Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

MΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ ΠΑΥΛΟΣ.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ. 

Στην εκπομπή Αλλη όψη της ΝΕΤ, ο Μητροπολίτης Σιάτιστας Παύλος είπε ότι η Εκκλησία κρατάει τον κόσμο να μην εξεγερθεί. Ω ναι. Επί τέλους μια μεγάλη Αλήθεια.
Ο Μητροπολίτης μιλούσε για διάφορα θέματα, την αθεϊα των πολιτικών, το βλάσφημο έργο Corpus Christi & τα επεισόδια, την κατάσταση & τις άρυκτα δεμένες σχέσεις του, με τους τοπικούς άρχοντες.
Θα συμφωνήσω με τα όσα είπε για τα επεισόδια έξω από το θέατρο "χυτήριο" που παιζόταν το βλάσφημο έργο. Θα συμφωνήσω & με τα όσα είπε περί Χρυσής Αυγής. Αλλά το ότι η Εκκλησία κρατάει τον κόσμο να μην εξεγερθεί,...έ αυτό πιά & αν είναι θράσος. Οχι γιατί δεν το ήξερα, αλλά γιατί δεν περίμενα ότι θα το άκουγα επίσημα από Επισκοπικά χείλη. Ποιόν εξυπηρετείτε Σεβασμιώτατε; Τους προδότες; Αυτούς προφυλάσσετε από μία Λαϊκή εξέγερση; Αυτός είναι ο ρόλος σας; Και για να μην κατηγορηθώ, να διευκρινήσω ότι η Εκκλησία με την τεράστια δύναμη που διαθέτει θα έπρεπε να μπει μπροστά για να οδηγήσει τον Λαό ενάντια στην τυρανία των προδοτών & όχι να εμποδίζει εξεγέρσεις, προστατεύοντας προδότες. Αυτά σας δίδαξε ο Χριστός; Βέβαια το έχουν ξανακάνει. Ορκισαν την Χούντα του 1967, όρκισαν τους σημερινούς προδότες, το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως έστειλε φλουριά στους προεστούς της Πελοποννήσου για την εξόντωση των Κολοκοτρωναίων,...μια ζωή αγκαλιά με τας Αρχάς & τας Εξουσίας & πάντα στο Ονομα του Χριστού. Σ΄αυτού το όνομα έχουν μετατρέψει τους Χριστιανούς σε καρπαζοεισπράκτορες, βολεψάκηδες, κομπλεξικούς άρρωστους, που βγάζουν τα μάτια των συνανθρώπων τους & μετά πάνε & κάνουν τους μεγάλους Σταυρούς & τις μεγάλες μετάνειες.
Αυτοί οι ευσεβείς άνθρωποι, σε καιρό κρίσης & Οικονομικής δυσπραγίας του Λαού μας, θυμήθηκαν να εκπληρώσουν το "Τάμα του Εθνους", χτίζοντας περικαλή Ναό προς τιμήν του Ιησού Χριστού. (Για όσους δεν γνωρίζουν, το τάμα του Εθνους είναι ένα τάμα που έκανε ο Κολοκοτρώνης για την Λευτεριά της Πατρίδας). Τώρα λοιπόν που η Πατρίδα βρίσκεται κάτω από την μπότα των Διεθνών τοκογλύφων, τώρα που οι προδότες της Κυβέρνησης πούλησαν την Πατρίδα μας, τώρα που η Πατρίδα μας είναι σκλαβωμένη, τώρα διάλεξαν να εκπληρώσουν το τάμα του Εθνους. Οποίος εμπαιγμός & υποκρισία, οποίος εξευτελισμός του Χριστού & του Κολοκοτρώνη. Μαύρη μωρέ είναι η ψυχή σας, σαν τα μαύρα φουστάνια που φοράτε, ανέραστοι, διεστραμένοι. Βούρδουλας που σας χρειάζεται, αλλά πλησιάζει ο καιρός που θα τον γευτείτε. 
Ιάκωβος Τίγκας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου