Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015

Τα Χριστούγεννα του 2015 αναγγέλονται ως τα τελευταία της ανθρωπότητας, από την Βασίλισσα Ελισάβετ & τον Πάπα Φραγκίσκο

Από τα πλέον επίσημα χείλη, υπό μορφήν φόβου, αναγγέλεται ότι τα Χριστούγεννα του 2015 μπορεί να είναι τα τελευταία της ανθρωπότητας. 
Προετοιμάζουν την κοινή γνώμη

Στα Χριστουγεννιάτικα μηνύματά τους τόσον η Βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας Ελισάβετ, όσον & ο Πάπας Φραγκίσκος, εξέφρασαν τους φόβους τους ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα μπορούσαν να είναι τα τελευταία για την ανθρωπότητα
Βασίλισσα Ελισάβετ
Αναφέρθηκε στον θάνατο της Νταϊάνας, & ούτε λίγο ούτε πολύ, παραδέχηκε ότι ήταν δολοφονία. Είπε ότι έκανε ότι έπρεπε για την ασφάλεια της Βασιλικής οικογένειας, & μίλησε για δράση στον Πλανήτη, κακόβουλων δυνάμεων ισχυρότερων της δικής της δύναμης, & εξέφρασε τον φόβο, ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα τελευταία για την ανθρωπότητα.
http://yournewswire.com/queens-2015-christmas-message-enjoy-your-final-christmas/

Πάπας Φραγκίσκος:
Στο ίδιο περίπου μήκος κύμματος ο Πάπας Φραγκίσκος, αφού στηλίτευσε τα εγκλήματα των πολέμων & τα αίσχη της ανθρωπιστικής κρίσης, αναφέρθηκε στην φετινή Χριστουγεννιάτικη περίοδο την οποία χαρακτήρισε παρωδία, & είπε ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, ότι όσοι επιλέξουν να εορτάσουν φέτος τα Χριστούγεννα, ας έχουν κατά νουν, ότι ίσως είναι τα τελευταία.
http://www.fimes.gr/2015/12/papas-fragkiskos-4/ 

Το σενάριο των καλών:
Οι "καλοί" τώρα από την άλλη, μιλούν για συνειδητοποίηση των προηγούμενων, ότι δεν μπορούν να επιβάλουν την Νέα Τάξη πραγμάτων, καθώς τους εμποδίζει ο "καλός" Πούτιν, ο οποίος εκτελεί εντολές της Δρυφορικής Κυβέρνησης(!!!).
http://www.aetos-apokalypsis.com/2015/12/dwriforikh-kygernish-exwgihnvn.html

Η Μεγάλη Πλάνη:
Αν το σενάριο αυτό, είναι αληθές & πράγματι έχει εκπονηθεί, τότε θα τους δούμε πραγματικά τους δήθεν εξωγήινους με τα σκάφη τους να προσγειώνονται σε γήινα αεροδρόμια σε όλον τον κόσμο.
Μόνον που δεν πρόκειται για εξωγήινους αλλά για ανθρώπινα κατασκευάσματα. 
Αλλά ας δούμε ποιοί είναι αυτοί οι εξωγήινοι.
Σύμφωνα με "μαρτυρίες" πολλών πρόκειται για τους Ελλάνιους, προγόνους & γεννήτορες της φυλής των Ελλήνων. Αυτών τις εντολές εκτελεί ο "καλός" Πούτιν.
Θα τους δούμε λοιπόν, όχι σαν πράσινα ανθρωπάκια, αλλά κάτι περίπου σαν εμάς, με μικρές δυσμορφίες, πχ δυσμορφία Μόρτον ή Ελληνικό πόδι, με χαρακτηριστικό το μακρύτερο μήκος του δευτέρου δακτύλου των ποδιών..
Πολλοί από αυτούς που σήμερα πολεμάμε την αδικία, & κατέχουν καίριες θέσεις στους μηχανισμούς των Κρατών, βρίσκονται σε επαφή με τις δήθεν εξωγήινες οντότητες & ήδη είναι συντονισμένοι & έτοιμοι για την μεγάλη στιγμή, όταν θα δοθούν οι εντολές.
Τότε θα υπάρξει το χειροπόδαρο δέσιμο, όλων αυτών που σήμερα από θέσεις Αξιωματούχων, καταδειναστεύουν τους Λαούς της Γης.
Η επέμβαση θα γίνει όταν πλέον η κατάσταση θα έχει ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο, & ήδη έχει ξεφύγει, τόσον οικονομικά όσον & πολεμικά, & θα γίνουν πολύ γρήγορα οικείοι & σύνηθισμένοι, χωρίς να προκαλούν εντύπωση σε κανέναν, ως μια νέα πραγματικότητα, απόλυτα φυσιολογική.
Από αυτούς θα αναδειχθεί ο μετασχηματισμός της Παγκόσμιας Κοινωνίας, με τους νέους κανόνες που θα οδηγήσουν στην απόλυτη σκλαβιά τους πλανεμένους.

Ο ρόλος του Βαρουφάκη, των 1101, & του Τσίπρα
Είναι άξιον λόγου, να επισημάνουμε τα σχέδια του Βαρουφάκη για παράλληλο Τραπεζικό σύστημα, με χρεωστικά αποθηκευτικά πορτοφόλια, με χρήση του ΑΦΜ, την πρόσφατη συνέντευξη του Τσίπρα για τα όσα του έκαναν εκείνο το βράδυ στις Βρυξέλες & εκβιαζόμενος αναγκάστηκε να υπογράψει, κάτι που δεν μπορεί να εφαρμοστεί, & την οργάνωση 1101 που θα αλλάξει τα πάντα στην ενημέρωση, την οικονομία, παντού.
Σωτήριον έτος 2016 λοιπόν πρό των πυλών, καιρός,....2017 (2ος καιρός) καιροί,....2018 & ήμισυ καιρού.
Γρηγορείτε
Ιάκωβος Τίγκας
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου