Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Η Βουλή των Ελλήνων, καθρέφτης της Κοινωνίας

Οι Λαοί, είναι άξιοι των ηγετών τους
 Το βαθύ Κράτος της διαφθοράς στην Ελλάδα, είναι εκτεταμένο απίστευτα παντού. Από εκεί ξεκινάνε όλα, όσα μαστίζουν τον τόπο μας & κατέστησαν την Χώρα μας όχημα, για την επιβολή της κυριαρχίας σκοτεινών δυνάμεων με την μάσκα των δήθεν δικαίων.
Η σημερινή Βουλή & η σύνθεσή της, είναι αποκλειστική ευθύνη του Ελληνικού Λαού. Αυτό επιβεβαιώνεται & από τα νούμερα, τους αριθμούς.
Οι Ελληνες είναι 10.000.000 περίπου στον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας. Φωνάζουν ελάχιστοι. Διαδηλώνουν ελάχιστοι. Εξεγείρονται ελάχιστοι.
Οι υπόλοιποι, είτε είναι βολεμένοι, είτε μοιρολατρούν, είτε δέχονται την μοίρα τους με χλιαρές διαμαρτυρίες, είτε προσπαθούν να αφομοιωθούν παρακλητικά στο κύριο Σώμα των πολλών.
Η ύπαρξη Ηρώων σε αυτήν την Χώρα, επιβεβαιώνει τα παραπάνω αναφερθέντα, καθώς ο Ηρωας, δεν είναι μια ιδιότητα προσβάσιμη στους πολλούς, αλλά στους λίγους. Και στην Ελλάδα οι Ηρωες δεν είναι λίγοι, αλλά πολλοί, επειδή ακριβώς πρέπει να αντισταθμιστεί το αντίπαλο μέρος της κοινωνίας, εκείνο με τα χαρακτηριστικά του σοδομισμού, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του βολέματος & του ραγιαδισμού.
 Ετσι ήταν πάντα το Εθνος των Ελλήνων & όσες φορές ενώθηκαν, αυτό έγινε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες & χάριν κοινών συμφερόντων, ή με τον βούρδουλα.
Αυτήν την ιδιοσυγκρασία των Ελλήνων, την έκανε χειρότερη κατά πολύ η είσοδος των Τεκτόνων από την Ζάκυνθο την εποχή της Τουρκοκρατίας.Ετσι λοιπόν οι Ελληνες αποτελούν τον καταλληλότερο Λαό για το μεγάλο εγχείρημα που βρίσκεται σε εξέλιξη & επιχειρεί τον μετασχηματισμό της Παγκόσμιας Κοινωνίας των Ανθρώπων, σε ένα βιολογικό είδος, χωρίς ελευθερία βούλησης, αλλά λογικά κατευθυνόμενο στο καλό, όπως το αντιλαμβάνεται κάποιος υποκειμενικά.
Με λίγα λόγια, έχουμε αναβίωση της Αρχαίγονης διαμάχης μεταξύ του Θεού, & της καθ΄ομοίωση προσέγγισης του καλού & του Δικαίου ελεύθερα & με την θέληση ενός εκάστου, & του Σατανά, ο οποίος υποστηρίζει την αναγκαστική προσέγγιση του καλού & του Δικαίου, κατά την δική του υποκειμενική υπόσταση χωρίς την ελεύθερη βούληση των Ανθρώπων.
Ο Λαός των Ελλήνων, με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, που έχει ευτελίσει από μόνος του τα πάντα, αποτελεί, το πλέον πρόσφορο μέσον για την επίτευξη του Παγκόσμιου Ελέγχου, με τον μανδύα του αναγκαστικού Δικαίου.
Οι αλληλεπίδραση μεταξύ των εξουσιών Νομοθετικής, Εκτελεστικής, Δικαστικής, Τύπου, & οι λεγόμενες άκρες μεταξύ τους, είναι απίστευτα άρρηκτες & μπερδεμένες, με αποτέλεσμα το απύθμενο χάος, μιάς απίστευτης πλεκτάνης.
Ο φορέας του Ελληνικού πνεύματος από την άλλη με τις ΑρχαιοΕλληνικές καταβολές, η αγραμματοσύνη των νεοΕλλήνων ξερόλων, ο ευτελισμός του Λόγου & της Λογικής, αποτελούν τα κύρια & παρελκόμενα όπλα για την μεγάλη πλάνη ει δυνατόν & των εκλεκτών.
Στην Ελλάδα, θα υπάρξει σύντομα απελευθερωτικός αγώνας, από τους Δικαίους, ο οποίος θα καπελωθεί. Ομως στο τέλος θα νικήσει.
Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου