Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012


ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ.

Μετα από συλλογική αγωγή, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, δικαίωσε τους καταναλωτές & απαγόρευσε στην εναγωμένη ΔΕΗ να εισπράτει & να συνυπολογίζει στους λογαριασμούς ρεύματος το χαράτσι για τα ακίνητα, με την απόφασή του 1101/2012 που καθαρογράφτηκε. Για να δούμε τώρα οι μοιρολάτρες ραγιάδες που λένε & ξαναλένε  "ε τι να κάνουμε;" θα συνεχίσουν να το πληρώνουν; Τους έχω ικανούς. Τόσο ραγιαδισμός σ΄αυτήν την Χώρα των Ηρώων πια καταντάει αηδιαστικός.
Ιάκωβος Τίγκας.

1 σχόλιο:

  1. Ακόμα δεν έχω πληρώσει το περσινό χαράτσι!!! Τους έχω στείλει και εξώδικο μέσω του συλλόγου Ελλήνων Φορολογουμένων και πλήρωνα μέσω ΑΤΜ μόνο το υπόλοιπο ποσό και όχι το χαράτσι!!
    Μέχρι σήμερα αν και το ποσό έχει φύγει από τον ΔΕΗ και υποτίθεται ότι θα βεβαιωθεί σαν χρέος στις Δ.Ο.Υ., δεν έχει βεβαιωθεί και ακόμα δεν είναι απαιτητό... Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά με το θέμα αλλά όποιος μπορεί να αντισταθεί ας το κάνει. Αν το είχαν κάνει όλοι, σήμερα το χαράτσι αυτό αλλά και πολλά επόμενα πιστεύω ότι θα τα είχαμε αποφύγει.
    Ομαδικότητα και αποφασιστικότητα χρειάζεται ... αλλά δεν την έχουμε στον βαθμό που απαιτούν οι περιστάσεις..Ελπίζω να την απκτήσουμε μπας και προλάβουμε να σώσουμε κάτι!!
    Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή