Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012


ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.

Ξεπούλησαν με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, παρακάμπτοντας την Βουλή, στις 12/12/2012, το χρυσάφι της χώρας & την Εθνική Κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους. Ελεγα από καιρό ότι η Βουλή είναι καραγκιόζ μπερντές & όχι το λίκνο της Δημοκρατίας, αλλά κανείς δεν άκουγε. Τώρα; Ποιός θα στείλει στο Γουδί τους προδότες; Ποιοί εκφράζουν τον Ελληνικό Λαό; Διαβάστε αναδημοσιευμένο το κείμενο με την Εφημερίδα της Κυβέρνησης όπως δημοσιεύτηκε στο makeleio.gr
 
ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ!
ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!
Πριν από τρεις-τέσσερις ημέρες συντελέσθηκε ένα νέο, ίσως το μεγαλύτερο έγκλημα και προδοσία από την ημέρα που μπήκαμε υπό τον έλεγχο των τοκογλύφων της τρόικας!
Κι όμως, κανένα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν ανέφερε την είδηση. Ούτε καν στα ψιλά, πέρασε. Αντιθέτως, οι πάντες ασχολούντο με τις αποχωρήσεις βουλευτών από το κόμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και τις κόντρες μέσω twitter ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Άδωνι Γεωργιάδη!
Η τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά, τροποποίησε την δανειακή του 2010 με αποτέλεσμα, όχι μόνο να χαρίσει τα πάντα στους δανειστές, παραιτούμενη από κάθε ασυλία, αλλά στην τροποποίηση συμπεριέλαβε και την Τράπεζα της Ελλάδος και το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), οι οποίοι αμφότεροι παραιτούνται κάθε ασυλίας ή διεκδίκησης!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι με τις δωσιλογικές υπογραφές των επικεφαλής της τρικομματικής κυβέρνησης της συμφοράς, η χώρα μας εκχωρεί στους τοκογλύφους και τα αποθέματα χρυσού, που μέχρι χθες ήταν ιδιοκτησίας της Τράπεζας της Ελλάδος!!!
Πρόκειται για εθνικό έγκλημα, για το οποίο οι υπεύθυνοι καλούνται να λογοδοτήσουν!
Η τροποποίηση ψηφίστηκε με το ΦΕΚ το Αρ. Φύλλου 24, 12 Δεκ. 2012
Διαβάστε τι υπέγραψαν:
ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Έγκριση των Σχεδίων των Συμβάσεων Τροποποίησης της
Κύριας Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Τ.Χ.Σ.) και της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), με τίτλο «Κύρια Σύμβαση Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης», της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Σύμβαση Διευκόλυνσης Διαχείρισης Υποχρεώσεων
ΣΙΤ» και της Σύμβασης Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ε.Τ.Χ.Σ., της Ελληνικής Δημοκρατίας και της ΤτΕ, με τίτλο «Διευκόλυνση αποπληρωμής Τόκων Ομολόγων», παροχή εξουσιοδοτήσεων για την υπογραφή των Συμβάσεων και άλλες επείγουσες διατάξεις.
Δείτε τώρα τις αλλαγές...
Δανειακή Μαΐου 2010
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ
Τροποποίηση της Δανειακής Μαΐου 2010, 12 Δεκ. 2012
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

«Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφαση ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο».
Η εθνική κυριαρχία εκχωρείται όλη στους δανειστές, σύμφωνα με τις επιταγές της νέας δανειακής σύμβασης, που υπογράφηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά και τους πιστωτές και δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ενώ το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους γνωμοδοτεί πως η σύμβαση δε χρειάζεται να περάσει από τη Βουλή ή από άλλη δικαστική αρχή χώρας.
Προσέξατε; Παρακάμφθηκε και η Βουλή προκειμένου να συντελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες το έγκλημα!!!
Αναλυτικότερα, το κείμενο της σύμβασης προβλέπει πως δε θα μπορεί το ελληνικό Δημόσιο να επικαλεστεί λόγους εθνικής κυριαρχίας, προκειμένου να αποτρέψει κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, στην περίπτωση που δεν αποπληρώσει τα δάνεια που έχει λάβει.
Επιπρόσθετα όπως διαπιστώνετε στην τροποποίηση της 12ης Δεκεμβρίου, και στην παραίτηση της ασυλίας από τα περιουσιακά στοιχεία, εκτός από το δικαιούχο κράτος (Ελλάδα) έχει προστεθεί και η Τράπεζα της Ελλάδας !!!!
ΠΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΦΥΛΑΣΕΤΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;
Δείτε τώρα τι είπε η κ. Κατσέλη στις 28 Φεβρουαρίου 2012. Κατσέλη: «Με το 2ο Μνημόνιο σε περίπτωση μη πληρωμής οφειλών.. μπορεί να γίνει άμεσα κατάσχεση του χρυσού της Ελλάδας» !
Το πουλάκι...τσίου, πέταξε, που λέει και το νέο άσμα. Με τη μόνη διαφορά, ότι το πουλάκι που πέταξε επισπεύδει την καταστροφή της χώρας και την παράδοσή της στους τοκογλύφους!
Αυτή ήταν η επαναδιαπραγμάτευση για την οποία φώναζε ο Σαμαράς; Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
Να είστε πλέον βέβαιοι ότι με αυτόν τον μοιραίο (τον πιο μοιραίο) Πρωθυπουργό, η χώρα θα διαμελιστεί και θα χαριστεί ολόκληρη στους εχθρούς μας!
Ιάκωβος Τίγκας.


1 σχόλιο:

  1. Εφόσον οι δανειστές μας είναι κατοχυρωμένοι θεσμικά, θα φροντίσουν αυτοί να μην είμαστε συνεπείς στις πληρωμές μας, ώστε να ενεργοποιηθούνν οι ρήτρες των κατασχέσεων!!! Εμείς σαν καλοί δούλοι θα υπακούμε σε ότι μας λένε τα αφεντικά μας και ως συνήθως δεν θα κουνηθούμε καν από τους καναπέδες μας και θα παρακολουθούμε online την παράδοση της χώρας στους δανειστές της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή