Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020

Νέα μετάλλαξη του Covid 19; Το πιθανότερο αν όχι βέβαιο.

Ε & λοιπόν; τι έγινε;
Ανακεφαλαιώνοντας τα όσα μέχρι στιγμής έχουμε πει για την ίωση, καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της, πρέπει να γίνει γνωστό & κατανοητό από όλους ότι, ο άνθρωπος, είναι εξ΄ορισμού ένας υγιής μικροβιοφόρος, παθογόνων & σαπρόφυτων μικροοργανισμών. Ετσι είναι φτιαγμένος. 
Για παράδειγμα στο έντερο ζουν ιδιαίτερα τοξικά & επικίνδυνα για την υγεία βακτηρίδια τα λεγόμενα κολοβακτηρίδια, τα οποία εάν βρεθούν σε άλλο σημείο του σώματος, προκαλούν σοβαρότατες ασθένειες, εάν δε βρεθούν στο στομάχι, κάνοντας την διαδρομή πρωκτού στόματος, με μολυσμένο τρόφιμο ή νερό, μπορούν να προκαλέσουν ακόμη & θάνατο, ανάλογα με το μικροβιακό φορτίο που καθορίζει & το μέγεθος της μόλυνσης.
Στο έντερο συμπεριφέρονται ως απαραίτητα για την ζωή βακτηρίδια, που πολύ απλοϊκά, σε αυτά οφείλεται η παραγωγή κοπράνων από τα άχρηστα των τροφών, τα οποία αποβάλλονται από το σώμα.
Και στην στοματορινοφαρυγγική κοιλότητα, υπάρχει πλήθος μικροοργανισμών, που είναι απαραίτητοι για την υγιεινή λειτουργία της. Ενίοτε δε, υπάρχει & κάποιο ιικό φορτίο, χωρίς ο άνθρωπος να νοσεί, ή να έχει ήπια συμπτώματα. Σε αυτήν την περίπτωση, το ιικό φορτίο, εργάζεται υπέρ του ανοσοποιητικού συστήματος του ανθρώπου, που παράγει αντισώματα & άρα ανοσία.
  Φορώντας μάσκα προσώπου λοιπόν, εκτός των άλλων που έχουν αναφερθεί, οι ιοί που εκπνέονται δεν θα μπορούν να διαφύγουν και θα συγκεντρωθούν στα ρινικά περάσματα, αυξάνοντας το ιικό φορτίο, με πιθανή νόσηση.
Σε άλλες περιπτώσεις που έχουν καταγραφεί, μπορεί να εισέλθουν στα οσφρητικά νεύρα και να ταξιδέψουν στον εγκέφαλο.

Το κυνήγι των μαγισσών λοιπόν που έχουν εξαπολύσει κατά των υγειών μικροβιοφόρων, είναι αδόκιμο & απαράδεκτο Υγειονομικά, αφού όσοι περισσότεροι υγιείς μικροβιοφόροι υπάρχουν σε έναν πληθυσμό, τόσο πιο εύρωστος υγειονομικά είναι ο πληθυσμός αυτός. 
Θέλουμε λοιπόν πολλούς υγιείς μικροβιοφόρους & βεβαίως θέλουμε διασπορά των αναπνευστικών ιώσεων, με βεβαίως την από πάντα γενόμενη προφύλαξη των ευπαθών ομάδων χωρίς υπερβολές.
Ο, τι γινόταν δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια μέχρι την 1 Ιανουαρίου 2020, που είδαμε να εξελίσσεται ένα ανίερο σχέδιο καταβαράθρωσης των πάντων.

Και όπως είπε & ο Γερμανός καθηγητής Labisch:" Ένας φίλος μικροβιολόγος είπε κάποτε: Οι άνθρωποι υπάρχουν για να μεταφέρουν τα βακτηρίδια που υπάρχουν μέσα και πάνω και γύρω τους. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς βακτηρίδια. Τα εντερικά βακτηρίδια, για παράδειγμα, παρεμβαίνουν ενεργά στο μεταβολισμό μας.

Και γνωρίζουμε από τις συγκρίσεις με τα παιδιά στην DDR (σ.σ., Λαϊκή Δημοκρατία της Γερμανίας), που τριγύριζαν γύρω από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς με μύξες, ότι είχαν σημαντικά λιγότερες αλλεργίες από τα παιδιά της Δύσης που είχαν υποβληθεί σε εξαντλητικό αντιβιοτικό καθαρισμό.

Ο άνθρωπος, το παιδί, πρέπει να ζει στη βρωμιά σε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του για να είναι σε θέση να συνυπάρχει με όλα τα είδη των μικροβίων. Συνεπώς, είναι καλύτερο να βρίσκεσαι σε επαφή με τα ζώα και την κοπριά τους σε ένα αγρόκτημα."

https://www.kommon.gr/koinonia/item/2936-koronoios?fbclid=IwAR1de5C_Wnt3eghWFu5CeSUoPAxfZWnkimipCT__abcZDpX-0tl27OUqeZ8

Τι θα γίνει όμως την επόμενη περίοδο που έρχεται; Καλώς εχόντων των πραγμάτων, φυσιολογικά, ο ιός κορόνα Covid 19 θα μεταλλαχθεί, όπως & οι υπόλοιποι ιοί του αναπνευστικού. Ετσι κάνουν κάθε χρόνο, συνήθως. Και αυτό γιατί πρέπει να επιβιώσουν. Θα πρέπει να του δώσουν άλλο όνομα.
Το ίδιο όμως κάνει & το ανοσοποιητικό του ανθρώπου, το οποίο έχει πληροφορίες ακόμη & για ιούς που εμφανίζονται για πρώτη φορά. Αυτό το αποκάλυψε ο Dr Κωνσταντίνος Μουρούτης σε παλαιότερο βίντεο όπως & ότι τα λεγόμενα τεστ ανίχνευσης του ιού, δεν είναι αξιόπιστα.

Θα αρχίσουν λοιπόν οι κυνηγοί μαγισσών ενδεχομένως με τις ντουντούκες & τα πληρωμένα ΜΜΕ να φωνάζουν:
Νέα μετάλλαξη του Covid 19, θα πεθάνουμε όλοι, έντρομοι οι επιστήμονες παρακολουθούν τον νέο ιό & άλλα τέτοια ανόητα & χαζά, στοχεύοντας στην δικαιολογημένη άγνοια.
Μπορεί να χρησιμοποιήσουν & την 9η του Μπετόβεν ως μουσική υπόκρουση, σε έκτακτα δελτία ειδήσεων τρόμου & ψεύδους, μέχρι να πετύχουν την τελική κατάρρευση.
Φυσικά μιλάω για φυσιολογική εξέλιξη του ιού & όχι για οτιδήποτε άλλο έχουν στα άρρωστα μυαλά τους. Θα δείξει.

Εμείς από εδώ, λέμε, ότι & να γίνει, Μην φοβάστε δεν υπάρχουν μάγισσες, ούτε αποστειρωμένοι άνθρωποι. Μόνον άθλια σενάρια, άθλιων σεναριογράφων.
Σοβαρές & απειλητικές για την ζωή παρενέργειες από την χρήση μάσκας προσώπου 

Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου