Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

Τουρκική προκλητικότητα, ακόμη & στο Condor Club

South Turkey με Ρόδο & Καστελόριζο


Λίγα λόγια για το Condor Club: Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για έναν διεθνή διαδικτυακό χώρο, όπου όλοι όσοι πετάνε το Condor Simulator, τον καλύτερο εξωμοιωτή ανεμοπτέρων στον κόσμο, μπορούν να ανεβάζουν τις πτήσεις τους, τα τασκ τους, τις σκηνογραφίες τους. Διοργανώνονται on line διαδικτυακές πτήσεις, κούρσες & αγώνες, τοπικοί & διεθνείς. Ο καθένας που έχει το πρόγραμμα μπορεί να ανεβάσει server στους server list & να διοργανώσει κούρσα on line με συμμετοχές απ΄όλον τον κόσμο.
Υπάρχει δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας είτε με πληκτρολόγιο, είτε με φωνή teamSpeak.
Οι Τούρκοι Κοντοράδες, έχουν ανεβάσει μια σκηνογραφία με την ονομασία South Turkey {1.1}, στην οποία έχουν συμπεριλάβει την Ρόδο & το Καστελόριζο, τοποθετώντας τα αεροδρόμια της Μαρίτσας στην Ρόδο & του Καστελόριζου, τα οποία είναι ορατά σε όλον τον κόσμο.
Η τοποθέτηση αεροδρομίων στο πρόγραμμα του Condor Simulator, για να δουλέψουν, δεν είναι απλή απεικόνιση, αλλά απαιτεί δουλειά & χρόνο, με προσθήκη αρχείων στο πρόγραμμα, συντεταγμένων, υψομέτρων κλπ.
Τα αεροδρόμια της Μαρίτσας στην Ρόδο & του Καστελόριζου, ανεμοπορικά είναι αδιάφορα, καθώς βρίσκονται μακρυά από βουνά, αλλά & οι διαδρομές πάνω από θάλασσα δεν έχουν θερμικά ανοδικά, ούτε στο παιχνίδι.
Δεν είχαν κανέναν λόγο λοιπόν να τοποθετήσουν τα αεροδρόμια αυτά αφιερώνοντας χρόνο & δουλειά, ούτε μπορεί να ισχυριστούν ότι, τα νησιά συμπεριλήφθηκαν επειδή ήταν κοντά στον χάρτη, θα μπορούσαν να μην έχουν τοποθετηθεί τα αεροδρόμια.
Αξιοσημείωτο είναι ότι την σκηνογραφία τους την έφτιαξαν Ρώσοι.
Θεώρησα λοιπόν σκόπιμο, να κάνω μια ανιαρή & βαρεττή πτήση από Μαρίτσα Ρόδου, στα Τούρκικα Μικρασιατικά παράλια την οποία ανέβασα στο Condor Club & επειδή δεν μπορώ να αλλάξω το όνομα της σκηνογραφίας περιέγραψα το τάσκ ως South East Hellas. Ετσι για την πίκα & για να βλέπουν οι ξένοι ότι εκεί δεν είναι Τουρκία.

http://www.condor-club.eu/showtask/0/;jsessionid=0FC8BE1A7F1EDAEB8B8FDC11F921D09B?id=10045 
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου