Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018

Αποχετευτικό Πολυγύρου: Το μεγάλο φιάσκο.

Κακούργημα δίχως τέλος.


Στις 21/11/2018 η εκπομπή Αυτοδιοικητικά, παρουσίασε τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Αστέριο Ζωγράφο, με τους δύο Αντιδημάρχους του, για θέματα του Δήμου Πολυγύρου.
Μεταξύ των άλλων που ειπώθηκαν, έγινε κουβέντα & για το αποχετευτικό του Πολυγύρου, χωρίς η δημοσιογράφος να θέσει στον κ. Δήμαρχο τα δημοσιεύματά μου, που έχουν δημοσιευτεί από τις  6/5/2018  & της τα είχα στείλει από τις  2/10/2018  με αποτέλεσμα, ο Δήμαρχος να δώσει ένα επιγραμματικό σόου, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, ότι όλα πάνε καλά, & ότι σε ένα χρόνο περίπου θα έχει ολοκληρωθεί το έργο.

Επειδή παρουσιάστηκε στρεβλή εικόνα για άλλη μια φορά για το θέμα, αφού ο Δήμαρχος Πολυγύρου δεν έχει να απαντήσει ουδέν σε όσα του έχω καταλογήσει, κρύβεται, & φασιστικά, επιβάλει αποκλεισμό έκφρασης & φίμωσή μου,  για τα εγκλήματα που διαπράττει επί 2,5 χρόνια τώρα σε βάρος των πολιτών του Πολυγύρου, δεν με άφησε δε να μιλήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο που μεταδίδεται από το δημοτικό ραδιόφωνο Πολυγύρου το 2016, & αμετανόητος συνεχίζει να διαπράτει καθημερινά εγκληματικές ενέργειες, έχοντας μετατρέψει τον Πολύγυρο εδώ & 2,5 χρόνια σε βομβαρδισμένη πόλη, ας μάθουν οι συμπολίτες μου για άλλη μια φορά, τα όσα έχουν συμβεί & έχω καταγγείλει στις Δικαστικές Αρχές τεκμηριωμένα με την ιδιότητά μου του εν ενεργεία  Επόπτη Δημόσιας Υγείας. εδώ:

Αμετανόητοι, θρασύτατοι, αδίστακτοι εγκληματίες

Αναμένονται συλλήψεις

Με αφορμή εκ νέου κατ΄εξακολούθηση εγκληματικές ενέργειες του Δημάρχου Πολυγύρου & των εγκληματιών της εταιρείας Βαφειάδης ΑΤΕ, που έχουν θρονιαστεί στον Πολύγυρο με βαριά ερπιστριοφόρα, επί 2,5 χρόνια, ας πληροφορηθούν οι συμπολίτες μου & για την δεύτερη αναφορά μου στον Αρειο Πάγο με τα νέα συμβάντα:

  Προς
1. Τον κύριο Βασίλειο Πέππα Πρόεδρο του Αρείου Πάγου
2. Την κυρία Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Του
Ιακώβου Τίγκα
Επόπτη Δημόσιας Υγείας
στην Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής
με βαθμό Α
κατοίκου Πολυγύρου Χαλκιδικής
τηλέφωνο επικοινωνίας .................                                                                                   Πολύγυρος 9/10/2018

Θέμα: «Οικολογική καταστροφή, περιβαλλοντικό έγκλημα, απειλή κατά της Δημόσιας Υγείας & κατά της οδικής ασφάλειας, απειλή καταστροφής της μόνιμης κατοικίας μου, από τον Δήμαρχο Πολυγύρου Χαλκιδικής κ. Αστέριο Ζωγράφο & την εταιρεία Βαφειάδης ΑΤΕ
Σχετ:1. Η από 23/4/2018 αναφορά μου ενώπιόν σας


        .
Αξιότιμοι κ.κ. Πρόεδρε του Αρείου Πάγου, & Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Σε συνέχεια της σχετικής αναφοράς μου ενώπιόν σας, με την οποία σας κατέστησα κοινωνούς των γεγονότων προσβολής του Δημοσίου συμφέροντος που άπτονται της Δημόσιας Υγείας, του Ανθρωπογενούς & Φυσικού Περιβάλλοντος, αλλά & λόγοι που αφορούν την ίδια την Δικαιοσύνη οι οποίοι κλονίζουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα, & τον τρόπο που αυτή απονέμεται, & αφετέρου για να επιληφθείτε ως καθ΄ ύλην αρμόδιοι της κάτωθι υποθέσεως & να διερευνήσετε τις πράξεις ή παραλήψεις των προσώπων που εμπλέκονται σε αυτήν με σκοπό να αποδώσετε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα από αυτούς, ζητώ να πληροφορηθώ για την πορεία της υπόθεσης, καθώς με πρόσχημα την κατασκευή αποχετευτικού έργου, συνεχίζονται εγκληματικές ενέργειες από τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Αστέριο Ζωγράφο, & την εταιρεία Βαφειάδης ΑΤΕ, κατασπαταλούνται εκατομύρια ευρό Δημοσίου χρήματος, έχουν δημιουργηθεί ήδη τετελεσμένα, με τα οποία, ο Δήμαρχος Πολυγύρου & η εταιρεία Βαφειάδης, προσπαθούν να νομιμοποιήσουν κακουργήματα..

Ειδικότερα συνοπτικά:
1. Ολοκληρώθηκε το κτίσμα που προορίζεται για αντλιοστάσιο λυμάτων απέναντι από την μόνιμη κατοικία μου, το οποίο είναι κτισμένο παράνομα σε δάσος που κατέστρεψαν, χωρίς πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα, & με απάτη σε δημόσιο έγγραφο, στο οποίο απέκρυψαν το δάσος.
2. Στα θεμέλια του κτίσματος που έσκαψαν, βρήκαν υπόγεια πηγή νερού από τον Αύγουστο του 2016 οπότε & ενημέρωσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής, την Αστυνομία & το Δασαρχείο, γεγονός που καθιστά απαγορευτική την συνέχιση της άνω δραστηριότητας εκεί,  & απειλούν με δηλητηρίαση τον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα της Κεντρικής Χαλκιδικής & όχι μόνον εάν εκεί πέσουν λύματα..
3. Υπάρχει όμορο ρέμα με το κτίσμα, το οποίο έπρεπε να οριοθετήσουν, όπως προκύπτει από το 6628/6-9-2016 έγγραφο της ΔΙΠΕΧΩ Κεντρικής Μακεδονίας, στο οποίο φαίνεται ότι απέκρυψαν την ύπαρξή του, όταν υπέβαλαν την μελέτη & πήραν την άδεια. Το ρέμα αυτό επιχειρούν να το μπαζώσουν & να το εξαφανίσουν, προκειμένου να αποφύγουν την οριοθέτησή του, η οποία αποκλείει την ύπαρξη του αντλιοστασίου εκεί, & επί πλέον να διοχετεύσουν υπεδάφια την υπερχείλιση του αντλιοστασίου, (αλλά & από την λυαμτολάσπη) από υπερφορτώσεις λυμάτων, έντονες βροχοπτώσεις βλάβες κλπ, τεχνικό στοιχείο για το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει σχετική πρόβλεψη, η οποία δεν υπάρχει,  εναποθέτοντας τόνους μπάζα, στο ήδη μισομπαζωμένο από τον Αύγουστο του 2016 ρέμα, γεγονός για το οποίο υποβλήθηκε μήνυση στο Α.Τ. Πολυγύρου, από το οποίο ζητήθηκε συνδρομή, την 5/9/2018, αφού είχε προηγηθεί αυτοψία των Δασικών Υπηρεσιών Πολυγύρου στις 28/8/2018, εκτός ωραρίου στις 17.00.

Συγκεκριμένα

Στις 28/8/2018 ώρα 17.00 απόγευμα εκτός ωραρίου, εμφανίστηκε στο εικονιζόμενο ρέμα με την συστάδα τα πλατάνια, Υπηρεσιακό αυτοκίνητο των Δασικών Υπηρεσιών της Χαλκιδικής.
Δύο μέρες αργότερα, φορτηγά, άρχισαν να εναποθέτουν χώματα μπάζα επάνω στο ήδη μισομπαζωμένο ρέμα, προερχόμενα από εκτεταμένες εκσκαφές που γίνονται στον Πολύγυρο από τον Δήμο Πολυγύρου εδώ & δύο χρόνια.
Επειδή οι εναποθέσεις μπάζων συνεχίστηκαν,  στις 4/9/2018 στις19.45 ενημέρωσα τον Αξιωματικό Υπηρεσίας οικείου Α.Τ. Πολυγύρου τηλεφωνικά, ότι προφανώς επίκειται μπάζωμα & του υπόλοιπου ρέματος κεφαλάρι, με την συστάδα από πλατάνια που παραμένει ανοιχτό.
Αφού ενημερώθηκε όπως μου είπαν & ο Διοικητής περί τις 20.30 της ίδιας ημέρας, έσπευσε περιπολικό στο σημείο, όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη των μπάζων.
Τους επέδειξα το σκέλος του αγωγού λυμάτων, όπου από την κατασκευή του, σκόπιμα εκβάλει στο ρέμα το τελείωμά του, & ζήτησα την Αστυνόμευση της περιοχής ώστε να προληφθεί τυχόν απόπειρα μπαζώματος & του υπόλοιπου ρέματος, γνωστοποιώντας τους την παρουσία & του Υπηρεσιακού οχήματος των Δασικών Υπηρεσιών στις 28/8/2018 στις 17.00 εκτός ωραρίου, στο σημείο, υπενθυμίζοντας επίσης τον ογκώδη φάκελλο με τα τεκμήρια της δικογραφίας που υπάρχει για το αποχετευτικό Πολυγύρου.
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΎΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 6628/6-9-2016 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΠΕΧΩ Κεντρ. Μακεδονίας  στο υπό στοιχείο ΙΙΙ 1, & 2, ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΡΕΜΑ & ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΜΠΑΖΩΣΟΥΝ.
Στην τελευταία νεροποντή, πριν από τα άνω εκτεθέντα, το νερό σκέπασε τον δρόμο που περνάει μπροστά από το κτίσμα-αντλιοστάσιο & ξεμπάζωσε αρκετό από το ήδη μισομπαζωμένο ρέμα..
Ζήτησα επίσης την κατάσχεση του ΝΗΜ 8370 φορτηγού της εταιρείας Βαφειάδης, που συνέλαβα επ αυτοφόρω να ρίχνει μπάζα, στις 7/9/2018 στις 16.28, με κλήση στην άμεση Δράση 100, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από την ισχύουσα Δασική Νομοθεσία..
Για όλα τα ανωτέρω μου είπαν οι Αστυνομικοί ότι τα έστειλαν στην Εισαγγελία., ενώ οι εγκληματικές δραστηριότητες συνεχίζονται & τα μπάζα παραμένουν εκεί που τα έριξαν & το ρέμα παραμένει απί δύο χρόνια μισομπαζωμένο. Το ρέμα αυτό εφάπτεται με τον φράχτη της νόμιμης μόνιμης κατοικίας μου.
Από το ίδιο έγγραφο 6628/6-9-2016 & στο υπό στοιχείο ΙΙ 5α, προκύπτει ότι απέκρυψαν από την αδειοδοτούσα Αρχή ΔΙΠΕΧΩ, όταν πήραν την άδεια, την ύπαρξη του Δάσους το οποίο κατέστρεψαν χωρίς πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα.
4. Από το  έγγραφο 6690/22-11-2016 της ΔΙΠΕΧΩ, Κεντρικής Μακεδονίας στο υπό στοιχείο 48β προκύπτει η υποχρέωση του Δασαρχείου Πολυγύρου να ανακαλέσει το πρωτόκολλο εγκατάστασης που τους έδωσαν, αφού θα έπρεπε να εφαρμόσουν την Νομοθεσία όπως ισχύει σήμερα, (το 2016, που τους έδωσαν πρωτόκολλο εγκατάστασης & να ζητηθεί πράξη πληροφοριακού χαρακτήρα, όπου πρέπει να δικαιολογήσουν όλα τα αδικαιολόγητα που έχουν φτιάξει εκεί).
5. Στο σημείο όπου κατασκευάζουν την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων στην περιοχή Σελιό, στην Κεντρική Χαλκιδική, αναφέρουν στην μελέτη τους ότι ως τελικό αποδέκτη των επεξεργασμένων λυμάτων, θα χρησιμοποιήσουν παρακείμενο στο οικόπεδο ρέμα αλλά & το πότισμα των ελαιώνων της περιοχής. Οπως με ενημέρωσαν ελαιοπαραγωγοί αγρότες της γύρω περιοχής, αλλά & όπως ο ίδιος διαπίστωσα, δεν υπάρχει επαρκές ρέμα εκεί, & αυτό που έχουν υπόψη τους, είναι ανεπαρκές, καθώς θα πλημυρίσει σε λίγες ώρες, καταστρέφοντας τις γύρω καλλιέργειες.
Οσο για τους ελαιώνες, χρειάζονται το νερό για πότισμα 5 μήνες τον χρόνο ενώ τα επεξεργασμένα λύματα θα πρέπει να διατείθενται 365 μέρες τον χρόνο σε επαρκή φυσικό αποδέκτη, καθώς η ροή των λυμάτων δεν σταματάει.
(Προσθήκη εκτός κειμένου: Η γύρω περιοχή, είναι γεμάτη από αγροτικές γεωτρήσεις & βρίσκεται υπό ανάπτυξη ο οικισμός του Σελιού).
6. Η σύνδεση του Πολυγύρου με την μονάδα επεξεργασίας λυμάτων έχει διακοπεί από τον Μάρτιο του 2016, μετά από παρέμβασή μου, στην Εισαγγελία, αφού έπρεπε να σκάψουν Εθνικό δρόμο θέτοντας σε μόνιμο κίνδυνο την οδική ασφάλεια, από βλάβες & σπασίματα των αγωγών, κάτι το οποίο απαγορεύεται εκ του Νόμου.
(Προσθήκη εκτός κειμένου: Υπάρχει απαγορευτικό έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΠΕΧ που καθιστά αδύνατη την εκσκαφή του οδοστρώματος πέρα από τον Αγιο Βλάση, εκεί που σταμάτησαν το 2016)
7. Το αίτημά μου για αυτοψία από τον Αστυνομικό Διευθυντή ή εκπρόσωπό του, παρουσία της κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Χαλκιδικής, λόγω της εξειδίκευσης του ζητήματος, προκειμένου να τους καταδείξω με την επιστημονική μου ιδιότητα, αυτήν του εν ενεργεία Επόπτη Δημόσιας Υγείας Υπηρεσιακού στελέχους του Δημοσίου, τους ισχυρισμούς μου ώστε να μορφώσουν ιδίαν άποψη περί των τελουμένων εγκλημάτων, δεν απαντήθηκε ούτε ικανοποιήθηκε, καθώς στην άδεια που πήραν, δεν υπάρχει γνωμάτευση της Υγειονομικής Υπηρεσίας.
Ισχύοντος του άρθρου 42 Ποινικού Κώδικα περί απόπειρας συνδυαστικά & με το άρθρο 279 Π.Κ. περί δηλητηρίασης πηγών & τροφίμων από πρόθεση, & της άνω συνεχιζόμενης εμμονής του Δημάρχου Πολυγύρου σε κατ΄ εξακολούθηση τέλεση εγκλημάτων, τα άνω τεκταινόμενα συνιστούν κατάλυση του Κράτους Δικαίου & προσβολή της Δικαιοσύνης από τον Δήμαρχο Πολυγύρου κ. Αστέριο Ζωγράφο, αφού όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μου βάσει τεκμηρίων, έχουν κατατεθεί ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκιδικής & ενώπιόν σας, εν γνώσει του & από πρόθεση, αφού είναι Δικηγόρος ο ίδιος & επί πλέον η σύζυγός του Εφέτης Πολιτικών Δικαστηρίων, όπως προκύπει από το δημόσιο βιογραφικό του εδώ:
http://www.polygyros.gr/index.php/el/dioikisi-ipiresies/2013-11-05-07-40-22  , παραβιάζει δε κατά συρροή τον Ποινικό Κώδικα, αδιαφορώντας για την έννομη τάξη την οποία έχει καταλύσει ασκώντας τυραννική Διοίκηση, σε βάρος των πολιτών & του Πολυγύρου, τον οποίο υποθηκεύει με έργο καταστροφής-αδιέξοδο, που δεν θα λειτουργήσει εκ των πραγμάτων.
Τέλος τα αντλιοστάσια ανηφορικής ανύψωσης λυμάτων, θεωρούνται από την Επιστημονική κοινότητα, αναγκαία κακά, τα οποία χρησιμοποιούνται μόνον σε απόλυτη περίπτωση ανάγκης που δεν γίνεται διαφορετικά, & μόνον για μεμονομένα τμήματα οικισμών & όχι για ολόκληρες πόλεις. Με αυτό το δεδομένο ο Δήμαρχος Πολυγύρου όπως αποδεικνύεται από την δικογραφία, σχεδίασε χωρίς λόγο αφού για τον Πολύγυρο είχε το πλεονέκτημα της φυσικής κατηφορικής ροής, & του ενέκριναν 5 αντλιοστάσια ανηφορικής ανύψωσης για να αποχετεύσει 15.000 μόνιμους κατοίκους, με προοπτική τους 70.000 το καλοκαίρι, σε δύο μη όμορους οικισμούς Πολύγυρο & Καλύβες, που απέχουν μεταξύ τους 10 χιλιόμετρα & έχουν υψομετρική διαφορά 540 μέτρα, επεκτείνοντας το αποχετευτικό φιάσκο, σε όλη την Κεντρική Χαλκιδική υποβαθμίζοντάς την ανεπανόρθωτα, κατά παραβίαση του επίσης Επιστημονικού αξιώματος, ότι ό,τι έχει να κάνει με λύματα, συμπτύσσεται κατά το μέγιστο δυνατόν. (Σχετικά δημοσιεύματα για το θέμα έχουν υπάρξει & από το ΠΑΚΟΕ).
Για τους λόγους αυτούς ζητώ:
1. Την κατά τον Νόμο παρέμβασή σας ώστε να σταματήσουν οι συνεχιζόμενες απόπειρες διάπραξης κακουργημάτων της καταστροφής του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα της Χαλκιδικής & όχι μόνον,  άμεση απειλή κατά της Δημόσιας Υγείας, & της καταστροφής της μόνιμης κατοικίας μου, την καταστροφή της Κεντρικής Χαλκιδικής, την σύλληψη των δραστών & την απόδοση των ποινικών ευθυνών.
2. Την ενημέρωσή μου για την πορεία της υπόθεσης.
3. Κάθε άλλη ενέργεια που θα κρίνετε σκόπιμη προς την αποκατάσταση της έννομης τάξης στον Πολύγυρο & την απόδοση των ευθυνών στον καθένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
                                                                                     Ο      Συντάκτης                                                                                                                                                          

     Ιάκωβος Τίγκας
     Επόπτης Δημόσιας Υγείας
           βαθμός Α

Συνημμένα:
  1. Η από 23/4/2018 αναφορά μου ενώπιόν σας
1.(A) Η από 24/5/2018 αναφορά μου, με την σημείωση ότι επί του αναφερομένου 5544/22-5-2018 εγγραφου του δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού συμβουλίου, εκδόθηκε η 414/29-6-2018 πειθαρχική απόφαση η οποία με δικαίωσε.
  1. Η από 4/10/2017 ένορκη κατάθεσή μου
  2. Το από 26/2/2018 αίτημά μου για αυτοψία
  3. Η από 14/7/2017 αναφορά μου στο Α.Τ. Πολυγύρου
5.   Το 6628/6-9-2016 της ΔΙΠΕΧΩ Κεντρικής Μακεδονίας
6.   Το 6690/22-11-2016 της ΔΙΠΕΧΩ Κεντρικής Μακεδονίας
7.   Δημοσιεύματα ΠΑΚΟΕ
8.   Η 4234/15-5-2017  εγκύκλιος κ. Εισαγγελέα Περιβάλλοντος του Αρείου Πάγου,  Βασιλείου  Πλιώτα .
9.  Φωτογραφίες σημερινής κατάστασης.

Επί πλέον αξίζει να σημειωθεί ότι για όλα αυτά τα ανήκουστα που γίνονται δεν υπάρχει προκαταρκτική μελέτη, αλλά χρησιμοποιήθηκε μια άσχετη προκαταρκτική, που αφορά την Ολυνθο, & στην οποία αναφέρεται, ότι αποκλείστηκαν εναλλακτικές θέσεις κατασκευής της μονάδας επεξεργασίας, επειδή απαιτούσαν ανηφορική ανύψωση λυμάτων & αντλιοστάσιο, κάτι το οποίο οι επιστήμονες θεωρούν αδιανόητο χωρίς απόλυτη ανάγκη, όπου δεν γίνεται διαφορετικά.

Αδιαφορώντας για όλα αυτά ο Δήμαρχος Πολυγύρου, & για τις δύο δικογραφίες που έχουν έρθει από τον Αρειο Πάγο σε βάρος του,  ενώ θα έπρεπε να έχει συλληφθεί εδώ & χρόνια, δίνει τηλεοπτικά σόου, όχι για πολύ ακόμη, & παραπλανά τον κόσμο, ότι σε έναν χρόνο θα είναι έτοιμο το φιάσκο. Είπε ακόμη, ότι θα συνδέσει & την Γερακινή με το υπάρχον φιάσκο.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που το 2010 με παραμέρισε βίαια από την Ιεραρχία της Υγειονομικής Υπηρεσίας ως Νομάρχης τότε, γνωρίζοντας ότι θα με βρει μπροστά του.

 Είναι ο ίδιος άνθρωπος που με βάσει έγγραφα που έχω στα χέρια μου, υπέγραψε προϋπηρεσία σε γιατρό με πτυχίο εξωτερικού, που ελέγχεται, σε διάφορα Νοσοκομεία της Χώρας, χωρίς να έχει αναγνώριση ΔΙΚΑΤΣΑ, εν γνώσει του, την οποία αναγνώριση, πήρε αρκετά χρόνια μετά.
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που καταγγέλθηκε ως προδότης της γεννέτηράς του ως Νομάρχης, σε σχέση με τα μεταλλεία Χρυσού δείτε το βίντεο εδώ:
Είναι ο ίδιος άνθρωπος που εμπλέκεται σε δημοσιεύματα με τις βίλλες του Πόρτο Καρράς εδώ:

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που εμπλέκεται στα προβλήματα της γεώτρησης της Βατόνιας σύμφωνα με καταγγελίες του Τάσου Κανταρά εδώ:
Δεν θα του επιτρέψω την ολοκλήρωση της καταστροφής, έχει προκληθεί τεράστια ζημιά στο Δημόσια την οποία θα πληρώσει, θα δώσει λόγο για όλα αυτά που έκανε & μαζί του θα λογοδοτήσουν & όσοι τον καλύπτουν, αφού τα τεκμήρια ούτε υποσκελίζονται, ούτε μπαίνουν στο αρχείο. 

Προκαλώ τον Δήμαρχο Πολυγύρου για άλλη μια φορά σε δημόσιο διάλογο, ενώπιον των συνδημοτών μας, όποτε & όπου θέλει για όσα του καταλογίζω. Και ας φέρει μαζί του όσους τεχνικούς & Δικηγόρους θέλει. Αν τολμάει ας έρθει.

Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας
βαθμός Α

Φωτογραφίες: Εδώ φαίνεται το σημείο που σταμάτησαν τον Μάρτιο του 2016 μετά από καταγγελίες μου, & ενώ είχαν κάνει αίτηση από το 2014 & δεν τους είχε απαντηθεί, επιχείρησαν να σκάψουν χωρίς άδεια. Το 2016 τους απάντησαν απαγορευτικά, από την Δ/νση Τχνικών Υπηρεσιών Χαλκιδικής.

 Εδώ φαίνεται η σημερινή κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου