Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥ

Ο ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ.



Απλά πράγματα καθημερινά. Συνηθισμένο φαινόμενο είπαν οι "επιστήμονες". Οι αυθεντίες της βλακείας, ενδεδυμένοι το ένδυμα της εξειδίκευσης, το έχουν φορέσει τόσο άκομψα που φαίνεται από χιλιόμετρα πόσο ξένο είναι.
Στην αρχή τα ΜΜΕ πριν προφανώς πάρουν γραμμή, έλεγαν ότι τους κατέβαινε στο κεφάλι. Μετά, μετέδιδαν όλοι το ίδιο κείμενο, αυτό που διαβάζω σήμερα σε όλα τα blogs. Ε λοιπόν εδώ θα διαβάσετε ένα διαφορετικό κείμενο έτσι γιατί αρνούμαι να παραχώσω την λογική μου.
Ολοι αυτοί οι λεβέντες προσπαθούν να μας πείσουν ότι ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκε ένας μετεωρίτης 10 τόνους παρακαλώ, που δεν έγινε αντιληπτός ούτε από την ΝΑΣΑ ούτε από κανέναν άλλον. Τότε που κυκλοφορούσαν οι ανοησίες για το τέλος του κόσμου το 2012 & τον Nimpirus, είχε ανακοινώσει η ΝΑΣΑ ότι κανένα ουράνιο σώμα δεν κατευθύνεται προς την Γη. Θα είχε γίνει αντιληπτό αφού η σύγχρονη τεχνολογία έχει την δυνατότητα να εντοπίσει τροχιές πολύ μακρυά & πολύ χρόνο πριν μικρών σωμάτων. Δεν εντόπισαν πέτρα 10 τόνους; Δηλαδή θέλουν να μας πείσουν ότι αν στον δρόμο της αυτή η πέτρα συναντούσε κανά αεροπλάνο ή τον διαστημικό σταθμό,...πάπαλα; Και το HAARP; που το έφτιαξαν λέει για αντιμετώπιση όποιας απειλής από το διάστημα; χάλασε;
Από πότε εκρήξεις μετεωριτών, σκιάζουν με την λάμψη τους το ηλιακό φώς; Απλά πράγματα καθημερινά. Αλλοι λοιπόν έλεγαν ότι πρόκειται για UFO, άλλοι για μυστικά όπλα των Αμερικανών, άλλοι ότι οι Ρώσοι το χτύπησαν στον αέρα....σύγχιση, πανικός, συνωμοσιολογία, Λιακόπουλοι, & πάει λέγοντας.
Τι ήταν τότε; Δεν ξέρω τι ήταν πάντως ούτε UFO ήταν όυτε μυστικό όπλο στα πλαίσια του ψυχροπολεμικού μετώπου. Δεν υπάρχουν τέτοια πλέον. 
Εδώ πρέπει να θυμηθούμε το σχέδιο Γαλάζια Δέσμη που είχε αναγκείλει ο Ρήγκαν, τις προβολές ολογραμμάτων στον ουράνιο θόλο, (βλέπε Χαρδαβέλα), τον ρόλο του HAARP & των Chemtrails με την δυνατότητα παραγωγής "φυσικών φαινομένων", & την ανάγκη εμφάνισης ενός τρομακτικού διαστημικού γεγονότος το οποίο "ο Σωτήρας" θα αντιμετωπίσει επιτυχώς, σώζοντας τον Πλανήτη. Να θυμηθούμε την "ανακοίνωση περί εξωγηίνων" του Ρώσου πρωθυπουργού, που ζουν ανάμεσά μας & άλλες κοτσάνες που κατά καιρούς πετάνε σαν τούβλα, "επιφανείς επώνυμοι", προσπαθώντας να πείσουν τον κοσμάκη ότι δήθεν κάτι συμβαίνει, αποπροσανατολίζοντάς τον από αυτό που θα συμβεί στ΄αλήθεια σύντομα & θα το πω καθαρά. Την εμφάνιση του βδελήγματος της ερημώσεως & τα όσα θα συμβούν στην συνέχεια. Με ρωτούν κάποιοι αν πρόκειται να έλθει το τέλος του κόσμου. Απαντώ κατηγορηματικά ΟΧΙ. Δεν πρόκειται για το τέλος του κόσμου αλλά για την αρχή ενός καινούργιου ανέσπερου αιώνιου, ευτυχισμένου. Οχι όμως του κήβδηλου που προσπαθεί ο "Σωτήρας" να στεριώσει αλλά του Αληθινού. 
Σ΄αυτά τα πλαίσια, απ΄ότι φαίνεται, έχουν να πέσουν κι΄άλλες πετρούλες. Ας ελπίσουμε να μην φάμε καμιά στο κεφάλι.
Ιάκωβος Τίγκας.     

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου