Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Μασόνοι ελέγχουν τα πάντα

Σοβαρότατες επώνυμες καταγγελίες για "πλαστές δικαστικές αποφάσεις"

 Σοβαρότατες επώνυμες καταγγελίες για "πλαστές δικαστικές αποφάσεις" & παρακρατικές μεθοδεύσεις που εξηγούν πολλά μέχρι πρότινος αντιφατικά & ανεξήγητα.
"ενας που έχει πεθάνει μου είπε ότι του είπε ένας άλλος που έχει πεθάνει "και λοιπές αθλιότητες..."
Σε άρθρο του Γιάννη Ντάσκα στο "Ντοκουμέντα", αναφέρονται πρωτοφανή ευτράπελα, που είδαν το φως της δημοσιότητας & δείχνουν το μέγεθος της σαπίλας & του βαθέως παρακράτους.
Οι Μασόνοι τρώγονται μεταξύ τους & η βρωμιά τους βγαίνει σε κοινή θέα πλέον, επιβεβαιώνοντας προηγούμενες αναρτήσεις μου, ότι αυτοί ευθύνονται για τα δεινά που έχουν συσσωρευτεί σε βάρος της ανθρωπότητας, έχοντας κάνει τα πάντα, ένα μπάχαλο.
Και βέβαια δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί το νοσηρό αυτό φαινόμενο, εάν δεν του δοθεί η πνευματική διάσταση την οποία έχει.
2017 χρόνια, αφέθηκαν ελεύθεροι να απλώσουν την πανούκλα τους παντού, τυφλοί οδηγοί τυφλών, & ιδού το κατάντημα της ανθρωπότητας.
Στραγγάλισαν κάθε προοπτική της ζωής πάνω στην γη, αφού η Δικαιοσύνη, είναι το τελευταίο προπύργιο κάθε αδυνάτου πτωχού & αδικημένου, κάνονας την δικαιοσύνη ως ράκος αποκαθημένης, κατά την έκφραση του προφήτη Ησαία.
Δικαιωματικά πλέον η ανθρωπότητα, πρέπει να πορευτεί χωρίς αυτούς. Δικαιωματικά πλέον αφού απέτυχαν παταγωδώς, η ανθρωπότητα  πρέπει να οδηγηθεί από τους πραγματικά φωτισμένους ανιδιοτελείς, ανθρώπους του Θεού. Οχι του ΜΑΤΣ αλλά του Αληθινού Θεού όπως; μας τον φανέρωσε ο Θεάνθρωπος Ιησούς, & κατά τα λεγόμενα του Ησαία εδώ:
Ιάκωβος Τίγκας

Αναδημοσίευση του άρθρου 
Γράφει ο Γιάννης Ντάσκας

"ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΣOΝΩΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!"
Φτιάχνουν και πλαστές δικαστικές αποφάσεις, στήνουν φαγοπότι τύπου Ερυθρού Σταυρού"...

  


Αντιγράφουμε απο δικόγραφο:

"...Το 2003 ξέσπασε το σκάνδαλο του τεκτονικού Μεγάρου της Ελευσίνας, ιδιοκτησίας του Τεκτονικού Ιδρύματος, στο οποίο χάθηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά, αφού για κτίσμα που είχε προυπολογισθεί περι τα 65 εκατομ "δαπανήθηκαν" περι τα 300 εκατιομμύρια...Το σκάνδαλο αυτό συγκαλύφθηκε και δεν οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, ενώ ουδείς τιμωρήθηκε και τα απολεσθέντα χρήματα και οι ζημιές δεν αναζητήθηκαν ούτε καν απο τα αντικειμενικά υπεύθυνα μέλη των διοικήσεων του Τεκτονικού Ιδρύματος και της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, που επέδειξαν τουλάχιστον εγκληματική αμέλεια και απιστία για τα χρήματα των άνω οργναώσεων που προορίζονταν για αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας...

...Το εν λόγω Σωματείο, το Τεκτονικό Ιδρυμα και η Μεγάλη Στοά επαναλαμβάνω ότι είχαν κοινή διοίκηση, αποτελούμενη απο τα ίδια πρόσωπα, που διόριζε και τις διοικήσεις των άλλων "ανεξάρτητων" οργανώσεων.
Το 2013 αρχίζει να εμφανίζεται το πρόσφατο σκάνδαλο κατάχρησης τεραστίων χρηματικών ποσών, στο οποίο με ενέπλεξε η παραπάνω συμμορία...
Περι τα τέλη του 2013 προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη και τις εποπτεύουσες αρχές και κατήγγειλαν τα ανωτέρω...
Το Νοέμβριο του 2015, ενεργούντες υπό την πίεση των ερευνών της Δικαιοσύνης και των εποπτευουσάν αρχών (η διεύθυνση οικονομικού εγκλήματος της ΕΛ-ΑΣ διενεργούσε προκαταρκτική εξέταση και ο δήμος Αθηναίων είχε προτείνει διορισμό επιτρόπου στο Ιδρυμα και στο Σωματείο) μετά απο τις καταγγελίες μελών του Μεγάλου Στρατοπέδου των Ιπποτών, αποφασίζουν ξαφνικά την διενέργεια δήθεν οικονομικών "ελέγχων".
...Οι δυο Ορκωτοί Λογιστές που επιλέχθηκαν απο την συμμμορία και διορίσθηκαν απο την ελεγχόμενη διοίκηση ...δηλ οι .... και ο...ήταν τέκτονες, γνωρίζονταν και συνδέονταν....Μάλιστα είχαν στενή σχέση (σ.σ. την αναφέρει επακριβώς) με τον...του ΣΔΟΕ που είναι μέλος της Στοάς...και φίλοι του ... που είχε την κρίσιμη θέση του ταμία στο διάστημα...."
Αυτά περιγράφονται στη μήνυση του λογιστή των Μασώνων, ο οποίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.



Δεν αναφέρουμε ονοματα, δεν θεωρούμε κανέναν ένοχο των καταγγελομένων, πριν κρίνει η Δικαιοσύνη σε αμετάκλητο βαθμό.
Ομως τα καταγγελλόμενα πολλλά, μα πολλά μας θυμίζουν...

Κάπως έτσι διατυπώνονταν στο παρελθόν καταγγελίες για συγκαλύψεις στο χώρο του Ερυθρού Σταυρού, της υγείας γενικότερα...
Οταν ψάχναμε γιατί καθυστερεί η εκδίκαση, η δικαστική διερεύνηση των καταγγελλομένων μας έλεγαν ότι υπάρχει παρασκήνιο με πιέσεις σε κρατική μηχανή (ερευνητές του ΣΔΟΕ,των Υπουργείων,)και στη Δικαιοσύνη...
Δικαστές έβαζαν πλάτη με παράνομες αλλαγές σκοπού διαθηκών, με ενταφιασμό επι χρόνια των ερευνών, με στεγανοποίηση του χώρου, ώστε ελέγχοντες και ελεγχόμενοι να είναι ίδιοι...

Ετσι πλούτισαν πολλοί και απέκτησαν κότερα, βίλες περιουσίες.
Πλάτες έβαζαν και πολιτικοί δίπλα στους δικαστές, αλλά και δημοσιογράφοι...Μάλιστα κάποια στιγμή ο Α. Μαρτίνης για να ενισχύσει την ασπίδα με ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ που και σήμερα κάνουν "δυναμική αντιπολιτευση (...) έκανε Αντιπρόεδρο τον δεινώς κατηγορούμενο και σήμερα για δεκάδες εκατομμύρια Σταύρο "δεν χρειάζονται σπουδές για να διοικείς τη χώρα" Ψυχάρη...
Τώρα προσπαθούν να μας πουν ότι στο φαγοπότι μετείχαν πολλοί, αλλά ένοχος θα είναι μόνο ο Α. Μαρτίνης.
Και θα το στηρίζουν στην ΑΡΝΗΣΗ δικαστών να κάνουν έρευνες.



Αυτά μας τα θύμισε με τις καταγγελίες του ο λογιστής των μασώνων, ο οποίος προφανώς μιλάει...
Πριν 3 χρόνια είχαμε κάνει πρωτοσέλιδο στην "Ελευθεροτυπία" το σκάνδαλο της κατάρτισης μιας πλαστής απόφασης. Πλαστή και στο περιεχόμενο και στους αριθμούς και στις υπογραφές.
Την απόφαση αυτή προσκόμισε ένα απο τα καταγγελλόμενα σήμερα στελέχη της μασονικής στοάς.

Η ανακρίτρια που ανέλαβε την υπόθεση αρχικά κατάφερε να... μην βρει ένοχο, αν και το στέλεχος της μασονικής στοάς είχε εγγράφως δεχθεί ότι έναντι αστρονομικής αμοιβής μετέφερε αυτή την απόφαση, η οποία φέρει πλαστή υπογραφή του Αντιπροέδρου του Συμβουλίου Επικρατείας Βροντάκη και την μετέφερε διότι και αυτός παραπλανήθηκε .Τόσο βλάξ ο εμπειρότατος μεγαλοδικηγόρος, οποίος κατα τα άλλα ήταν τόσο ικανός, ώστε απέκτησε μεγάλη περιουσία, κότερο κλπ.

Η υπόθεση λοιπόν σέρνεται και εμείς είχαμε πληφορορίες ότι ασκούνται πιέσεις στο παρασκήνιο για να κουκουλωθεί η υπόθεση, ώστε να μην αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι και για άλλες σοβαρές υποθέσεις, οι οποίες είχαν ήδη εντοπισθεί.
Ουδείς το επιβεβαίωνε...
Τώρα αυτή η καταγγελία αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει...Και δίνει άλλη διάσταση στις καταγγελίες ότι στελέχη της μασονικής στοάς εντός της Δικαιοσύνης, εντός της κρατικής μηχανής, εντός της πολιτικής (κυρίως) εντός της ...Εκκλησίας, εντός της Δημοσιογραφίας εμποδίζουν την πρόοδο των ερευνών.
Εστιν Δίκης οφθαλμός όμως...



Παλαιότερα,στη δεκαετία του 1980 μια καλή πλευρά της Στοάς είχε κινηθεί εναντίον καταχραστών χρήματος και μιζαδόρων στα...Εξοπλιστικά Συστήματα και είχε γίνει σάλος.Τότε αποκαλύφθηκαν ονόματα, δυο πασίγνωστοι δικηγόροι είχαν πρωτοστατήσει στις αποκαλύψεις και η κοινωνία είχε μείνει άναυδη...

Μας είπαν ότι στο Κοινωφελές -κατά το Καταστατικό κλπ- ιδρυμα των Μασώνων θα έβαζαν τάξη και νομιμότητα.
Και όμως...Εφτασαν στο σημείο ανώτατα στελέχη να διακινούν πλαστές αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας και να μην λογοδοτούν ή να προβάλλουν δικαιολογίες του τύπου "ενας που έχει πεθάνει μου είπε ότι του είπε ένας άλλος που έχει πεθάνει "και λοιπές αθλιότητες...

Γιάννης Ντάσκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου