Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Οι ομάδες Εξομοίωσης

Condor Simulator & Vsk-5



 Η ηλεκτρονική τεχνολογία εκτός από βλαπτική είναι & πολύ οφέλιμη ειδικά για αυτούς που εντρυφούν σε εξειδικευμένα ενδιαφέροντα όπως οι on line εξομοιώσεις πτήσεων & πλεύσεων.
Οσον αφορά το Condor Simulator ως γνωστόν αποτελεί διεθνές πρότυπο & ότι καλύτερο υπάρχει διεθνώς στα ανεμόπτερα με υψηλή ρεαλιστικότητα εξομοίωσης πτήσης. Το ίδιο συμβαίνει με το Vsk-5 που αφορά εξομοίωση ιστιοπλοίας με ωραιότατα γραφικά & υψηλή ρεαλιστικότητα.
Οι Ελληνες φίλοι της ιστιοπλοίας έχουν σελίδα στο Facebook & ιστοσελίδα όπου ο καθένας μπορεί να κάνει εγγραφή & να γίνει μέλος. Το ίδιο συμβαίνει & με τους φίλους της ανεμοπορίας διεθνώς όπου διαθέτουν την σελίδα του Condorclub αλλά & Εθνικά Condorclub όπως της φωτό, όπου ο καθένας γνωστός ή άγνωστος αρεστός ή όχι αδιάφορο, μπορεί να κάνει εγγραφή & να γίνει μέλος. Το Condor club  είναι ένα εξειδικευμένο Κοινωνικό κλαμπ όπου για όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχουν server list όπου ο καθένας μπορεί να ανεβάσει server οικοδεσπότη & να δεχθεί άλλους σε on line παιχνίδι. Υπάρχει δυνατότητα στην συνέχεια να ανεβάσει τα task & ο καθένας να βάλει από κάτω το δικό του result. Υπάρχουν επιδώσεις με διακρίσεις πουλάδες ασημένιες, χρυσές, διαμάντια, χιλιάρια κοκ. Τα ονόματα όλων μας φιγουράρουν άλλων τα αληθινά & άλλων ψευδώνυμα με τα διακριτικά που ο καθένας μας έχει κερδίσει με την αξία του.
Τόσον στο Condor Simulator όσο & στο Vsk-5 τα παιδιά έχουν team speak από το οποίο μπορούμε να μιλάμε την ώρα που παίζουμε εξομοίωση.
Πετάω τον Κόνδορα από το 2006 το είχα μάθει από έναν καλό φίλο της ΑΝΛΑ που τώρα είναι Σουηδία, όμως δεν υπήρχε ούτε Ελληνικό σκηνικό ούτε Ελληνική Ομάδα. Σε κάποια on line παιχνίδια με ξένους server συνάντησα Ελληνες οι οποίοι με χαιρέτησαν "Πατριωτάκι..."
Οπως & με τους ιστιοπλόους έτσι & με τους ανεμοπτεράδες, οι περισσότεροι είναι εν ενεργεία ενασχολούμενοι. Εγώ στον παρόντα χρόνο δυστυχώς όχι, επειδή οι παρούσες συνθήκες δεν μου το επιτρέπουν πλέον, πετάω τον Κόνδορα σε δύο Ελληνικά υπέροχα σκηνικά που αξιολογότατοι φίλοι έφτιαξαν αφιερώνοντας μήνες δουλειάς HD & θυμάμαι τον παλιό καλό καιρό στην Ανεμολέσχη Αθηνών διατηρώντας παράλληλα την δεξιότητά μου χειριστικά. Πλέον υπάρχει & Ελληνική Ομάδα.
Εξω όμως από την Ελληνική Ομάδα υπάρχουν & μεμονωμένοι Ελληνες Κονδοράδες είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό τους οποίους νομίζω θα πρέπει να προσελκύσουμε, όσους βέβαια το επιθυμούν, ανεξάρτητα από την "στενή ένοια της παρέας". Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να μας βρούν είτε στο Condor club είτε στο Facebook.
Το μήνυμα είναι σαφές: ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ δεν αλλάζουμε σώβρακα πετάμε τον Κόνδορα.

Ιάκωβος Τίγκας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου