Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Χριστός Ανέστη εκ νεκρών

Το αδιάψευστο γεγονός της Ανάστασης του Χριστού
Ο Χριστός, Ανέστη εκ των νεκρών, & άφησε πίσω του αδιάψευστες αποδείξεις, κρυμμένες, όμως προσβάσιμες στους ερευνητές, ενώ ταυτόχρονα, την στιγμή της Ανάστασης την έκρυψε & δεν την είδε κανείς.
Γι αυτό & στην Ορθόδοξη Εικονογραφία, δεν υπάρχει & δεν θα έπρεπε να υπάρχει απεικόνιση της Ανάστασης σε αντίθεση με τους Παπικούς που την εικονίζουν.
Οι αποδείξεις της Ανάστασης εκτείθενται στο κεφάλαιο της Θεολογίας, που λέγεται Απολογητική & έχουμε πει γι αυτό παλαιότερα, συνεπικουρούμενη από 4 σύγχρονες επιστήμες, την Ιατρική, την Νομική, την Ιστορία & την Λογική, την οποία όμως Απολογητική, οι ταγοί της Εκκλησίας Ιερείς & Θεολόγοι, την έχουν κρύψει, δεν την διδάσκουν στα σχολεία, δεν την αναφέρουν πουθενά, ενώ θα έπρεπε να είναι το πρώτο μέλημα του λόγου τους, μαζί με την ανάλυση του νοήματος της εκούσιας Σταύρωσης, ο οποίος όμως εξαντλείται στα πρέπει & την τρομοκρατία προς τους "απρεπείς".
Σε κάθε περίπτωση αφού η Ανάσταση είναι ένα γεγονός αληθές & αδιαμφισβήτητο, άρα & όλα τα άλλα είναι αληθή, μεταξύ των οποίων & οι Λόγοι του Χριστού, για την Δεύτερη Παρουσία του, πάνω στην Γη, της οποίας έδωσε εμφανή σημεία των καιρών, τα οποία ήδη αναγιγνώσκονται από τους εντρυφούντες.
Ας ετοιμαστούμε λοιπόν για την υποδοχή του Κυρίου της Ζωής & του Θανάτου, σύντομα, ύστερα όμως από την παρουσία του ανθρώπου της ανομίας & του ψευδοπροφήτη του, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν ζουν ανάμεσά μας, όμως ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί ασφαλώς. 
Πιθανόν ο ένας εξ αυτών είναι Ελληνας.
Είναι αυτοί, που από τα παρασκήνια κινούν τα νήματα για όλο αυτό το μπάχαλο που βιώνει η Ελλάδα & ο κόσμος μας, & έιναι αυτοί, που θα προσπαθήσουν να καπελώσουν τις απελευθερωτικές κινήσεις ευγενών ανθρώπων & να τις καθοδηγήσουν-χειραγωγήσουν, εμφανιζόμενοι ως σωτήρες, μέχρι την αποκάλυψη & σύληψή τους, & την θέση τους εκεί που είναι ο τριγμός των οδόντων, ώστε μετά να υπάρξει η προσδοκόμενη κάθαρση.
Χριστός Ανέστη Καλή μας Ανάσταση λοιπόν.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου