Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

ΨΥΓΗΣΕΤΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ




Είναι εκπληκτική η εκπλήρωση της προφητείας του Χριστού για τα έσχατα χρόνια τα οποία προσδιόρισε χρονολογικά εκτός των άλλων & με το σημείο της ψύξης, του παγώματος της αγάπης των πολλών. "Ψυγήσεται η αγάπη των πολλών". 
Μιλάμε σήμερα για το σύνδρομο του καναπέ, & την αδυναμία ξεσηκωμού του κόσμου & αναρωτιόμαστε που να οφείλεται. Στον φόβο, στον ραγιαδισμό, στο ότι περιμένει ο καθένας τον διπλανό του να κάνει την αρχή; Κανείς δεν περιμένει κανέναν. Παρατηρούμε σήμερα στις σχέσεις των ανθρώπων έναν πρωτόγνωρο κανιβαλισμό, όπου ανίερες πράξεις & εγκλήματα, παρουσιάζονται με περισσό θράσος ως αυθεντίες του δικαίου & του σωστού. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνον σε επίπεδο κεντρικής η περιφερειακής εξουσίας αλλά & στον μικρόκοσμο του καθενός μας. Ανθρωποι της διπλανής πόρτας, του διπλανού γραφείου, επιβουλεύονται συνανθρώπους τους, προσπαθώντας για την εξόντωσή τους, πολλές φορές χωρίς λόγο έτσι από ευχαρίστηση. Το χειρότερο είναι ότι επειδή ο άγραφος έμφυτος νόμος της συνείδησης φωνάζει, τον ναρκώνουν με την κακία όπως ακριβώς ο τοξικομανής ναρκώνει το ενδιαφέρον του για την ζωή ή την αδυναμία του για αντιμετώπιση των δυσκολιών, με εξαρτησιογόνες ουσίες.
Αναρωτιόμουν πως μπορούν να κοιμούνται άνθρωποι που προκαλούν κακό σε συνανθρώπους τους. Παλιά λέγαμε ότι όσοι δεν έβλαψαν άλλους, έχουν ήσυχο ύπνο σε αντίθεση με τους επιβουλείς που τους ενοχλούν οι ερηνείες. Σας πληροφορώ ότι δεν τους ενοχλούν καθόλου & δεν έχουν καμία τύψη συνείδησης. Γιατί όλοι αυτοί που ειναι δούλοι της κακίας, γνωρίζουν συνειδητά, ότι διαπράτουν το άδικο & αυτό φωνάζει. Προκειμένου όμως να απαλλαγούν από τις φωνές αυτές, αυτοκρινόμενοι, βρίσκουν χίλιες δυό δικαιολογίες για να πείσουν τους εαυτούς τους, ώστε να ναρκώσουν & να εξουδετερώσουν τις φωνές της συνείδησης. Οπως ακριβώς κάνει ο τοξικομανής που ναρκώνει το άγχος του & παραμένει άπραγος & αδιάφορος.
Δεν ενοχλεί τους πολλούς η Προδοσία της Πατρίδας μας, γιατί δεν έχουν αγάπη για την Πατρίδα, δεν έχουν αγάπη για τον συνάνθρωπο, δεν νοιώθουν τίποτε ούτε μπροστά στην φρίκη του θανάτου των άλλων, νομίζοντας κάτω από την αυτονάρκωση στην οποία έχουν περιέλθει, ότι αυτό είναι κάτι που δεν τους αφορά, ή είναι πολύ μακρυά ακόμη. Ετσι δίνουν τροφή στα σχέδια αυτών που συνειδητά υπηρετούν τον Παγκόσμιο Επερχόμενο Δικτάτορα, ο οποίος ανενόχλητος πλέον από κάθε μορφή αγάπης, προχωράει ακάθεκτος. Ψυγήσεται η αγάπη των πολλών λοιπόν. Τότε μόνον θα μπορέσει ο διάβολος να υλοποιήσει τα ανθροωποκτόνα σχέδιά του. Τότε θα νομιμοποιηθεί η ανομία. Ετσι ακριβώς γίνεται σήμερα. Ανομίες & εγκλήματα, γίνονται νομοθετήματα & επιβάλονται στους ανθρώπους, χαρακτηρίζοντας παράνομους όσους δεν υπακούν & δεν συμορφώνονται & δεν γίνονται & αυτοί σαν τα μούτρα τους.
Γι αυτό δεν πρόκειται να ξεσηκωθεί κανείς. Κάποτε η Ελλάδα η χώρα των ηρώων & των ραγιάδων, είχε τα ποσοτά τους σε μιά σταθερή τιμή. Σήμερα οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει. Οι ραγιάδες που κατά κανόνα τρώνε τις σάρκες των άλλων δεικνύοντας έναν πρωτοφανή κανιβαλισμό, είναι οι πολλοί των οποίων έχει ψυχθεί η αγάπη.
Ιάκωβος Τίγκας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου