Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Οχι αποκοπή από την Εκκλησία του Χριστού

 Το πνεύμα του κακού ξέρει πως λίγος είναι ο καιρός του & θέλει να βρει όσο το δυνατόν περισσότερους ξαρμάτωτους
Υπάρχει ένας μοναχός, ο οποίος υποστηρίζει εδώ & χρόνια, ότι το φετινό Μεγάλο Σάββατο του 2018 θα συμβεί η Δεύτερη Παρουσία του Χριστού.
Ο ίδιος & οι οπαδοί του, έχουν αποσχιστεί από την Εκκλησία του Χριστού & καλούν τον κόσμο, όσο ακόμη είναι καιρός να βγουν έξω από την Εκκλησία, υποστηρίζοντας ότι οι κρατούντες Ιερείς & Αρχιερείς είναι πλέον αιρετικοί & προδίδουν. 
Δεν διστάζουν μάλιστα να χαρακτηρίσουν την Εκκλησία ως την αναφερόμενη στην Αποκάλυψη μεγάλη πόρνη.
Η ιστορία μου θυμίζει τον δαιμονισμένο, που ακολουθούσε τον Απόστολο Παύλο & διακήρυσσε δολίως, ότι είναι άνθρωπος του Θεού & να κάνετε ότι σας λέει.
Ο συγκεκριμένος μοναχός έχει κατονομάσει ως αναμενόμενο αντίχριστο, τον πρίγκηπα Ουίλλιαμ τον Ε της Ουαλίας.
Ο διάβολος, είναι πολύ εξυπνότερος από τους ανθρώπους, γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα από τους ανθρώπους & διαθέτει πολλά PLAN & B, & Γ, & Δ, & Ε, & εναλλακτικές πολλές, προκειμένου να εξαπατήσει & να πλανήσει & πάει λέγοντας. 
Το τι θα επικρατήσει όμως ούτε ο ίδιος το ξέρει καθώς & αυτόν ο Θεός ο Παντοκράτορας τον ορίζει & ότι & όποτε του επιτρέψει αυτό θα κάνει.
Ενα είναι βέβαιο, ότι γνωρίζει ότι είναι λίγος ο καιρός του & ζητάει να βρει όσο το δυνατόν περισσότερους ξαρμάτωτους εκτός Εκκλησίας & Μυστηρίων, για να τους πετσοκόψει.
Ανεξάρτητα από τι είναι οι Ιερείς & Αρχιερείς, & από το τι λένε, η Χάρη των Μυστηρίων & του Αγίου Πνεύματος υπάρχει μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία & μεταδίδεται από την Ιερωσύνη η οποία μένει αμετάβλητη, χάριν των πιστών. Και αυτό αποδεικνύεται.
Τα λειτουργικά κείμενα & τους ψαλμούς τα Ευαγγέλια & τον Απόστολο, όπως τα έφτιαξε ο Αγιος Ιωάννης Χρυσόστομος δεν μπορούν να τα αλλάξουν, ότι & να λένε ότι & να κάνουν & με όποιους & να κοινωνούν & μέσα από αυτά μεταφέρεται ο λατρευτικός Λόγος του Θεού.
Ο ίδιος ο Θεάνθρωπος Ιησούς είχε πει για τους Φαρισαίους & Ιερείς της εποχής του, ότι σας λένε να το κάνετε, κατά τα έργα αυτών να μην κάνετε, γιατί λένε & δεν πράττουν. 
Ο ίδιος ο Θεάνθρωπος Ιησούς είπε ότι οι πύλες του Αδη δεν θα κατισχύσουν της Εκκλησίας του, έως της συντελείας του Αιώνος. Θα παραμείνει η Χάρη μέχρι τέλους.
Ο ίδιος  ο Θεάνθρωπος Ιησούς έστειλε τον λεπρό που καθάρισε στους Ιερείς για να δείξει τον εαυτό του, όπως πρόσταζε ο Νόμος του Μωυσή.
Οταν αποφάσισε να τους πάρει την Λατρεία τους το φώναξε λέγοντάς τους ιδού αφήνεται ο οίκος υμών έρημος. Δεν θα με ξαναδείτε εδώ μέχρι να αναφωνήσετε Ευλογημένος ο Ερχόμενος, εν Ονόματι Κυρίου. Και πράγματι το 70 μ. Χ. καταστράφηκε ο Ναός του Σολομώντα & σφαγιάστηκαν οι Ιερείς τους, & μέχρι σήμερα που μιλάμε, οι Εβραίοι δεν έχουν Λατρευτική διαδικασία & ούτε πρόκειται να ξαναέχουν, ούτε πρόκειται ποτέ να ξαναχτίσουν τον Ναό τους, αφού αυτό τελείωσε & απέναντι βγαίνει το Αναστάσιμο Φως.
Είναι μύθος & πλάνη αυτό που λένε μερικοί, ότι πριν από την Δευτέρα Παρουσία θα ξαναχτιστεί ο τρίτος Ναός.
Ολοι αυτοί λοιπόν, εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι, & αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από πραγματικά γεγονότα με Παγκόσμιες προεκτάσεις όπως τα πραγματικά Βιβλικά χαρακτηριστικά του Αλέξη Τσίπρα εδώ: 
http://iaktigas.blogspot.gr/2017/03/blog-post_25.html
και τις ύβρεις του Σώρρα που παριστάνει τον καλό, αλλά μιλάει ως Δράκων εδώ:
http://iaktigas.blogspot.gr/2017/03/blog-.html
αλλά & την σχέση που μπορεί να έχουν αυτοί οι δυό εδώ:
http://iaktigas.blogspot.gr/2017/11/blog-post_18.html
Δεν με ενδιαφέρει αν ο Τσίπρας είναι ο αναμενόμενος στα Βιβλικά κείμενα, ούτε εάν ο Σώρρας είναι ο ψευδοπροφήτης. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι ότι όσα περιγράφονται στα άρθρα που παρέθεσα είναι πραγματικά & άξια προβληματισμού.
Ούτε με ενδιαφέρει εάν σε όλη αυτήν την Ιστορία εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο ο πρίγκηπας Ουίλλιαμ ο Ε.
Και βέβαια δεν με ενδιαφέρει εάν η ημερομηνία που καθόρισε ο μοναχός είναι αληθής ή όχι, καθώς ο ίδιος ο Θεάνθρωπος μας κάλεσε σε εγρήγορση εν παντί καιρώ, & ενώ γνωρίζει ο ίδιος το πότε, δεν μας το αποκάλυψε. Μας αποκάλυψε όμως τα σημάδια, ώστε να σηκώσουμε ψηλά τα κεφάλια & να στηριχθούμε αφού εγγίζει η απολύτρωσή μας. 
Και αυτά τα σημάδια αναγνωρίζονται πλέον ακόμη & από τυφλούς & κωφούς.
Γι αυτό μέσα στην Εκκλησία & στα μυστήρια είναι τα μόνα άρματα σε αυτόν τον Πόλεμο. Και αλίμονο σε αυτούς που θα βρεθούν ξαρμάτωτοι. 
Ενα είναι το σίγουρο είναι κοντά, πολύ κοντά.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου