Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Από επίσημη δημοσιευμένη έκθεση του ΟΗΕ, προκύπτει σχέδιο αντικατάστασης του ανθρωπίνου όντος, με μεταλλαγμένο ανθρωποειδές ον, μέσω των εμβολίων mRNA.

"Λανθασμένη" η Δημιουργία του Θεού. Το αποκορύφωμα της βλασφημίας.
Δεν είναι συνωμοσιολογία. Τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, έκανε στην ιστοσελίδα Ζούγκλα ο γνωστός έγκριτος ψυχίατρος κ. Κλεάνθης Γρίβας αναλυτικά εδώ:
Η Παγκόσμια Νέα Τάξη του ΟΗΕ και η "Πανδημία" 

"Το Πρόγραμμα της Παγκόσμιας Νέας Τάξης του ΟΗΕ παραπέμπει ευθέως στον «Γενναίο Καινούριο Κόσμο» του AldusHuxley, όπου η πληθυσμιακή και κοινωνική σταθερότητα εξασφαλίζεται με την παραγωγή καθορισμένου αριθμού μεταλλαγμένων ανθρωποειδών που η «ευτυχία» τους συντηρείται με τη χορήγηση της Soma.

Κι εδώ παρεμβαίνει ο διεφθαρμένος και αναξιόπιστος Παγκόσμιος Οργανισμός Αρρώστιας (Π.Ο.Υ), η «Πανδημία», η BigTech, η εξωνημένη Ιατρική Συντεχνία και ηBigPharmaμε τα υπό εξέλιξη εμβόλιά της που τροποποιούν το γενετικό υλικό των ανθρώπων (DNA και RNA). "


Να λοιπόν οι πραγματικές αιτίες του φιάσκου της πανδημίας, σε ένα υπερφίαλο σενάριο βλασφημίας & λογικής εκτροπής, πίσω από το οποίο κρύβεται ο αρχαίος ανθρωποκτόνος διάβολος.
Και όμως συνεργάστηκαν άνθρωποι προς τούτο, πουλώντας την ίδια την ύπαρξή τους σε αυτόν, γενόμενοι διδακτοί διαβόλου & όχι διδακτοί Θεού.

Και ενώ οι αγαπούληδες ποιμένες μας, ακόμη αγαπολογούν, τα αισιόδοξα μηνύματα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένουμε.
Ο τι καλύτερο έχω ακούσει και δει.
Τα μηνύματα έρχονται από παντού.
Το Πνεύμα όπου θέλει πάει. Κανείς δεν ξέρει από που έρχεται και προς τα που πηγαίνει.
Και βέβαια τα όσα εξιστορούνται στο βίντεο που ακολουθεί, θα είναι η φυσική συνέχεια των όσων φρικαλέων άνω περιγράφονται.Ιάκωβος Τίγκας

ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου