Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Η Βασιλεία του Χριστού του Θεού επί της γης, δεν θα είναι μια απλή παγκόσμια Κυβέρνηση.

Εν΄ αναμονή του Λυτρωτή Βασιλιά των Εθνών.
Αφού αποδείχθηκε έμπρακτα, ότι η Δικαιοσύνη των ανθρώπων στο διάβα των αιώνων, όχι μόνον δεν λειτουργεί, αλλά χρησιμοποιείται ως μοχλός υποταγής της ελευθερίας & της αθωότητας, με αποκορύφωμα στις μέρες μας, την αχαλίνωτη ανομία, επαληθεύεται το ρηθέν από τον ίδιο τον Κύριο, ότι χωρίς αυτόν, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε.
Η επιβολή της Αγαθής Δικαιοσύνης, δεν είναι δικτατορία, αλλά ικανοποίηση του ζωτικού αγαθού της Δικαιοσύνης, για την επιβίωση της ανθρωπότητας. 
Η Βασιλεία του Χριστού του Θεού επί της γης, δεν θα είναι μια απλή Παγκόσμια Κυβέρνηση, αλλά μια συμβασιλεία όσων αξιωθούν να μετέχουν σε αυτήν.
Τα χαρακτηριστικά σημεία των καιρών, που περιγράφονται στην Αγία Γραφή, & σηματοδοτούν την εποχή μας ως προάγγελο της έλευσής του, όχι μόνον δεν προϋποθέτουν αποδοχή & μετάνοια από όλους, όπως εσκεμμένα & με δόλο διαδίδουν πολλοί, μεταξύ αυτών & η ύποπτη αν μη τι άλλο αυτοαποκαλούμενη ΟΟΔΕ (Ορθόδοξη Ομάδα Δογματικής Έρευνας), αλλά αντίθετα, σκιαγραφούν την μεγάλη αποστασία & εκτροπή της ανθρωπότητας με την επιβεβαίωση του Λόγου του ιδίου του Κυρίου: "άρα γε, θα βρω την πίστη μου επί της γης, όταν έρθω;"

Τι θα γίνει.
Οσα παράδοξα θα αναφερθούν παρακάτω, προκύπτουν από τα κείμενα της Αγίας Γραφής, κατά την άποψή μου, & εξηγούνται πολλά.

Θα εμφανιστεί ξαφνικά στον ουρανό, ο Κύριος με δύναμη & δόξα πολλή, σε ώρα που οι άνθρωποι δεν τον περιμένουν, με όλους τους Αγγέλους του να τον συνοδεύουν. Αναφέρεται ότι θα τον δουν όλοι σε όλη την γη επάνω σε νεφέλες & θα φοβηθούν σφόδρα. 
Τι θα υπάρχει κρυμμένο στην νέφωση δεν αναφέρεται, & δεν γνωρίζουμε.
Κάποιοι, ίσως οι περισσότεροι, θα κάνουν λόγο για εισβολή εξωγήινων.
Πρώτα θα επιστρέψουν οι ψυχές όσων κρίθηκαν ότι είναι Άγιοι, ανεξάρτητα με ποιους & πόσους έχει Αγιοποιήσει η Εκκλησία, & θα αναστηθούν με τα σώματά τους, στους τόπους όπου πέθαναν. Θα παραληφθούν από τους Αγγέλους επί νεφελών & αυτοί με τα σώματά τους κατευθυνόμενοι προς τον Χριστό, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, ως προς το που & πως, & θα τους δουν όλοι, όσοι θα ζουν. "ούς θέλω εγώ αναστήσω τη εσχάτη ημέρα". Δεν θα αναστηθούν σε αυτήν την φάση όλοι. 
Στην συνέχεια, θα παραληφθούν από Αγγέλους, από τους ζωντανούς, όσοι κριθούν, ότι πληρούν τα κριτήρια συμμετοχής στον νέο κόσμο που ανατέλλει, την Βουλή των Δικαίων, με τα σώματά τους, κατευθυνόμενοι & αυτοί προς τον Χριστό, χωρίς να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, & θα τους δουν όλοι. Ανεξάρτητα από το δόγμα & την θρησκευτική τους πίστη. Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι δύο θα κοιμούνται σε ένα κρεβάτι, ο ένας παραλαμβάνεται, & ο άλλος αφήνεται. Δύο θα αλέθουν στο μύλο, η μία παραλαμβάνεται, η άλλη αφήνεται. Δύο θα εργάζονται στο χωράφι, ο ένας παραλαμβάνεται, ο ένας αφήνεται. 
Ολοι αυτοί, στην νεφέλη που θα πάνε, θα γίνουν νέοι με πιθανή ηλικία των 30-33 χρονών. Οι μεν αναστημένοι άφθαρτοι & έχοντας περάσει στην αιωνιότητα, οι δε ζωντανοί, υπό αναστολή φθοράς & θανάτου, σε μια ενδιάμεση κατάσταση. Αυτά προκύπτουν τόσο από το κεφάλαιο 20 της Αποκάλυψης, όσο & από αυτά που αναφέρει ο Ησαίας εδώ http://iaktigas.blogspot.com/2017/09/blog-post_22.html 
Όλοι οι άλλοι που θα αφεθούν, μετά το πρώτο σοκ, όπως αναφέρθηκε ήδη, θα μιλήσουν για εισβολή εξωγήινων.
Θα τους ανακοινωθεί, ότι πρόκειται για την επιστροφή του Λυτρωτή Βασιλιά των Εθνών, του Χριστού του Θεού, ο οποίος επέστρεψε στο Βασίλειό του ένδοξος, όπως μας είχε υποσχεθεί, & έρχεται να επιβάλει την Αγαθή Δικαιοσύνη & να χαρίσει την Αθανασία στους ανθρώπους. Πιστεύω ότι θα τους ζητηθεί να δεχθούν & να συμμετέχουν.
Το πιθανότερο είναι ότι αυτοί θα φρικάρουν, & θα σηκώσουν όπλα, για την εκδίωξη του νόμιμου Κληρονόμου του Βασιλείου, αφού δεν θα μπορούν ούτε να υποκριθούν, ούτε να κρυφτούν, αφού θα πέσουν οι μάσκες & θα αποκαλυφθεί ότι η Δικαιοσύνη τους είναι προσχηματική, βρώμικη & υποκριτική. Κάποιοι θα μιλήσουν & για βίαιη κατάλυση των θεσμών(!!!).
Η συνέχεια όπως αναφέρεται, είναι πόλεμος, κατά τον οποίο οι επί κεφαλής τους, το θηρίο & ο ψευδοπροφήτης, θα πιαστούν & θα ριχθούν ζώντες στην λίμνη του πυρός.
Κατόπιν ο Κύριος Ιησούς μαζί με όσους παρέλαβε, θα επιστρέψουν στην γη, θα πάρουν την εξουσία, & θα γίνουν δίκες, αληθινές όμως όχι ψεύτικες, χωρίς πρόζες δικηγόρων, χωρίς νομικά τερτίπια, με κατεβασμένες τις μάσκες.
Η κρίση θα ανήκει στον Πανάγαθο Λυτρωτή, & αναφέρεται ότι θα είναι θανατική ποινή.
Στην συνέχεια αναφέρεται η σύσταση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, αν μπορεί να ειπωθεί έτσι, με Θρόνους & Δικαστική εξουσία, που δίδονται στους Αγίους αναστημένους, & σε όσους ζωνανούς δεν προσκύνησαν το θηρίο & δεν πήραν το χάραγμά του, όπως χαρακτηριστικά λέγεται.
Κάπως έτσι, κατά την ερμηνεία μου, αρχίζει η χιλιετία με το δέσιμο του Διαβόλου & συνύπαρξη Αγίων αθανάτων, οι οποίοι πρωτίστως θα κατέχουν τα Αξιώματα, & των θνητών με αναστολή φθοράς & θανάτου, ώστε κάτω από την καθοδήγηση, την διδαχή & την φροντίδα των Αθανάτων, να κατακτήσουν & αυτοί την αιωνιότητα.
Στο διάβα της χιλιετίας  από τους θνητούς υπό αναστολή φθοράς, κάποιοι θα εκτραπούν, παράγοντας πρωτογενές κακό, αφού ο Διαβολέας θα είναι δεμένος, & όπως μας αναφέρει ο Ησαίας, αφού θα αποδεικνύονται ανεπίδεκτοι μαθήσεως, θα πεθαίνουν 100 χρονών, σε ηλικία νεότητας όπως ορίζεται.
Αυτή θα είναι η δεύτερη περίοδος της Βασιλείας του Θεού επί της γης, ενώ στο τέλος της χιλιετίας, αναφέρεται γενικευμένη εκτροπή, που όμως δεν μπορεί να σαλεύσει τα θεμέλια της κοινωνίας, & η Τελική Κρίση, με Γενική Ανάσταση των πάντων, Νέα Γη & Νέο Ουρανό.
Εάν δεν είναι έτσι τα πράγματα, ας με συγχωρήσει ο Κύριος Ιησούς Χριστός, ο οποίος γνωρίζει, ότι η προαίρεσή μου, με την οποία τα έγραψα, είναι αγαθή.
Ιάκωβος Τίγκας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου