Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Περί Ελέγχων. Πρέπει να γίνονται;

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ;



Η Δημόσια Υγεία & η Δημόσια Τάξη, αποτελούν κοινωνικά αγαθά που κάθε Πολιτεία, έστω & κατακτημένη, έχει υποχρέωση να προσφέρει στους πολίτες της. Οι επιφορτισμένοι λοιπόν με την διαφύλλαξη & προστασία της Δημόσιας Υγείας & Δημόσιας Τάξης, έστω & αν η Πατρίδα μας βρίσκεται υπό κατοχή, έχουμε υποχρέωση να κάνουμε τους πρέποντες ελέγχους, χωρίς ακρότητες, αφ΄ενός αλλά & με πνεύμα καταστολής της εγκληματικότητας αφ΄ετέρου, προς όφελος των πολιτών, χωρίς να βλέπουμε παραβάσεις εκεί που δεν υπάρχουν ή είναι ασήμαντες, ενώ δεν βλέπουμε αυτές που υπάρχουν & είναι μεγάλες & σημαντικές.
Το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος ΣΔΟΕ όμως τι προστατεύει; Την φοροδιαφυγή; Ποιός φοροδιαφεύγει; Αυτός που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του ή τα μεγαλοϊδρύματα που κάνουν & αγαθοεργίες για να έχουν φοροαπαλλαγές; Ο μεγαλύτερος οικονομικός εγκληματίας στην Ελλάδα είναι ο εξωκοινοβουλευτικός Στουρνάρας, ο οποίος βαρύνεται & με ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης. Αυτόν θα έπρεπε να ελέγξει λοιπόν πρώτα το ΣΔΟΕ, τους πλαστογράφους της ΕΛΣΤΑΤ, τις μη κυβερνητικές οργανώσεις (μασονικές στοές, ευαγή εφοπλιστικά ιδρύματα, ποδοσφαιρικές ομάδες,αλήθεια τι ΦΠΑ έχει η αγοραπωλησία ενός ποδοσφαιριστή;...κόμματα...κλπ), προς όφελος αυτής της Πατρίδας & όχι να κυνηγάνε τους "λαϊκούς οικονομικούς εγκληματίες" που τους ανάγκασαν να εγκληματούν.
Λένε κάποιοι ότι πρέπει να συλαμβάνονται οι επώνυμοι καλλιτέχνες που εμφανίζονται σε παράνομα μαγαζιά. Συμφωνώ. Για να δούμε θα συληφθεί κανείς το Σαββατοκύριακο;
Ως εδώ λοιπόν κύριοι "επιθεωρητές" τα παραμύθια. Οποιος θέλει να λέγεται Επιθεωρητής, θα πρέπει να διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης, αμεροληψίας, δικαιοσύνης & ΑΓΑΠΗΣ γι αυτούς που επιθεωρεί & καταστέλει & γι αυτούς που προστατεύει. Γιατί όλοι είμαστε η Πατρίδα με ονοματεπώνυμο. Γιατί η Πατρίδα δεν είναι ιδέα. Είναι πραγματικότητα καθημερινότητας.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου