Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο Δράκων, το Θηρίο & ο Ψευδοπροφήτης

Ο Ψευδοπροφήτης αντίπαλος του Θηρίου σε φιλικό ματς

 Οι δυνάμεις που αναμετρούνται αυτή την χρονική στιγμή της Παγκόσμιας σκιάς, χοντρικά μπορούμε να πούμε ότι είναι από την μιά μεριά ο κόσμος, & από την άλλη ο Ελληνισμός, που υφίσταται τα μύρια όσα.
Προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζουν, ότι ο Πλανήτης, δεν χρειάζεται Παγκοσμιοποίηση αλλά το πνεύμα του Ελληνισμού για να ανακάμψει. Μάλιστα ήρθαν & στην Χώρα μας & το είπαν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. http://www.defencenet.gr/defence/item/%C2%AB%CE%B7-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CE%BF-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%C2%BB-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD
Οι Παγκοσμιοποιητές, εργάζονται πυρετωδώς για να εγκαθιδρύσουν μιά όλο & κλιμακούμενη αυταρχική & φασιστική δομή προκειμένου να ελέγξουν τον Πλανήτη. Από την άλλη, πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν για ανθρώπινα δικαιώματα & την κατάφορη παραβίασή τους.
Το βέβαιο είναι ότι η διακυβέρνηση των κοινωνιών, με τις υπάρχουσες γνωστές δομές έχει αποτύχει. Η πλασματική οικονομία έχει δημιουργήσει με τα τερτύπια που διδάσκονται στα Οικονομικά Πανεπιστήμια, ένα υπέρογκο Παγκόσμιο χρέος πολύ μεγαλύτερο από το Παγκόσμιο "ΑΕΠ" αν μπορεί να λεχθεί έτσι, με αποτέλεσμα να τείθεται το ερώτημα ο Πλανήτης σε ποιόν χρωστάει. Πρόκειται δηλαδή για αέρα κοπανιστό, μιά τεράστια φούσκα. Με αυτές τις συνθήκες του κοπανιστού αέρα & όσο οι τεχνοκράτες επιμένουν σε αυτόν, ο Πλανήτης δεν πρόκειται να ανακάμψει με οποιαδήποτε "αναγκαία" πλέον Παγκοσμιοποίηση.
Εδώ λοιπόν έρχεται ο Ελληνισμός με το αθάνατο πνεύμα του, να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, με μιά Παγκόσμια Σεισάχθεια, Ελληνικής προέλευσης & επινόησης του Σόλωνα, όπου διαγράφονται τα χρέη ολων & ξεκινάμε από το μηδέν με ότι βρέθηκε ο καθένας.
Ας το δούμε τώρα όλο αυτό με γεγονότα & πρόσωπα της Παγκόσμιας σκηνής.

  • Ο Πρόεδρος του Ιράν  Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ είχε ανακοινώσει πριν από μερικά χρόνια, μέσα στην αίθουσα του ΟΗΕ, την ανάγκη Παγκόσμιας Διακυβέρνησης & την ανάγκη ενός Μεσία!!! που θα ενώσει τους ανθρώπους & θα τους οδηγήσει μακρυά από τον πόλεμο, στην ειρήνη & την ευδαιμονία. Την ανάγκη Παγκόσμιας διακυβέρνησης έχουν αναφέρει & πολλοί άλλοι ηγέτες ξένοι αλλά & Ελληνες. Μάλιστα οι Εβραίοι το τεκμηρίωσαν & με οικονομικούς όρους.
  • Πριν από μερικές ημέρες, διαβάσαμε στην Ζούγκλα, ότι η Βασίλισσα Ελισσάβετ, στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά της, θα ανακοινώσει την παραίτηση από τον Θρόνο & την παραχώρησή του στον εγγονό της τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ τον Ε.
  • Πριν από μία εβδομάδα ο Πρίγκιπας, συναντήθηκε με τον Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, όπως επιβεβαιώθηκε & από την σελίδα του Πρίγκιπα στο Facebook, χωρίς να δώσουν συνέντευξη τύπου & χωρίς να ανακοινωθούν οι λόγοι της συνάντησης. Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ, έδωσε μετά στην Παγκόσμια Τράπεζα μιά αν μη τι άλλο περίεργη ομιλία με θέμα "το λαθρεμπόριο των ειδών προς εξαφάνιση"(;;;). Να σημειωθεί ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ο Ε έχει κατονομαστεί ως σοβαρή υποψηφιότητα, για τον ρόλο του "υιού της ανομίας".
  • Η Διεθνής κοινότητα ταυτόχρονα μιλάει για την ανάγκη του Ελληνισμού & όχι της Παγκοσμιοποίησης, & με αφορμή την ανασκαφή της Αμφίπολης, η Ελλάδα αποτελεί θέμα διεθνούς ενδιαφέροντος & όχι μόνον.
  • Πολλοί είναι εκείνοι που έγραψαν για την Αμφίπολη διάφορα σενάρια από συνωμοσιολογικά μέχρι ψυχιατρικού ενδιαφέροντος. Και ξαφνικά εκκωφαντική σιωπή. Τι σημαίνει αυτό; Οτι το σκηνικό είναι έτοιμο & απλά περιμένει τον συντονισμό του χρόνου, προκειμένου να γίνουν οι Μεγάλες Αποκαλύψεις. (Εδώ αναφέρεται η δεύτερη φωτό).
Οι "υποψιασμένοι" περί των εσχάτων καιρών, αντιλαμβάνονται, τα σημεία & την παρουσία τους σε σχέση με τα σύγχρονα γεγονότα σε τρέχοντα χρόνο.
Από την μελέτη των κειμένων της Αποκάλυψης, προκύπτει ότι δεν υπάρχει η λέξη αντίχριστος, αντίθετα υπάρχει αναφορά στον Δράκοντα, & σε δύο θηρία, το ένα αναβαίνον εκ της θαλάσσης & το άλλο αναβαίνον εκ της γης.
Αναφαίρεται ότι το δεύτερο θηρίο το αναβαίνον εκ της γης, θα πάρει & εκτελέσει την εξουσία του πρώτου θηρίου, ενώπιόν του.
Ομολογεί λοιπόν η Παγκόσμια κοινότητα, την ανάγκη της Παγκοσμιοποίησης & ταυτόχρονα, διαπιστώνει, ότι ο Πλανήτης δεν χρειάζεται Παγκοσμιοποίηση αλλά τον Ελληνισμό. Μιά Ελληνική Παγκοσμιότητα τρόπον τινά.
Αυτά τα δύο, είναι κάπως αντίπαλα, αλλά & ομόνοα, αφού εξυπηρετούν την ίδια ανάγκη επιβίωσης του κόσμου, η κατάρρευση του οποίου είναι θέμα χρόνου.
Ετσι λοιπόν ο μέλων Εστεμμένος Βασιλιάς Ουίλιαμ ο Ε, πιθανώς Παγκόσμιας εμβέλειας στην προσπάθειά του να κρατήσει την ανθρωπότητα δήθεν, με τις υπάρχουσες δομές δεν θα μπορέσει καθώς η καταστροφική δυναμική αυτών των δομών, γρήγορα θα οδηγήσει στην κατάρρευση με πρώτη την Ελλάδα & τους κλειδωνισμούς που θα πρεοκαλέσει αυτό. Τότε λοιπόν η Ελληνική Σεισάχθεια & το Ελληνικό πνεύμα, προσαρμοσμένο στην σύγχρονη επιστήμη & τεχνολογία, όχι μακρυά από τις αγορές, γιατί δεν θα τις φοβηθεί, θα αναστήσει την "κεφαλή την εσφαγμένη με την πληγή του θανάτου" & αυτή θα ζήσει, χάρη στην υπήκοη όμως Ελλάδα.
Τώρα πλέον δεν μένει τίποτε άλλο απότι φαίνεται, από το να γνωρίσουμε, το πρόσωπο του Ελληνα, πιθανόν Μακεδόνα & βέβαια τις επικείμενες καταστροφές μέσα από τις στάχτες των οποίων θα φανερωθεί ο 8ος Βασιλιάς,..... "που είς εκ των 7 εισί"

Ιάκωβος Τίγκας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου