Σάββατο 4 Ιουλίου 2020

Ο Νόμος 4682/3-4-2020 (ΦΕΚ 76 Α) αναιρεί το "κατ΄εικόνα & ομοίωση" του ανθρώπου. Με την ισχύ της έννομης Κρατικής επιβολής, αίρει την προσωπική ευθύνη της ελεύθερης βούλησης

Ενημέρωση προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, Κρατικούς, ιδιώτες, & φυσικά πρόσωπα.
Ως έχω υποχρέωση, ενημερώνω πάντες για την σοβαρότητα της κατάστασης όπως διαμορφώνεται.
Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους & ο καθένας προσωπικά.
Το εμβόλιο mRNA τροποποιεί τον γενετικό κώδικα του ανθρώπου, επεμβαίνοντας στην αλυσίδα DNA-RNA-Πρωτείνη.
Πρόκειται για μια νέα τεχνολογία, που δεν έχει σχέση με την κλασική όπου τα εμβόλια κατασκευάζονταν με εξασθενημένους ζώντες  ιούς ή μικροοργανισμούς, όπως φαίνεται & από τους συνδέσμους που παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης, στις αποκαλύψεις του Ψυχίατρου κ. Κλεάνθη Γρίβα.
Η επέμβαση & τροποποίηση του γενετικού κώδικα του ανθρώπου, είναι μη αναστρέψιμη & συνιστά ευθεία άρνηση του Θεού Δημιουργού, αφού καταργεί το ανθρώπινο ον & ζητείται με νομοθετική ρύθμιση πλέον, η μεταβολή του σε ένα άλλο ον, αχαρτογράφητο & εικόνα άλλου, & όχι του Δημιουργού.
Για την τεχνολογία εμβολίου mRNA μίλησαν ανοιχτά οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας.
Στον αφορισμό του Μητροπολίτη κ. Αμβρόσιου αποκαλύπτεται διάλογος όπου γίνεται αναφορά σε παραγγελία 10.000.000 τσιπς.
Ζούμε σκηνές Αποκάλυψης, στις οποίες τώρα γίνεται κατανοητή η σκληρή οργή του Θεού, για όσους με την θέλησή τους, δεχθούν εκτροπή της Δημιουργίας τους, από το "κατ εικόνα & ομοίωση" του Θεού που αναφέρεται στην Γένεση, & μεταβολή τους σε εικόνα άλλου, προφανώς αυτού που εξ΄αρχής, οδηγούσε ψευδώς τον άνθρωπο στην αυτοθέωση, επιτυγχάνοντας τον θάνατο του ανθρωπίνου όντος. Μια περιπέτεια την οποία πληρώνουμε μέχρι σήμερα.
Στην ουσία αυτοί αρνούνται ευθέως τον Δημιουργό.
Πρόκειται για το ίδιο μοτίβο πλάνης, με άλλα μέσα. Τότε ήταν το δέντρο της γνώσης του καλού & του κακού, τώρα, είναι η τροποποίηση του γενετικού κώδικα του ανθρώπου για να γίνει καλύτερο ον.
Για να είμαστε τάχα ασφαλείς όλοι. Από τι; από ένα συνάχι, από τον θάνατο, οδηγώντας τους ανθρώπους ουσιαστικά στην δεύτερη καταστροφή, αφού πλέον αγγίζει την ψυχή.
Είναι αισιόδοξη από μια άποψη η ψήφιση του άνω Νόμου, καθώς πλέον είναι βέβαιο ότι με την βία αλλά & την πλάνη, παραβιάζονται οι στοιχειώδεις σχέσεις που διέπουν τον άνθρωπο πλάσμα, με τον Δημιουργό Πλάστη του. Κάτι που δεν θα επιτραπεί να γίνει.
Καλή δύναμη σε όλους μας.
Ιάκωβος Τίγκας



"... καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´." (Αποκάλυψη 13) 






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου