Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Οι μοιραίοι άνθρωποι;

Τι σχέση έχουν αυτοί οι δυό; Επανάκαμψη Σώρρα.
Τι σχέση έχουν αυτοί οι δύο;
Η μεγαλύτερη & τελευταία απάτη, σε βάρος της Ανθρωπότητας, που καταστρώθηκε από το 1944.
Συμφωνία Bretton Woods, έγινε το 1944 στις ΗΠΑ & κυρώθηκε με το ΦΕΚ 315/27-12-1945 (υπάρχει στο Εθνικό Τυπογραφείο) "Επικύρωση BRETTON WOODS (ίδρυση Δ.Ν.Τ. – Παγκόσμιας Τράπεζας, B.I.S. Συμμετοχή της Ελλάδος".
Βασικό σκεπτικό "δημιουργούμε χρήμα από “αέρα” αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό θα επιστρέψει στους λαούς μέσω προγραμμάτων ανθρωπιστικής βοήθειας (humanitarian relief programs)."
Αυτήν επικαλείται ο Σώρρας, ανύπαρκτα χρήματα με υπαρκτές λογιστικές αξίες, για να ξεχρεώσει ανύπαρκτα χρέη, με υπαρκτές λογιστικές αξίες που δημιουργήθηκαν μεταξύ των Χωρών, & καθώς ο ένας χρωστάει στον άλλον, & όλοι μαζί της Μιχαλούς, το Παγκόσμιο Ταμείο Καταπιστευμάτων διογκώνεται καθημερινώς έχοντας φτάσει σε αστρονομικά ποσά που δεν υπάρχουν σε όλο τον Πλανήτη, αφού στην Ελλάδα σήμερα αντιστοιχούν περί τα 535 τρισεκατομμύρια δολλάρια. (κάτι σαν το αποθεματικό της πολυκατοικίας να πούμε) 
Σύμφωνα με αυτήν την λογική, όλοι οι άνθρωποι στον Πλανήτη είμαστε ζάμπλουτοι, αρκεί να πάρουμε αυτά που μας αναλογούν δηλαδή περί τα 200.000 ευρώ έκαστος, σε αέρα κοπανιστό, λογιστικής αξίας.
Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο "αυτή η Κυβέρνηση να πετύχει, αλλά να αποτύχουν τα προγράμματα διάσωσης" (λόγια του Τσίπρα), & να πετύχει ο Σώρρας, ο οποίος επανακάμπτει εδώ:

Πλασματική η αντιπαλότητα λοιπόν.
Ενα κοινό σημείο που έχει εκφραστεί & από τους δύο, είναι ότι δεν αναγνωρίζουν το χρέος, αλλά ο ένας αναγκάστηκε να υποκύψει τάχα, & ο άλλος δείχνει τον δρόμο πληρωμής τάχα.
Οι ενέργειές τους μέχρι στιγμής & όπως φαίνεται περισσότερο στο μέλλον, έχουν Παγκόσμιο αντίκτυπο, καθιστώντας τα πρόσωπα, κάτι παραπάνω από ότι δείχνουν.
Αυτά για την ώρα.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου