Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Η απόδειξη τέλους εποχής.

Απλή λογική: Σημεία των Καιρών
Τα τελευταία χρόνια, γινόμαστε μάρτυρες, σε κεντρικό αλλά & σε περιφερειακό επίπεδο της παρουσίας ανώτερων Αξιωματικών της Αστυνομίας, σε χώρους εγκλήματος, την ώρα που τελείται το έγκλημα, μπροστά στα μάτια τους, από κοινού με Κρατικούς Αξιωματούχους, που είναι οι αυτουργοί των εγκλημάτων, είτε φυσικοί είτε ηθικοί, & παρουσία των θυμάτων-παθόντων, σε διάφορες εκδηλώσεις.
Το αποκορύφωμα, διατρανώθηκε την Τετάρτη 29/11/2017, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, στους γνωστούς ξυλοδαρμούς σε βάρος αμάχων πολιτών, συλλογικοτήτων, που διαμαρτύρονταν για τους πλειστηριασμούς ακινήτων, με μια ιδιαιτερότητα, η οποία έχει βαρύνουσα σημασία.
Ηταν εκεί παρούσα μεταξύ των άλλων & η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία με την ιδιότητά της ως Νομικού πρωτίστως & ως πολιτικού, είπε ότι οι πλειστηριασμοί, είναι κακούργημα!!! στο βίντεο εδώ:
Κατόπιν αυτών δύο πράγματα θα έπρεπε & πρέπει να συμβούν διαζευκτικά:
1. Ή θα πρέπει να κινηθεί αυτεπάγγελτα ο αρμόδιος Εισαγγελέας κατά όσων διέπραξαν το κακούργημα, εφ΄όσον το είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου, έγκριτος Νομικός & δημόσιο πρόσωπο, ή,
2. Θα πρέπει να κινηθεί επίσης αυτεπάγγελτα ο αρμόδιος Εισαγγελέας, σε βάρος της κυρίας Κωνσταντοπούλου εφ΄όσον δεν δεχθεί ότι πρόκειται για κακούργημα.
Ησυχία δεν μπορεί να υπάρξει μετά από αυτό, καθώς ο Εισαγγελέας είναι φύλακας της κοινωνίας, & η Δικαιοσύνη βασικό θεμέλιο για την ανθρώπινη επιβίωση στον πλανήτη.
Τα άνω εξετάζονται συνδυαστικά με παλαιότερη εκπομπή του γνωστού έγκριτου Νομικού & πρώην Εισαγγελέα κ Κώστα Λογοθέτη, η οποία έπαιξε στο κανάλι 4e την 14/1/2016, με τίτλο: “Δικαιϊκό παράδοξο, Νόμοι εναντίον Δικαιοσύνης”.

Η εν λόγω εκπομπή, δεν ανέβηκε & δεν υπάρχει στο Youtube, όμως έχω το DVD στα χέρια μου, το οποίο ζήτησα & πήρα από το κανάλι, όπου αναφέρονται πολλά & ενδιαφέροντα για ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη εδώ & καιρό, με αποτέλεσμα την προβληματική λειτουργία της. Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος ο κύριος Λογοθέτης έχει παραιτηθεί από Εισαγγελέας όπως ο ίδιος έχει πει, λόγω σύγκρουσης με το Κράτος εξ αιτίας αυτών των παρεμβάσεων. Εδώ το DVD.
Είναι γνωστό ότι, η Δικαιοσύνη αποτελεί τον βασικό θεμέλιο πυλώνα της Δημοκρατίας αλλά & της ανθρώπινης επιβίωσης πάνω στην Γη.
Ολα δείχνουν ότι πρόκειται όντως για Σημεία των Καιρών & ότι βαδίζουμε ολοταχώς στο τέλος εποχής.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου