Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Η μεγαλύτερη συμπαιγνία-απάτη, κατά των ανθρώπων σε εξέλιξη

Ο Αλέξης Παπαχελάς προειδοποιεί, &,....προϊδεάζει; ίσως!!!
Μπαίνουμε στο δεύτερο σκέλος της τελικής φάσης, της μεγαλύτερης απάτης που στήθηκε κατά της ανθρωπότητας & των Ελλήνων, που μελετάται εδώ & αιώνες & ξεκίνησε η εφαρμογή της στο τέλος του 2014 με την αναίτια προκήρυξη εκλογών από τον Σαμαρά, ενώ γνώριζε ότι η Χώρα τάχα θα έβγαινε από τα μνημόνια, & ότι θα έπαιρνε την εξουσία ένας τάχα αριστερός, που θα αποδείκνυε ότι είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που πέρασε ποτέ από την πολιτική σκηνή. 
Ο διεθνούς φήμης, δημοσιογράφος, πολιτικός αναλυτής, διαμορφωτής γνώμης, "εμπάση περιπτώση", προϊδεάζει για την είσοδο του Σώρρα στην Βουλή, μιλώντας για εξαιρετικά πρόσφορο έδαφος.
Μήπως ο κ. Παπαχελάς, έχει & πληροφορίες για την επικείμενη αποφυλάκισή του; 
Την ίδια ώρα, οι οπαδοί της "Ελλήνων πολιτείας" ή "Ελλήνων συνέλευση" ή όπως αλλιώς το λένε, δίνουν με αναρτήσεις τους, ψεύτικη προοπτική ζωής, αυτό δηλαδή, που στέρησαν στους ανθρώπους με περισσή σπουδή, οι μέχρι σήμερα "παραδοσιακοί" κυβερνώντες, στρώνοντας το έδαφος & δημιουργώντας τις πρόσφορες συνθήκες.
Μοιράζουν 20000 ευρώ σε κάθε πολίτη για τα πρώτα "μικροέξοδα", αναφέρονται στα καταπιστεύματα πολλών τρισεκατομμυρίων, υπαρκτά μεν ως λογιστικές αξίες, ανύπαρκτα δε ως ρευστά, στην τράπεζα της Ανατολής ως ανώνυμη εταιρεία, αναρτούν βίντεο με αναφορές του Κατρούγκαλου στην Βουλή στην τράπεζα της Ανατολής & τις μετοχές της, & σε πολλά άλλα.

Επί δέκα χρόνια, ξεκληρίζουν κόσμο, & θα ξεκληρίσουν & άλλους, προκειμένου να εγκαθιδρύσουν την χειρότερη μορφή τυραννίας, όλοι μια παρεούλα.

Από μια άλλη άποψη, είναι καλό το ότι φτάσαμε εδώ, γιατί αυτό σημαίνει ότι γρήγορα θα φτάσουμε & στην Βουλή των Δικαίων, όπου θα μπουν τα πράγματα στην θέση τους, οριστικά & αμετάκλητα.
Υπομονή, πρέπει να γίνουν όλα.
Δείτε το άρθρο στην Καθημερινή του Αλέξη Παπαχελά εδώ:
http://www.kathimerini.gr/874311/opinion/epikairothta/politikh/synwmosiologoi-kai-yekasmenoi?platform=hootsuite&fbclid=IwAR0DHEY26NISPPyFwOni5nD026iXy3Bof_4GEoTJUIBQzhNJHHUdOu-lgro 

Ιάκωβος Τίγκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου