Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ροδον το Αμάραντο Προσευχή

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ


Παναγιά μας κυρά Δέσποινα, σκέπασέ μας με την Χάρη σου.
Ξέρω ότι αμετανόητοι σε παρακαλάμε για την λευτεριά της Πατρίδας μας. Αναρωτιέμαι όπως & σύ, αυτός ο Λαός με το 80% ρουφιάνους & το 20% αγωνιστών τι μέλλον μπορεί να έχει. Αναρωτιέμαι όπως & συ αυτό το 20% των αγωνιστών για ποιά Ελλάδα αγωνιζόταν μια ζωή. Για ποιούς έχυναν  το αίμα τους, για ποιούς θυσιάζονταν. Αναρωτιέμαι, Εσύ σίγουρα έχεις την απάντηση, ο Γυιός σου & Θεός μας τι μας βρήκε σε εμάς τους Ελληνες & στην δική σου φυλή τους Εβραίους & μας επέλεξε σαν εκλεκτούς Λαούς Του.
Οπως & οι δικοί σου Παναγιά μου, δεν κατάλαβαν τίποτε από την ξεραμένη συκιά & ζήτησαν την ανάκτηση της Σιών, & η συκιά ξανάβγαλε φύλλα, έτσι & οι Ελληνες, δεν κατάλαβαν τίποτε από την Πόλη που δίκαια άφησες απροστάτευτη στις ορδές του Πορθητή, & σήμερα ζητούν την ανάκτησή της & μιλάνε για τον μαρμαρωμένο βασιλιά.
Οπως οι δικοί σου ξέρουν πολύ καλά ποιόν Σταύρωσαν & συνειδητά Θεομάχοι περιμένουν τον μεσία τους, έτσι & οι Ελληνες ξέροντας ότι από το κεφάλι τους έχασαν την Πόλη, συνειδητά αμετανόητοι ζητούν την Μεγάλη Ορθοδοξία της κόκα κόλα.
Οι άνθρωποι που ο Υιός σου διόρισε ποιμένες του Λαού Του, εναγκαλίστηκαν με όλους εκείνους που τον δέρνουν & μας σκοτώνουν. Σήμερα ήρθαν όλοι οι δυσεβείς εγκληματίες στην Χάρη σου αμετανόητοι. 
Οι άνθρωποι των γραμμάτων & των τεχνών, οι άνθρωποι του πνεύματος, οι στρατιώτες της Πατρίδας, λείπουν ξυλάρμενοι από την οθόνη του αγώνα για την Λευτεριά. Οι διορισμένοι από τον Υιό σου ποιμένες που θα μπορούσαν με ένα τους λόγο να λευτερώσουν την Πατρίδα μας με την τεράστια δύναμη που ο Υιός σου τους χάρισε, μας έχουν αφήσει αποίμαντους στα χέρια των λύκων. Και έρχονται δήθεν ως ευσεβείς να εκπληρώσουν το τάμα του Εθνους φτιάχνοντας περικαλή ναό αυτόν που υποσχέθηκε ο Κολοκοτρώνης, & τώρα που ο Λαός μας πεθαίνει, τώρα το θυμήθηκαν.
Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω Παναγιά μας κυρά Δέσποινα, σταματάει ο νους μου. Εσύ ξέρεις τι θα κάνεις & ξέρεις τι θα γίνει. Εγώ θα συνεχίσω να σε παρακαλώ έστω & με αναίδεια όπως ο Υιός Σου & Θεός μας μου έδωσε αυτό το δικαίωμα, Σώσε την Ελλάδα μας, σώσε τους Ελληνες. Κάντο για όσους το αξίζουν, κάντο γιατί εσύ μακροθυμείς γιατί είσαι Μεγαλόκαρδη, γιατί είσαι η Μητέρα του Θεού.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου