Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Το σημάδι που αποδεικνύει την σύντομη επέμβαση του Θεού στην ανθρωπότητα

Το πείραγμα της Δημιουργίας, Οταν η γνώση θα αυξηθεί πολύ
Υπάρχουν πολλά σημάδια που μαρτυρούν την σύντομη επέμβαση του Θεού πάνω στην γή & την Δεύτερη φυσική Παρουσία του Χριστού. 
Ομως για τους δύσπιστους, πάντα θα υπάρχει κάτι να αντικρούσουν, με κυριότερο επιχείρημα ότι όλα αυτά, σεισμοί, πόλεμοι, σοδομισμός, φονικά, ακαταστασία, λιμοί & λοιμοί, πάντα υπήρχαν & πάντα γίνονταν.
Ακόμη & για το χάραγμα της Αποκάλυψης με τον αριθμό 666 που πριν από 25 χρόνια δεν μπορούσε ούτε να ερμηνευτεί, ούτε να κατανοηθεί πως θα γίνει, υπάρχουν μερικοί που λένε,  έ & τι έγινε; Δεν υπάρχει τίποτε κακό, αντίθετα, μπορεί να είναι & καλό.
Το πείραγμα όμως της Δημιουργίας με πολλαπλούς τρόπους, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
Με πολλαπλούς τρόπους οι ανόητοι άνθρωποι, άρχισαν να πειράζουν την Δημιουργία με ολέθρια αποτελέσματα:
Το χτύπημα με πύραυλο στην Σελήνη δήθεν για να βρουν νερό, έχει μετατοπίσει την τροχιά του δορυφόρου, σε συνδιασμό με τον τεχνητό σεισμό της Φουκοσίμα, που μετέβαλε την γωνία του άξονα της γης κατά 15 μοίρες, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, για να βγάλουν την γη από την τρύπα του όζοντος, τα πειράματα του CERN που τελικά κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς κάνουν, τα πειράματα με το HAARP που επίσης κανείς δεν ξέρει ακριβώς τι κάνουν, & το κυριότερο απ΄όλα, η επέμβαση στον γεννετικό κώδικα των οργανισμών, με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα, την κλωνοποίηση, τον προκαθορισμό γεννετικών χαρακτηριστικών, αποτελούν ωμή επέμβαση στην Δημιουργία χωρίς προοπτική.
Για όλα μπορεί να πει κανείς, δύσπιστος ή εθελοτυφλών, ότι υπάρχει μιά ψευδεπίγραφη προοπτική ανάκαμψης, της οικονομίας, διόρθωσης της κατάστασης γενικότερα, κατάπαυσης των πολέμων, ηθικής θωράκισης κλπ. Οταν όμως έρχεται η Ευρωβουλή για παράδειγμα & λέει ότι ναι, θεωρώ νόμιμους τους Γεννετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς στα τρόφιμα, όταν έρχεται & αλλάζει τους κανόνες για την ασφάλεια των τροφίμων, εισάγοντας νέα τρόφιμα προερχόμενα ακόμη & από προϊόντα κλωνοποίησης & νανοπροϊόντα,  τότε η μόνη προοπτική που υπάρχει είναι αυτή που λέει στον Θεό: "Κάτσε στην άκρη μπάρμπα, δεν τα έφτιαξες καλά, άσε εμείς θα τα διορθώσουμε..." (μακρυά από εμάς τέτοιες σκέψεις).
Πριν από μερικά χρόνια, ασχολήθηκα με την καλλιέργεια οπωροκηπευτικών, ντομάτες, αγγούρια, μελιτζάνες, κολοκύθια, κλπ.
Εμαθα λοιπόν ότι τα μικρά φυτά που αγόραζα, ήταν υβρίδια, που σημαίνει, ότι στο τέλος, οι σπόροι τους, δεν ξαναφυτρώνουν για να δώσουν νέα φυτά, γιατί είναι στείροι. Εμαθα επίσης ότι κάποιοι παλαιοί στα χωριά, είχαν κρατήσει παλιούς σπόρους, τους οποίους ξαναφύτευαν κ.ο.κ., μέχρι που αδυνάτισαν & πλέον δεν ξαναφυτρώνουν, ή φυτρώνουν λίγοι μειώνοντας συνεχώς την παραγωγή νέων αγνών φυτών.
Πριν από λίγες μέρες σε μιά ραδιοφωνική εκπομπή, έμαθα & τον λόγο που συμβαίνει αυτό.
Τα παλιά φυτά, με τους σπόρους που δεν είναι υβρίδια, & δίνουν νέα φυτά,  χαλάνε από τις επικονιάσεις από τα έντομα & τις μέλισσες, δηλαδή & να θέλει κάποιος δεν υπάρχει πλέον αυτάρκεια. Δεν μπορεί να διατηρήσει τους παλιούς σπόρους.
Η ολέθρια αυτή επέμβαση του ανθρώπου στην Δημιουργία, δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, & ξεκίνησε με την αύξηση της γνώσης πολύ. Οπως ακριβώς το είπε ο ίδιος ο Χριστός.
Δεν μπορεί λοιπόν αυτή η προοπτική διόρθωσης του Θεού από τον άνθρωπο, & η συνεχής κακοποίηση της Δημιουργίας, παρά να προκαλέσει την σύντομη επέμβαση του Θεού, καθώς είναι ο Μόνος που μπορεί να σταματήσει αυτήν την αθλιότητα & να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
Ιάκωβος Τίγκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου