Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ετοιμάζονται να σπείρουν τον όλεθρο οι Big man, pig man

Τὸ θηρίον ὅ ἦν, καὶ οὐκ ἔστι καὶ παρέσται
 Οι "μεγάλοι" της Γης οι Big man, που δεν είναι τίποτε άλλο από γουρούνια, Pig man, ετοιμάζονται να σπείρουν τον αναμενόμενο όλεθρο, χωρίς λόγο, έτσι επειδή είναι σατανοκρατούμενοι, την στιγμή, που τα αγαθά του Πλανήτη, φτάνουν & περισεύουν για όλους.
Υπερβολικός αριθμός στρατευμάτων συγκεντρώνεται στην Μέση Ανατολή & εχθές διάβαζα για μπουκάρισμα Γερμανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία.
Μετά την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν, με την δήθεν οικονομική κρίση, που χτυπάει τον ίδιο τον καπιταλισμό, που αυτοκαταστρέφεται σαν το φίδι που τρώει την ουρά του, ετοιμάζονται να σπείρουν τον όλεθρο, πάνω στον Πλανήτη, μετατρέποντας την Πόρνη την μεγάλη σε στάχτες.
Μέσα από αυτές τις στάχτες, πρόκειται να αναδυθεί "ο με κανέναν θνητό όμοιος", ο μεγαλύτερος στρατηλάτης των εποχών, ο Ελληνας, ο ήν, που ουκ έστι, & παρέσται. Αυτός που υπήρχε, δεν υπάρχει πλέον, & μέλει να εμφανιστεί για λίγο, & να πάει στον χαμό.
Οπως ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, εμφανίστηκε εν πνεύματι Ηλιού, έτσι & ο αναμενόμενος, έρχεται εν πνεύματι αυτού & εν τω ονόματι τω ιδίω. John; Τζώνυ; Δεν έχει & μεγάλη σημασία. Σημασία έχει που πατάει. 
Ολος ο Πλανήτης μπροστά του γεμάτος στάχτες & αποκαίδια, ελεύθερος & προσβάσιμος στον καινοτόμο Ελληνα, αυτόν που με κανέναν θνητό δεν ομοίασε, πατάει γερά στο άρμα του, τον Ελληνισμό, τους Ελληνες, τους 6000 Θηβαίους που έσφαξε επειδή τον αμφισβήτησαν, & είναι έτοιμος να σφάξει & όποιον δεν προσκυνήσει την εικόνα του.
Από σόγια ημιθέων καταγόμενος, του Αχιλλέα & του Ηρακλή, είχε την ψωνάρα του Θεού από τότε, που προσκύνησε τον Θεό στον Ναό του Σολωμόντα, όταν διάβασε το βιβλίο του Δανιήλ, που έγραφε γι αυτόν.
Το χαλί έχει στρωθεί. Ολοι είμαστε Ελληνες, φωνάζουν οι Λαοί.
Ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος; ρωτούσε η αδερφή του η γοργόνα τους ναυτικούς. Αλοίμονο σε όποιον απαντούσε ότι δεν ζει. Είχε την τύχη των Θηβαίων, τους τσάκιζε τα καράβια.
Ζει & Βασιλεύει & τον κόσμο κυριεύει.
"Και ο 8ος Βασιλιάς, ένας εκ των 7 είναι".
Εμπρός λοιπόν γουρούνια Big man Pig man απολαύστε τα έργα σας
Big man, pig man, ha ha charade you are.
You well heeled big wheel, ha ha charade you are.
And when your hand is on your heart,
You're nearly a good laugh,
Almost a joker,
With your head down in the pig bin,
Saying "Keep on digging."
Pig stain on your fat chin.
What do you hope to find.
When you're down in the pig mine.
You're nearly a laugh,
You're nearly a laugh
But you're really a cry.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου