Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Κάρτα πολίτη & μεγάλη θλίψη

Περικοπές στην διασκέδαση & τα ευφορικά αγαθά.
Ετοιμες προς κυκλοφορία σύμφωνα με έγκυρες πηγές είναι οι Κάρτες Πολίτη. 
Με δυό κουβέντες.
Οτι υπάρχει πρόβλημα σχετικά με τις κάρτες Πολίτη, υπάρχει αλλά ας μην δαιμονοποιούμε τα πάντα γιατί γινόμαστε γραφικοί. Πέραν της θρησκευτικής διάστασης υπάρχει λοιπόν το άκρως επιλήψιμο της επέμβασης στην διαχείρηση των αγαθών από το σύστημα on line συναλλαγών. Αφού λοιπόν όλοι γίναμε κατασκευασμένοι οφειλέτες με τα λίγα που παίρνουμε, προσπαθούμε να επιβιώσουμε όπως μπορούμε αφήνοντας τα χρέη στην άκρη. Με την κάρτα όμως, το σύστημα θα αποφασίζει την πρόσβαση στα αγαθά επιβίωσης, με ταυτόχρονη εξόφληση οφειλών, & σοβαρές περικοπές στην διασκέδαση & τα ευφορικά αγαθά, ως μη αναγκαία για την επιβίωση. Ετσι λοιπόν όσοι είναι υπέρμαχοι της ευμάρειας μέσω κάρτας, μάλλον θα βιώσουν ένα Νέο ψηφιακό προλεταριάτο, στο οποίο θα φταίει πάντα το σύστημα. Ετσι επαληθεύονται τα περί μεγάλης θλίψης.
Αφού επί πλέον, στόχος είναι μελλοντικά να χρησιμοποιείται για όλες τις δυνητικές χρήσεις (ως κάρτα δημότη, ως κάρτα ασφαλισμένου, ως κάρτα αγρότη, ως κάρτα ασθενούς, ως κάρτα μετανάστη, ως κάρτα νέου κ.λπ.) και θα περιλαμβάνει τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τους κωδικούς για το πρόγραμμα taxis του υπουργείου Οικονομικών."
Με δεδομένη την έκθεσή της σε Κυβερνοεπιθέσεις, στόχος είναι μελλοντικά επίσης άμεσα να τοποθετηθεί επάνω στο ανθρώπινο σώμα εμφυτεύσιμη με αντικατάσταση του PIN με το ανθρώπινο DNA. Εχουμε πρόβλημα πλέον σοβαρό & ορατό.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου