Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Αυτά τα Χριστούγεννα, είναι πιό κοντά από κάθε άλλη φορά, στο πραγματικό νόημά τους

Το ταπεινό μωρό της Βηθλεέμ έρχεται ως Διαφθείρων τους διαφθείροντες την Γην
Αυτά τα Χριστούγεννα είναι πιό κοντά από κάθε άλλη φορά στο πραγματικό νόημά τους.
Ο Λυτρωτής, που ήρθε στην γη ταπεινό μωράκι στην Βηθλεέμ, που τότε τον αναγνώρισαν κατά Θεία παραχώρηση οι ταπεινοί αλλά & οι ισχυροί σοφοί Βασιλείς της Ανατολής, αναμένεται σύντομα, με Δόξα & Δύναμη πολλή, ως Διαφθείρων τους διαφθείροντες την Γην.
Η αποστασία των ανθρώπων, έχει κορυφωθεί. Η πλάνη & η σύγχυση των νοών, επίσης.
Μα στ΄αλήθεια υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι όλη αυτή η ανωμαλία & η ακαταστασία του Πλανήτη, μπορεί ανθρωπίνως να γιατρευτεί;. Οτι πρόκειται για κάτι "φυσιολογικό" που έχει ξαναγίνει; ή πάντα γίνονταν τέτοια ή παρόμοια; Κι όμως, υπάρχουν άνθρωποι, που πιστεύουν πως ναι.
Για παράδειγμα, ο Κολοκοτρώνης, προσευχόταν & έλεγε: Παναγιά μου, ψύχωσε τους Ελληνες να ξεσηκωθούν, να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας λέει & το είπε εδώ στον Πολύγυρο: Ξυπνάτε, μην περιμένετε τον Χριστό να σας σώσει. Ελάτε στις Ε.ΣΥ. να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.
Κανείς δεν τόλμησε ποτέ να απευθυνθεί δημόσια στους Ελληνες, καλώντας τους να αρνηθούν τον Θεό τους για να λευτερωθεί η Πατρίδα. Ούτε οι κομμουνιστές που το επιχείρησαν, κατάφεραν να αποτρέψουν το πάντρεμα του εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Ελλήνων με την βαθειά τους πίστη στον Ιησού, αφού πολλοί Ιερείς πήραν τα άρματα του ΕΛΑΣ & ρίχθηκαν στην Ιερή Εθνική Αντίσταση.
Τι έκαναν λοιπόν οι δυνάμεις του σκότους. Αφού πρώτα πάντρεψαν την πίστη & τον Λόγο του Χριστού, με την φαύλη εξουσία & τους έβαλαν αγκαλίτσα, απώθησαν τους ανθρώπους από δαύτους, τους χάλασαν τα μυαλά, & βέβαια είναι πολύ δύσκολο, να ξεχωρίσουν οι άνθρωποι, τον Λόγο από το καθεστώς της φαύλης εκκλησιαστικής τάξης των καθωσπρέπει τάχα. 
Ετσι εύκολα & αβασάνιστα, τους φύτεψαν δοξασίες αστείες & ποικίλες & σε πολλές περιπτώσεις απροκάλυπτα σατανιστικές. Μέχρι το ότι ο διάβολος είναι επαναστάτης & κομμουνιστής έχουν πει.
Ολοφάνερα λοιπόν πλέον, μπορούμε να περιμένουμε, & να το λέμε στα ίσια, την φανέρωση των δικαιωμάτων του Θεού & των Δικαίων, & την έλευση του Διαφθείροντος τους διαφθείροντες την Γην.
Αλοίμονο, φοβερό το εμπεσείν εις χείρας Θεού Ζώντος. Καλά Χρστούγεννα σε όλους. Δύναμη, Φως, Υγεία, Ειρήνη.
Ιάκωβος Τίγκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου