Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015

Χριστούγεννα 2015

Η Σάρκωση του Θεού Ιησού
Πριν από 2015 χρόνια, γεννήθηκε-σαρκώθηκε στην Βηθλεέμ ως άνθρωπος ο Υιός του Θεού, το δεύτερο πρόσωπο της Ομοούσιας & Αδιαίρετης Αγίας Τριάδας, της ακατάλυπτης Μιάς Θεότητας, & πέτυχε την συμφιλίωση, του κατ΄εικόνα & ομοίωση Γένους των ανθρώπων με τον Θεό.
Από τότε & μέχρι σήμερα, ο Ιησούς Χριστός ο Ναζωραίος, διατηρεί την ανθρώπινη φύση, την οποία πήρε μαζί του, ενωμένη με την Θεότητα, έχοντας υποσχεθεί σε όλους εμάς, την Δεύτερη Φυσική Παρουσία του στην Γη & την λύτρωσή μας από τον θάνατο & τα δεινά του ανθρωποκτόνου & των υπηρετών του συνανθρώπων μας που εργάζονται την αδικία. Η προσμονή της Δεύτερης Φυσικής Παρουσίας του Χριστού πάνω στην Γη, αναμένεται από όλους όσους αισθανόμαστε την μηδαμηνότητά μας, αλλά πολεμάμε την αδικία, ως λύτρωση & βάλσαμο & ανακοπή της καταστροφής & προσευχόμαστε για την επίσπευσή της, καθώς δεν έχουμε κανέναν λόγο να φοβόμαστε, ούτε να τρομοκρατούμαστε. Αντίθετα, μας χαροποιούν όλα αυτά τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι εγγύς, επί θύραις.
Για όλα αυτά, υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις, όχι ενδείξεις, αποδείξεις, στις Γραφές, Παλαιά & Καινή Διαθήκη, για τον αντικειμενικό ερευνητή & μελετητή.
Και βέβαια οι παπάδες, ελάχιστη σχέση έχουν με αυτά. Εχουν όμως με τα Αγια Μυστήρια, το Σώμα & το Αίμα του Χριστού, το οποίο λευκαίνει τις ψυχές, το πνεύμα & το σώμα μας, αρκεί να ξέρουμε τι κάνουμε, ανεξάρτητα από τα εμπόδια νηστείες & βαριοψυχίες που μας βάζουν, αν πλησιάσουμε με συναίσθηση του τι κάνουμε, έτσι, όπως είναι ο καθένας, με γνώθι σαυτόν όμως, γίνεται δεκτός.
Τώρα αν κάποιοι θέλουν να μιλούν για ηλιοστάσια, κλιμακοστάσια, & άλλα αποστάσια, δικαίωμά τους. Και προσοχή στον Λαοπλάνο υιό της ανομίας, που θα υποδυθεί τον "σωτήρα".
Χρόνια πολλά & καλή μας Λευτεριά.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου