Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Ποιός είναι ή τι είναι ο Βαρουφάκης;

Η "Σύγκλιση"
Είχα γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή μου, ότι ο Βαρουφάκης, είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που δείχνει. Σήμερα λέγονται από αυτόν λόγια εντυπωσιακά, πρωτόγνωρα, όπως θα διαβάσετε αναλυτικά σε συνέντευξη που έδωσε, στον σύνδεσμο που παραθέτω εδώ:
http://www.hitandrun.gr/idou-ti-krivete-piso-apo-to-treiler-mistirio-tou-varoufaki-i-1101-erchonte/
Να μερικά από τα λόγια του:
«Στην αρχή ήταν ο Λόγος. Όχι ο βιβλικός, αλλά ο σύγχρονος. Και όχι προφορικός, ή γραπτός, αλλά  ηλεκτρονικός. To ψηφιακό «κείμενο» ενός μανιφέστου, που θα κυκλοφορήσει μέσω του ίντερνετ σε όλη την Ευρώπη με στόχο να γίνει η αφετηρία ενός κινήματος για τη μεγάλη ανατροπή στο τραπεζικό και πολιτικό σύστημα. Τα κόμματα, ως εθνικά όργανα, δεν θα έχουν καμιά θέση σε αυτό, δεδομένου ότι τα εθνικά κράτη έχουν χάσει τη σημασία τους. Οι πρωταγωνιστές θα είναι οι χρήστες του διαδικτύου, που θα προωθήσουν ένα «Plan B» όχι για την κατάργηση του ευρώ και την επιστροφή στα εθνικά νομίσματα, αλλά για τον εκδημοκρατισμό του κοινού νομίσματος και των πολιτικών θεσμών...."

«Μια και βρισκόμαστε σε θέατρο, ας αρχίσουμε με την χορογραφία του Eurogroup» είπε περιγράφοντας την εσωτερική λειτουργία του οργάνου. Οι παρευρισκόμενοι στις συνεδριάσεις, συνέχισε, κάθονται γύρω από ένα μακρόχρονο τραπέζι. Στο ένα στενό άκρο κάθεται ο πρόεδρος του Eurogroup Γιερόεν Ντάισελμπουργκ έχοντας δίπλα του τον αντιπρόεδρο και «σκοτεινό πρόσωπο» του οργάνου, τον αυστριακό Τόμας Βίζερ, στην απέναντι άκρη ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, και στην τρίτη πλευρά του τραπεζιού οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ (Κριστίνα Λαγκάρντ, ή Πωλ Τόμπσον), της Κομισιόν (Πιερ Μοσκοβισί), κλπ. Οι υποτιθέμενοι πρωταγωνιστές του Eurogroup, οι υπουργοί οικονομικών των χωρών-μελών, στριμώχνονται κυρίως στην τέταρτη πλευρά. Ανάλογη είναι και η σειρά των ομιλητών: Πρώτος είναι ο κ.Ντάισελμπλουμ, δεύτερος ο κ.Ντράγκι, τρίτη η κ.Λαγκάρντ, τέταρτος ο κ.Μοσκοβισί – και τελευταίοι και καταϊδρωμένοι οι υπουργοί οικονομικών. «Οι τελευταίοι δεν έχουν σχεδόν τίποτα να πουν, επειδή η τρόικα δεν τους παρέχει έγκαιρα επαρκείς πληροφορίες. Ο μόνος που δείχνει να έχει εσωτερική πληροφόρηση και μπορεί να παίρνει μέρος στο διάλογο, είναι ο Σόιμπλε. Οι αποφάσεις για την Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνονται έτσι ουσιαστικά από τους μη δημοκρατικά νομιμοποιημένους ευρωπαϊκούς θεσμούς, από έναν μη ευρωπαϊκό: το ΔΝΤ, και από τους γραφειοκράτες των Βρυξελλών. Το μόνο που κάνουν οι υπουργοί είναι να δημοσιοποιούν κατόπιν τις αποφάσεις με μια ανακοίνωση».

  «Ο μοναδικός λόγος που ζει ακόμη η ευρωζώνη είναι ο Μάριο Ντράγκι – λόγω των τεράστιων δανείων που έδωσε στις τράπεζες».
 «Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε σταυροδρόμι» είπε. «Ή θα πάρει το δρόμο της ουτοπίας, κατά το πρότυπο του Star Trek, θέτοντας στην υπηρεσία της τις αυτοπαραγόμενες μηχανές. Ή, τον δρόμο της δυστοπίας, κατά το παράδειγμα της Matrix, μπαίνοντας η ίδια στην υπηρεσία των μηχανών». Η ουτοπία, πρόσθεσε, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν οι άνθρωποι συντρίψουν προηγουμένως τη δύναμη των πολυεθνικών."

Βλέπουμε λοιπόν σαφή αναφορά στην Αρχή του Λόγου του Θεού διά του οποίου έγιναν τα πάντα, & επειδή έγιναν όλα ρημαδιό, προτείνεται ένας άλλος "Λόγος" ο ηλεκτρονικός, που φιλοδοξεί διόρθωση του Θεού, αποδίδοντας πλαγίως σε Αυτόν τα όσα στραβά οι άνθρωποι έφτιαξαν.
Είναι ο άνθρωπος που χακάρισε το ΤΑΧΙS & μιλάει για παράλληλο Τραπεζικό σύστημα ανεξάρτητο από το υπάρχον, χωρίς να διευκρινίζει, το είδος του πορτοφολιού, που προφανέστατα θα είναι ψηφιακό, καθώς & την μορφή του.
Υπαινίσεται σχεδόν ανακοινώνει, την καταστροφή της Ευρωζώνης & άρα του υπόλοιπου οικονομικού κόσμου.
Τον είδαν όλοι, τον άκουσαν όλοι, τον ζητοκραύγασαν όλοι, επευφημήθηκε από Διεθνείς προσωπικότητες.
Από την άλλη μεριά, έχουμε συζητήσεις επί συζητήσεων για την αναγνώριση του Παγκόσμιου χρέους & την ανάγκη αφομοίωσής του, καθώς & την ανάγκη Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, λόγια του Τσίπρα στον ΟΗΕ.Εκεί λειτουργούν & οι φορείς για τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι ανεξάρτητοι εμπειρογνώμονες, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, αυτοί που στήριξαν την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου χρέους.
Η επικρότηση του Τσίπρα στον ΟΗΕ από διεθνείς προσωπικότητες, του τύπου ότι μας δίνετε το κουράγιο να αλλάξουμε τον κόσμο, η φωνή σας είναι φωνή ισχυρής επιροής για τους Λαούς του κόσμου κλπ, δείχνουν μιά μάχη σε εξέλιξη, με τάσεις σύγκλισης. 
Θυμάμαι τον Τσίπρα πριν τις εκλογές του Γενάρη, όταν ήταν μαζί με τον Βαρουφάκη, που είχε πει σε συνέντευξή του: "Δεν συζητάμε τι θα γίνει εάν επαληθευθεί το σενάριο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, εμείς θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας".
Σε όλα αυτά να θυμηθούμε την αναγνώριση της ανάγκης του Παγκόσμιου Ελληνισμού για την αντιρόπηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων & της Παγκοσμιοποίησης.
Πολλές Βιβλικές αναφορές από αθέους, όπως παρουσιάζονται.
Μοιραία ο νους μου πηγαίνει στο κεφάλαιο ΙΓ της Αποκάλυψης που μιλάει για τα δυό θηρία, όπου το δεύτερο θα αρπάξει εκτελέσει την εξουσία ενώπιον του πρώτου, δίδοντας στους ανθρώπους προϋποθέσεις συναλλαγών, με προσκύνηση υποταγή, ενός Θηρίου.
Σίγουρα αναμένουμε σημαντικές & ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου