Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Μια μέρα, αλλοιώτικη από τις άλλες;;;!!!

Η Μεγάλη Πλάνη.
 Και κάποια μέρα, που από το πρωί, όλοι αισθάνονται περίεργα, άλλοι χαρά, άλλοι εκνευρισμό, άλλοι αγαλίαση & ξεγνιασιά, εμφανίζονται άγνωστες φατσούλες στην ΤΥ, & παρουσιάζουν γνωστές βαριές προσωπικότητες του Ελληνικού & Διεθνούς "πενταγράμμου" που παίζει με το κλειδί της γελοιοποίησης των πάντων, να φοράνε βραχιόλια, εκείνα που συνδέονται μεταξύ τους, με την αλυσιδίτσα στην μέση. Μέρκελ, Ολάν, Ομπάμιας, Ρότσιλ, Σαμαράς, Βενιζέλος μερικά μόνον από τα ονόματα.Ακούς μικρέ;
Οι φράσεις που επαναλαμβάνονται "αθρόες συλλήψεις, σε όλον τον κόσμο", "οι συλλήψεις είναι νόμιμες", & πολλά άλλα, κανείς δεν κυβερνά, αλλά εκδίδονται ανακοινωθέντα από κοινωνικούς φορείς, & φορείς Διοίκησης, επιστρέφονται οι κλεμμένοι φόροι, αποκατάσταση των αδικιών ΤΩΡΑ.& ξερό ψωμί δεν πειράζει, καταργούνται & κλείνουν τα χρηματιστήρια παντού, ως πηγές διαφθοράς, & ξερό ψωμί δεν πειράζει.
Κανείς δεν είναι πλούσιος & ας έχει εργοστάσια & καράβια, απλά του δίνονται τα προς το ζειν, & τα καράβια του δουλεύουν, τα εργοστάσια επίσης. Αναδιάρθρωση του πλούτου παντού.
Μια νέα εποχή ξημερώνει παντού, σε μια εβδομάδα; σε ένα μήνα; από τότε που θα ξεκινήσει.
Απέραντη σιωπή, στην εποχή της απόλυτης γελοιοποίησης. Και μετά,......
Χοροί & γλέντια, μουσικές & ευφορία χωρίς εφορία. Η Μεγάλη Πλάνη.
Νάναι αυτό το "δώρο" των Χριστουγέννων;
Και ξαναρωτάω: Αρα γε που πατάει;

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου