Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Η πραγματική Κάθαρση

Η Μεγάλη Γιορτή ξεκινάει.

Η πρωτοφανής ασυνήθιστη & αδιανόητη ανομία που περιγράφεται στο δημοσίευμα του συνδέσμου εδώ, σχετικά με το αποχετευτικό φιάσκο του Πολυγύρου, Αποχετευτικό Πολυγύρου: Το μεγάλο φιάσκο. Κακούργημα δίχως τέλος. ,
αλλά & οι αναφορές που αφορούν την ίδια την Δικαιοσύνη οι οποίες κλονίζουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, & τον τρόπο που αυτή απονέμεται, αποτελούν ένα μικρό δείγμα, που βιώνω στον μικρόκοσμό μου μαζί με την τοπική κοινωνία & τον τρόπο που ο καθένας αντιδρά & συμπεριφέρεται, από όλους  τους εμπλεκόμενους, για αυτό που συμβαίνει σε όλον τον Πλανήτη, με γενικευμένη ανομία & παραλογισμό, προδιαγράφοντας ένα μέλλον φιάσκο παντού.
Η Δικαιοσύνη & η λογική, είναι τα στοιχεία εκείνα που διαφοροποιούν τον άνθρωπο σε σχέση με τα άλογα ζώα.
Στο αναφερόμενο φιάσκο του αποχετευτικού του Πολυγύρου, δεν υπάρχει ούτε λογική, ούτε Δικαιοσύνη, όπως δεν υπάρχει ούτε λογική ούτε Δικαιοσύνη, στην κάθειρξη της καθαρίστριας, & του διασώστη του ΕΚΑΒ, ενώ οι βιομήχανοι παραγωγής πλαστών πτυχίων, & οι κάτοχοι των προϊόντων τους, εγκληματούν ανενόχλητοι & ελεύθεροι, όπως δεν υπάρχει λογική & Δικαιοσύνη σε όλα τα συμβαίνοντα στον Πλανήτη, στις γεωτρήσεις επάνω σε σεισμογενή ρήγματα, για την εξόρυξη υδρογονανθράκων, παρά τις προειδοποιήσεις του Τσελέντζη & άλλων σεισμολόγων, για παιχνίδια με την φωτιά.
Και αυτά,την στιγμή που οι απιστήμονες κατέχουν την γνώση του Τέσλα για ασύρματη δωρεάν μεταφορά ενέργειας από το Σύμπαν, την οποία μετέτρεψαν σε οπλικά συστήματα.
Δεν υπάρχει λογική & Δικαιοσύνη στον τρόπο που οι ισχυροί της Γης πολιτεύονται, αλλά ούτε σε αυτήν την ίδια παράνομη ύπαρξη του διεθνούς πνευματικού κέντρου λήψης των αποφάσεων, της Μασονίας, η οποία λειτουργεί εκτός πάσης λογικής & διεθνούς νομιμότητας, με συνωμοτικό τρόπο, που απορρέει από την μυστική & μυστικιστική  λειτουργίας της, επαληθεύοντας «την πόρνη, μεθ, ής επόρνευσαν οι βασιλείς της Γης».
Χωρίς Δικαιοσύνη ο άνθρωπος δεν ζει, είναι όπως ο αέρας που αναπνέει.
Η ιστορία έχει καταγράψει τέτοιες περιόδους τυραννίας, διάσπαρτες & μεμονωμένες, όπου επήλθε «κάθαρση», εντός εισαγωγικών η λέξη, καθώς ουσιαστικά ουδέποτε υπήρξε κάθαρση, αλλά μια άλλη μορφή τυραννίας με δημοκρατικά χαρακτηριστικά.
Ενδεικτικά παραδείγματα η απελευθέρωση του κόσμου από τον Ναζισμό, & το μοίρασμά του, η μεταπολίτευση στην Ελλάδα από την χούντα των Συνταγματαρχών, η δικτατορία του προλεταριάτου των μπολσεβίκων, ως πρόβα τζενεράλε του άμεσου μέλλοντος, όπου οι σφαγές & το αίμα έρευσαν άφθονα.
Σήμερα η ιστορία καταγράφει για πρώτη φορά, γενικευμένη τυραννία, με «δημοκρατικά» & όχι μόνον χαρακτηριστικά, από την οποία απουσιάζουν η λογική & η Δικαιοσύνη, απαραίτητα στοιχεία για την ζωή του ανθρώπου, ισάξια με τον αέρα που αναπνέει.
Η «κάθαρση» που επαγγέλονται τα πνευματικά κέντρα λήψης των αποφάσεων που αναφέρθηκαν ήδη, τα ίδια που έχουν εγκαθιδρύσει την παρούσα τυραννία, είναι η «επιτομή της τέλειας δημοκρατίας» όπως αναφέρουν στην προμετωπίδα της ιστοσελίδας τους.
Είναι αυτό που μας έχει παρουσιαστεί διεθνώς ως η νέα τάση της άμεσης δημοκρατίας των αμαθών, με λαϊκά δικαστήρια & σφαγές χειρότερα από αυτά που συνέβησαν επί Στάλιν, & με άρωμα ΑρχαιοΕλληνικής παγκοσμιότητας.
Δεν μπορούν όμως οι ακάθαρτοι να φέρουν κάθαρση, αφού λειτουργούν όπως τα μανιταράκια στην αλκοολική ζύμωση, όπου πεθαίνουν μέσα στο τοξικό περιβάλλον της αιθανόλης (οινοπνεύματος) που τα ίδια δημιουργούν. Με απλά λόγια πεθαίνουν από τα ίδια τους τα απόβλητα, πεθαίνουν μέσα στα σκατά τους.
Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί & τώρα για όλους αυτούς που δημιούργησαν την γενικευμένη ανομία, ώστε να φέρουν την «κάθαρση». Θα πεθάνουν μέσα στα σκατά τους, στο τοξικό περιβάλλον, που οι ίδιοι δημιούργησαν. Το αίμα θα ρεύσει άφθονο, «μέχρι τα χαλινάρια των ίππων».
Και αφού ο άκρατος οίνος της οργής & της χαράς είναι ήδη έτοιμος, η Μεγάλη Γιορτή της πραγματικής Κάθαρσης ξεκινάει. Και ο καθένας, «θα κοιμηθεί όπως έχει στρώσει».
Ολα θα γίνουν ξαφνικά, σε μια νύχτα, σε μια ώρα.
Ιάκωβος Τίγκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου