Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Μπουρδολογιας το αναγνωσμα συνοπτικα

 Ψευτοπανδημια, ωρα μηδέν 

Μπουρδολογιας το αναγνωσμα  συνοπτικά.

⚰Απο τους αριθμούς, και μονον από αυτούς, στοιχειώδης  επιδημιολογικη αξιολόγηση,  προκύπτει ότι,  ουδεποτε υπήρξε πανδημια,  επικίνδυνου ιου, αλλά ότι πρόκειται για μια απλή ήπια ίωση.

⚰Με αυτά τα δεδομένα, όπως εκφράστηκαν και από την ΕΛΣΤΑΤ μεταξύ άλλων, δεν  λαμβάνεις  κανένα απολύτως μετρο προφύλαξης,  εκτός από συστάσεις για προφύλαξη ευπαθών ομάδων ηλικιών. Ο συνωστισμός και ο συγχρωτισμός, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, καθώς,  εξασθενίζει ο ιός, με διευκόλυνση της διασποράς, και ανάπτυξη πληθυσμιακής  ανοσιας.

⚰Με αυτά τα δεδομένα, δεν ψάχνεις, ούτε για φαρμακο, ούτε για εμβόλιο,  κι αν κάτι βρεις, δεν πανηγυρίζεις,  απλά κανεις καλύτερη προφύλαξη των ευπαθών.

⚰Η μασκοφορια,  του πληθυσμού, είναι ο,τι γελοιοδεστερο,  και επιβλαβες ,  αφου τίποτα δεν προσφέρει, και επι πλέον  είναι  επιβλαβής.

⚰Τα τεστ για την ανιχνευση τάχα του ιου, είναι μουφα, αφου τόσον ο εφευρέτης τους Καρυ Μουλις, που δεν ζει πια, όσον και πληθώρα επιστημόνων, τα χαρακτηρίζει  εντελώς ακατάλληλα,  γι αυτήν την δουλειά. Αγοράστηκαν δε από την Ελλάδα, το 2017, με την ονομασία  τεστ Covid 19 ,  για τον τάχα νέο ιο,  που εμφανίστηκε το 2019.

⚰Τα σκευάσματα με το τεχνητό mRNA, δεν είναι εμβολια,  αλλά  εγκληματικά φάρμακα, που στοχεύουν  στην γενετική τροποποίηση των ανθρωπων, και την μείωση  του πληθυσμού.

⚰Ο όρος υποχρεωτικός εμβολιασμός, είναι κενός περιεχομένου, αφου επι  πραγματικών  εμβολίων, οι εμβολιασμενοι,  πάντοτε  προστατευονται  από τους ανεμβολιαστους, που μένουν απροστάτευτοι,  με δική τους ευθύνη,  και αναφαίρετο  δικαιωμα τους, χωρίς να βλάπτουν  κανέναν.

⚰Ο ιός δεν προήλθε από την Κίνα, υπήρχε παντού, σε όλον τον πλανήτη, και είναι γνωστός, εδώ και 50 τουλαχιστον χρόνια, απλά εκεί, άρχισαν να τον καταγραφουν  και να χτυπούν τα ταμπουρλα. 

⚰Το καλοκαίρι, δεν υπάρχουν ιώσεις, ούτε διασπορα  ιώσεων  αναπνευστικου, πλην μεμονωμένων  και εντελώς  εξειδικευμενων περιπτώσεων, αναξιων  λόγου.

⚰Η παραβίαση με το έτσι θέλω, του διεθνους δικαίου, περι επιβολής υποχρεωτικων ιατρικών πραξεων  χωρίς την συναινεση του ατόμου, Συνιστά εγκλημα κατά της ανθρωπότητας και βασανιστήρια,  και έπρεπε  να έχει κινηθεί η δικαιοσύνη  αυτεπαγγελτα,  η δε παγκόσμια αδράνεια της, απέδειξε την συνενοχή των δικαστών στο παγκόσμιο  εγκλημα.

⚰Ακόμη και στην περίπτωση που θα είχαμε μια πραγματική  πανδημια, ενός επικίνδυνου παθογόνου,  που θα ξεκληριζε κόσμο,  σε καμια απολύτως  περίπτωση, δεν δικαιολογειται η λήψη τέτοιων μέτρων, δεν έχουν σχέση με ιατρική, δεν έχουν σχέση με Δημοσια Υγεια.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ είναι ΨΕΥΤΕΣ.

⚰⚰⚰Πρόκειται για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο, με βιολογικά οπλα⚰⚰⚰

Ιακωβος Τιγκας.

Εποπτης Δημοσιας Υγειας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου