Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Η Βουλή των Δικαίων & η Διαγαλαξιακή Κοινότητα

Συνύπαρξη Αθανάτων, με θνητούς υπό αναστολή.
Βρισκόμαστε στο Γήινο έτος 7526.
Ο Πλανήτης Γη κατοικείται από θνητούς ανθρώπους, οι οποίοι έχουν κατακτήσει σημαντικό μέρος της γνώσης, & έχουν καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα.
Θαμπωμένοι από τα επιτεύγματά τους, αγνοούν τους κώδικες της διαγαλαξιακής κοινότητας & ενεργούν αυτόνομα.
Η αυτονομία αυτή θα τους οδηγήσει στον παραλογισμό της διαχείρησης του πλούτου, & της παραβίασης στοιχειωδών κωδίκων της έλλογης οντότητας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει κρίση αδιεξόδου, στην οποία παγιδεύονται όλοι οι κάτοικοι του Πλανήτη Γη.
Η έκρηξη είναι αναπόφευκτη & ισχυρή, καθώς οι συμπιεσμένες δυνάμεις από το αδιέξοδο, είναι τεράστιας  ισχύος.
Παράλληλα η διαχείρηση της τεχνολογίας με πειραματισμό σε αχαρτογράφητα νερά γνώσης, απελευθερώνει δυνάμεις τις οποίες οι θνητοί άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν.
Από την έκρηξη επηρεάζονται αχαρτογράφητες περιοχές του χωροχρόνου & άγνωστες περιοχές της διαγαλαξιακής κοινότητας, με την οποία οι άνθρωποι έχουν κόψει τις γέφυρες επικοινωνίας, με αποτέλεσμα την απελευθέρωση & επαναφορά στο προσκήνιο όντων από τους Λαούς του παρελθόντος, αλλά & την ευρύτερη περιοχή του Σύμπαντος.
Τα θύματα επάνω στον Πλανήτη πολλά. 
Οι Αθάνατοι άφθαρτοι & άτρεπτοι προς το κακό πλέον, επανέρχονται στο προσκήνιο & παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους, υπό την καθοδήγηση & τις διαταγές του διαγαλαξιακού Βασιλιά, επιβάλλοντας την απόλυτη Δικαιοσύνη & Ελευθερία.
Οσοι από τους θνητούς, έχουν απομείνει ζωντανοί, υφίστανται βιολογική αναστολή της φθοράς & του θανάτου για ορισμένο χρόνο, ενώ δεν τους παρέχεται το άτρεπτο προς το κακό, το οποίο καλούνται να επιτύχουν, συνυπάρχοντας & καθοδηγούμενοι από τους Αθανάτους με την ελεύθερη θέλησή τους, με στόχο την οριστική αφθαρσία & αθανασία, ενώ επιλέγονται αμερόληπτα & με πλήρη αγαθότητα & ανιδιοτέλεια οι Αριστοι ιεραρχικά.
Για όσους κριθεί ότι έχοντας όλα τα εφόδια αποτυγχάνουν, ορίζεται ποινή θανάτου σε ηλικία 100 ετών, όπου ορίζεται το ζενίθ της νεότητας.
Η συνύπαρξη Αθανάτων με θνητούς υπό αναστολή φθοράς, αποτελεί την Βουλή των Δικαίων, υπό την αδιαμφισβήτητη Βασιλεία του Διαγαλαξιακού Βασιλιά, το επόμενο Γήινο Πολίτευμα
Ο Πλανήτης Γη πλέον, αποκαθιστά τις γέφυρες επικοινωνίας με την διαγαλαξιακή κοινότητα, σέβεται τους διαγαλαξιακούς κώδικες, & επιβάλλεται η απόλυτη Δικαιοσύνη & Ελευθερία,, χωρίς υπερκαλύψεις της μιας σε βάρος της άλλης.
Η Βουλή των Δικαίων πορεύεται υπό την αδιαμφισβήτητη Βασιλεία του Διαγαλαξιακού Βασιλιά.
Η συνέχεια επί της οθόνης.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου