Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κληρονόμος είναι ο Υιός του ανθρώπου & όχι οι Ελληνες

Μόλις ο Ιησούς είδε τους Ελληνες ότι τον ζητούν είπε: 
"ἐλήλυθεν ἡ ὥρα ἵνα δοξασθῇ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου." (Ιωάννης 12, 23)
Ο Κληρονόμος του αμπελώνα, είναι ο Υιός του Ανθρώπου & όχι οι Έλληνες, όπως δεν ήταν ούτε οι Εβραίοι, ως κακοί γεωργοί, που σκότωσαν τον Κληρονόμο, & γι αυτό τους αφαιρέθηκε ο Αμπελώνας & δόθηκε στους Έλληνες, οι οποίοι όμως αποδείχθηκαν σε τρέχοντα χρόνο, κάκιστοι, & τούτο γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τον Κληρονόμο, τον οποίο αρνούνται.
Ένας λαός, στην πλειοψηφία του διεφθαρμένος, άξιος της μοίρας του, που ανέχεται εδώ & 8 χρόνια να τον κυβερνούν εγκληματίες, αφού οι μισοί, είναι υποταγμένοι στο καθεστώς, & οι άλλοι μισοί αντιστέκονται καθ΄υπαγόρευση των συντεχνιών, με αντιπαλότητες μεταξύ τους, & όχι κατά συνείδηση, δικαιώνοντας το "φωτιά & τσεκούρι στους προσκυνημένους" του Κολοκοτρώνη. 
Αποστάτες της Χάριτος, ζητούν με θράσος την κληρονομιά για τον εαυτό τους & το αφέντη τους, αρνητές των προγόνων τους, αλλά & της ίδιας της Λογικής τους, όπως ακριβώς έκαναν & οι Εβραίοι.
Ο καθένας λοιπόν έχει δύο ελεύθερες επιλογές. Είτε να ταχθεί στο πλευρό αυτών που ζητούν οικειοποίηση του Αμπελώνα, είτε να ταχθεί στο πλευρό του Κληρονόμου.
Όταν θα συμπληρωθεί ο αριθμός των λίγων που απόμειναν ανά τους αιώνες, που είδαν & αφουγκράστηκαν, τότε θα ζητηθεί ο λογαριασμός.
Ήκμασε η σταφυλή της γης & τα στάχυα ξεράθηκαν.
Ιάκωβος Τίγκας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου