Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Ανάστα ο Θεός κρίνε την γη

Χριστός Ανέστη.
Χριστός Ανέστη. Αυτός που έχει το Χρίσμα, ο Βασιλιάς των Βασιλέων, & Κύριος των Κυρίων, ο καθήμενος επί τον ίππο τον λευκό, με το αιματοβαμμένο ιμάτιο, που έχει διαδήματα πολλά & στον μηρό του όνομα γραμμένο, που κανείς δεν γνωρίζει αλλά μόνον αυτός, & λέγεται ο Λόγος του Θεού.
Τα μάτια του είναι σαν φλόγα πυρός, & εκ του στόματός του εξέρχεται ρομφαία δίστομη, & εν δικαιοσύνη κρίνει & πολεμά.
Αυτός που πρόκειται να ποιμάνει με ράβδο σιδηρά τα έθνη, & να κρίνει λαούς εν ευθύτητι, να κατορθώσει την οικουμένη που δεν θα σαλευτεί ποτέ, με παγκόσμια Ειρήνη, Δικαιοσύνη & Ελευθερία, όταν η Δικαιοσύνη θα επιστρέψει εις κρίσιν, & θα κατέχουν αυτήν πάντες οι ευθείς στην καρδία. Τότε που δεν θα υπάρχουν πρόζες δικηγόρων, Εισαγγελέων & Προέδρων, & θα αγάλλονται άνθρωποι & ζώα & πάντα τα ξύλα του δρυμού.
Οταν τίποτα δεν θα μείνει κρυφό & όσα ειπώθηκαν στα σκοτεινά, θα φωναχτούν δημόσια από τα δώματα & τις πλατείες, ενώπιον των πάντων ανθρώπων & Αγγέλων.
Ελθέτω η Βασιλεία σου, γενηθήτω το θέλημά σου, ως εν ουρανώ & επί της γης. Αιώνες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το φωνάζουν & το εύχονται, για να μαζέψει επί τέλους τα σκάνδαλα & πάντες τους ποιούντες την ανομία, να γεμίσει τον ουρανό της γης με Αγγέλους, που θα μπουν σε κάθε σπίτι, σε κάθε υπόγειο, για να παραλάβουν τους δικούς του, αφήνοντας τους άνομους να απολαύσουν τα έργα τους & ότι θα ακολουθήσει.
Ανάστα ο Θεός κρίνε την γη, ότι Συ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις έθνεσι.
Χριστός Ανέστη. Αληθώς Ανέστη ο Κύριος.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου