Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ένα μόρφωμα που μοιάζει με πορνείο, παριστάνει το Κράτος

Η εξουσία των κακοποιών.

Ενα μόρφωμα που μοιάζει με πορνείο, παριστάνει το Κράτος. Κακοποιοί  κατ΄έξιν, ενώ θα έπρεπε να βρίσκονται σε υπόγεια κελιά, όχι σε ισόγεια, σε υπόγεια, βρίσκονται στην Βουλή, στα Υπουργεία, στην αυτοδιοίκηση, έχοντας διαβρώσει όλες τις δομές της Κρατικής εξουσίας & παραμένουν ατιμώρητοι, την ίδια ώρα, που Εισαγγελείς, αλληλοεκτοξεύουν κατά συναδέλφων τους Εισαγγελέων, μύδρους για τέλεση κακουργημάτων, & παραμένουν αμφότεροι στο ίδιο σώμα.
Εμφορούμενοι από το πνεύμα του κακού, διεφθαρμένοι, διαφθείρουν την γη & τους ανθρώπους που τους ανέχονται, & τους στηρίζουν, γινόμενοι συνένοχοί τους.
Μοιάζει όλο αυτό, με κακογραμμένη ιστορία των κόμικς Μπίλυ ο τρομερός, & Ντάλτον Σίτυ, όπου κακοποιοί, είχαν πάρει τον νόμο στα χέρια τους.
Από την άλλη όχθη τάχα, πράκτορες αναχώματα, απατεώνες, προερχόμενοι από τα διπλανά δωμάτια, παριστάνουν τους αντιστασιακούς, που άγουν & φέρουν τους ανθρώπους, σε συλλαλητήρια, εκδηλώσεις αντίστασης, & οργανώσεις ελεγχόμενες ορτινάτζες των κακοποιών της εξουσίας.
Σε λίγες μέρες όλο αυτό το μόρφωμα, θα πάει να αισθανθεί εθνικά υπερήφανο στην Εθνική Γιορτή, βάζοντας πάλι έναν καραγκιόζη πιλότο, να φωνάζει "Ελληνες, ψηλά το κεφάλι", ενώ οι Ντάλτον διαχειριστές της εξουσίας, με το Μπίλυ τον τρομερό & τους άλλους εκλεκτούς του καλού κόσμου, θα μιλάνε για την Εθνική κυριαρχία που έχουν παραχωρήσει εξ΄ολοκλήρου, τα ανθρώπινα δικαιώματα, που έχουν καταπατήσει εξ΄ολοκλήρου, το Διεθνές ανίκανο δίκαιο & άλλες σαχλαμάρες, έτοιμοι να υλοποιήσουν την βασιλεία της πάρδαλης, με στόμα λέοντος & πόδια αρκούδας.
Τα χειρότερα έρχονται, αλλά & τα καλύτερα.
Σχετικά άρθρα:
1. Αυτοί είναι οι λόγοι που καθιστούν την ΑΑΔΕ εγκληματική οργάνωση, δρούσα σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας 
2. Πως συνυπάρχουν Δικαιοσύνη με εγκληματικές οργανώσεις;(άρθρο 120Σ) 
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου