Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012


Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ

Ο Δικαστής Αθανάσιος Πολυζωϊδης ήταν εκείνος που αρνήθηκε να καταδικάσει τον Κολοκοτρώνη, εχθρός του όν, βλέποντας την αδικία & την σαπίλα των ξενόφερτων τότε κατακτητών & των Ελληνόφωνων τότε εγχώριων σκουληκιών που τους υπηρετούσαν. Η ταινία γυρίστηκε με ερμηνευτή τον Νίκο Κούρκουλο ο οποίος πυροβολεί κυριολεκτικά, στον ρόλο του Δικαστή Πολυζωϊδη, ο οποίος παραπέμφθηκε σε Δίκη γιατί είχε την αξιοπρέπεια να αρνηθεί υπακοή στα σκουλίκια της υποτέλειας, & να καταδικάσει τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη. Μεταξύ των άλλων βροντοφώναξε στην απολογία του κόλαφο, πως ήταν, είναι & θα είναι ανυπάκουος.
Η ταινία δεν παίζεται από τα πορνοκάναλα & τους νταβατζήδες τους, γιατί είναι επίκαιρη όσο ποτέ & λέει μεγάλες αλήθειες, οι οποίες ενοχλούν τους σημερινούς Προδότες αυτής της Χώρας.
Για την ιστορία ο Πολυζωϊδης αθωώθηκε από τους Δικαστές του & αργότερα έγινε & Υπουργός.
Να σημειωθεί ότι ήταν εχθρός του Κολοκοτρώνη & του Καποδίστρια, όμως ήταν ΔΙΚΑΣΤΗΣ. Δείτε το βίντεο απόσπασμα από την ταινία "η Δίκη των Δικαστών".
Ιάκωβος Τίγκας.   

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς αυτά είναι ψιλά γράμματα. Αλήθεια που είναι οι σημερινοί Δικαστές να δικάσουν τους έσχατους προδότες; Που είναι οι Ελληνες Αξιωματικοί να υπερασπίσουν το Σύνταγμα; Δεν υπάεχει κανείς; Χάθηκαν όλοι ξυλάρμενοι;

    Χαζός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή