Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Άνθισε το στεφάνι του Εσταυρωμένου στην Άρτα. Άγαλμα πανθρησκείας, έστησαν οι Μασόνοι στην Αθήνα.

Είμαστε σε καλό δρόμο. Επάρατε τας κεφαλάς υμών, όλοι οι πεινώντες & διψώντες την Δικαιοσύνη. 

Από το 2011, που άρχισε αυτή η δαιμονική λαίλαπα, με πρόσχημα την δήθεν οικονομική κρίση, άρχισαν & τα σημεία ενίσχυσης & ενθάρυνσης των ανθρώπων, που ζήτησε να μας περάσει & μας περνάει από κόσκινο ο αντίδικος διάβολος.
Το μήνυμα της είδησης, που μεταδίδεται από τον Αnt1, με πηγή το Arta2day, είναι το ρηθέν:"όταν τα δείτε όλα αυτά, επάρατε τας κεφαλάς υμών, γιατί η απολύτρωσή σας πλησιάζει". Είμαστε φαίνεται σε καλό δρόμο.
Οι πηγές του κειμένου εδώ:


Την ίδια ώρα, οι Μασόνοι έστησαν άγαλμα πανθρησκείας στην Αθήνα με την παρουσία & του ΠτΔ, χωρίς καμιά αναφορά στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, αλλά με αναφορές σε άλλες Θρησκείες. 
Το άρθρο εδώ:

Είναι γνωστό, ότι την πανθρησκεία, την εξαγγέλουν οι Μασόνοι, αναφερόμενοι στον ΜΑΤΣ, που δεν είναι άλλος από μια τραγόμορφη φιγούρα του διαβόλου, που οι Μασόνοι γνωρίζουν στον 33ο βαθμό. (Ψαρουδάκης: "Μασονία. Η έχιδνα του Σιωνισμού
Το σπάνιο βιβλίο του Νίκου Ψαρουδάκη 1917-2006")
Επί πλέον σε ένα Κράτος όπου το Σύνταγμα έχει συνταχθεί στο Όνομα της Αγίας Τριάδας, όπου αναφέρεται στο άρθρο 3 ότι επικρατούσα θρησκεία στηνΕλλάδα είναι αυτή της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού, η παρουσία του ΠτΔ ως θεματοφύλακα του Συντάγματος, εκτός των άλλων, παραβιάζει για ακόμη μια φορά το Σύνταγμα, αποκαλύπτοντας & την Μασονική του ιδιότητα, όπως & όλοι οι άλλοι παρευρισκόμενοι.
Ελπίζω να έγινε επί τέλους κατανοητό, ποιος είναι ο εχθρός, & γιατί βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Και βεβαίως δεν υπάρχουν καλοί Μασόνοι, που θα κάνουν νταντά τους κακούς Μασόνους & θα αναγεννήσουν τον Φοίνικα από τις στάχτες του.
 Οκ φαίνεται ότι είμαστε σε καλό δρόμο.
Ιάκωβος Τίγκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου