Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Το Πολίτευμα του Θεού & οι Τέκτονες

Χριστούγεννα 2017. Ο Κατέχων & το κατέχον απέχουν.
 Χριστούγεννα σήμερα, η Οικουμένη γιορτάζει τα 2017 γενέθλια του Θεανθρώπου Ιησού, του Χριστού του Θεού.
Ο Υιός & Λόγος του Θεού, σαρκώνεται & γίνεται Υιός του Ανθρώπου, υλοποιώντας το "κατ΄εικόνα" της πλάσης από καταβολής κόσμου, & ανοίγοντας προς όλους το "καθ΄ομοίωση", δείχνοντας τον δρόμο στους ανθρώπους, για την κατά Χάριν Θέωση, την αθανασία & την Αιώνια ζωή, στην Εσχάτη Βασιλεία του Θεού.
Ο ελεύθεροι άνθρωποι, όπως έχει καταδειχθεί πολλές φορές, επέλεξαν στο σύνολό τους, ένα άλλον δρόμο αυτόν της αυτοθέωσης & του ανθρωποκεντρισμού, έχοντας γνώση & επίγνωση των ολέθριων συνεπειών, ενός τέτοιου καθ΄ υπαγόρευση εγχειρήματος, εκ μέρους των αποστατών αγγέλων, δηλαδή των Δαιμόνων, αφού τους έχουν αποκαλυφθεί τα σημεία των καιρών, περί της κατάληξης όλου αυτού.  
Δεν αρκέστηκαν λοιπόν στα υποδειχθέντα, από τον Υιό του Ανθρώπου, τον οποίο απεδοκίμασαν λακτίζοντας προς κέντρα, & αφρόνως ενεργούντες.
Είναι αυτοί για τους οποίους μίλησε ο ίδιος ο Ιησούς στα κατά Ματθαίον ΚΑ 42 "λίθον ὃν ἀπεδοκίμασαν οἱ οἰκοδομοῦντες, οὗτος ἐγενήθη εἰς κεφαλὴν γωνίας· παρὰ Κυρίου ἐγένετο αὕτη, καὶ ἔστι θαυμαστὴ ἐν ὀφθαλμοῖς ἡμῶν".
Είναι οι σημερινοί Τέκτονες, ή αλλιώς Μασόνοι.
"Η ιδιοποίηση της κληρονομιάς"http://iaktigas.blogspot.gr/2017/11/blog-post_26.html

Αυτοί λοιπόν ελεύθερα αφού οικειοποιήθηκαν την κληρονομιά, παραβίασαν την ελευθερία των ανθρώπων σε όλα τα επίπεδα πλανώντας & πλανώμενοι.
Η εξωθεσμική Παγκόσμια λειτουργία τους, είναι επίσημη, αφού διαθέτουν νομιμοφάνεια, υπεισέρχονται ως παρακράτος χωρίς να φαίνονται, με στελέχη τους στην θεσμική Ιεραρχία, & ευθύνονται για όλα τα δεινά της ανθρωπότητας & της Ελλάδας, το τελευταίο κατάντημα, εγκαθιστώντας τα δικά τους Πολιτεύματα, είτε αυτά λέγονται Δημοκρατίες, είτε Δικτατορίες, είτε Κομμουνισμός, είτε Βασιλείες είτε οτιδήποτε άλλο.
Με την δύναμη που διαθέτουν παγκόσμια, εάν πραγματικά ήθελαν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο, θα τα είχαν καταφέρει. Ομως όλοι βλέπουμε τι έφτιαξαν όλες αυτές τις χιλιετίες.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο μηδέν, όπου εμφάνισαν στην παγκόσμια σκηνή, την τελευταία τους ιδέα, περί άμεσης Δημοκρατίας, μια ιδέα που είχε παλαιότερη εφαρμογή, στον υπαρκτό σοσιαλισμό των Μπολσεβίκων, εμπλουτισμένο με στοιχεία Αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας.
Από τα όσα έχουν πέσει στην αντίληψή μου διαβάζοντας τις θέσεις από διάφορα ρεύματα, κινήματα & οργανώσεις, πρόκειται για την απόλυτη τυραννία, ενδεδυμένη με τον χιτώνα της Δημοκρατίας, όπου χωρίς υποδομές εξαγγέλουν ιδανικές καταστάσεις, που για να λειτουργήσουν, θα επιβάλουν την απόλυτη ανελευθερία, όπως για παράδειγμα, την μη αναγκαιότητα ύπαρξης χρημάτων, αφού όλες οι ανάγκες των πολιτών, θα εξασφαλίζονται από το Κράτος. Ταυτόχρονα μιλάνε για ύπαρξη χρηματιστηρίου, συναλλαγές εξωτερικού και λοιπές ιδιαίτερες δραστηριότητες.

Και ενώ όλοι αυτοί, μιλάνε & αναφέρουν την λειτουργία & την θεσμική παρέμβαση των τομέων του Κράτους που έχουν υπόψη τους, & καθορίζουν τους "υγιείς" ρόλους, κανείς τους δεν αναφέρει ποιός θα είναι ο ρόλος της Μασονίας & εάν θα λειτουργεί & πως στο Κράτος της άμεσης Δημοκρατίας.
Από όσο ξέρω, ούτε ο Μαρξ, είχε αναφέρει κάτι γι αυτούς.

Το παγκόσμιο μπάχαλο με επίκεντρο την Ελλάδα, δείχνει την έκπτωση των ανθρωπίνων Πολιτευμάτων, με αιτιολογία, την πρωτίστως έκπτωση των αξιών, & την αποστασία από τον δρόμο του "καθ΄ομοίωση" προς την κατά χάριν Θέωση.
Οι άνθρωποι πλανώμενοι & καθ΄υπαγόρευση του Διαβόλου ενεργούντες, ακολουθούν τον ολέθριο δρόμο της εγωιστικής αυτοθέωσης, ψευδόμενοι & ως αλλόφρονες αλαλάζοντας, ενάντια & στην ίδια τους την λογική, αφού πλέον το φίδι τρώει την ουρά του & έχει φτάσει στο κεφάλι.

Είναι καιρός πλέον, μετά από τις αθέμιτες αυτές παραβιάσεις του διαβόλου & των αποστατών αγγέλων, χωρίς να έχουν κανένα δικαίωμα,  να μπουν τα πράγματα στην θέση τους, μετά από πόλεμο, & την επικράτηση του Πολιτεύματος του Θεού.

Δίκαιο είναι, να σταματήσει η πλάνη του ψεύδους, & να γνωστοποιηθεί η Αλήθεια στους ανθρώπους από αυτούς που την βίωσαν, εδώ ζώντες, & στην συνέχεια στους άγνωστους πνευματικούς κόσμους όπου έζησαν μετά από τον βιολογικό τους θάνατο.
Είναι δίκαιη η συνύπαρξη αναστημένων νεκρών, με όσους ζωντανούς κριθούν κατάλληλοι για συμμετοχή στο Πολίτευμα του Θεού, υπό την καθοδήγηση εκείνων που με τον θάνατό τους, επιβεβαίωσαν την Αλήθεια των ιδεών τους, γνωρίζοντάς την από κοντά.

Μερική ανάσταση νεκρών, πριν την τελική Κρίση, μια δεύτερη ευκαιρία στο ανθρώπινο γένος, ξεκινάμε από εκεί που σταματήσαμε, τρώγωντας τον καρπό τη γνώσης του καλού & του κακού, οδηγούμενοι πλέον στην γνώση κάτω από την ασφάλεια της ομπρέλας του Θεού.
"Πολύτιμες, συγκλονιστικές & ελπιδοφόρες πληροφορίες από τον “φωτογράφο” προφήτη Ησαία."http://iaktigas.blogspot.gr/2017/09/blog-post_22.html 

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Νομίζω πως έτσι είναι. Θα δείξει.
Καλά Χριστούγεννα.
Ιάκωβος Τίγκας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου