Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014

Η "ευλογία" του όπλου της Αποκάλυψης!!!

Ορθόδοξοι Ρώσοι Στρατιωτικοί Ιερείς "ευλογούν" Ρώσικους πυρηνικούς πυραύλους!!! 


Σκηνές που προκαλούν σοκ στον παγκόσμια κοινή γνώμη .
Αργά τη νύχτα υπήρξε ενημέρωση από την Μόσχα για την μεταφορά αυτοκινούμενων διηπειρωτικών πυρηνικων πυραύλων πολλαπλών κεφαλών Topol-M σε περιοχές κοντά στην Μόσχα τις τελευταίες ώρες
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε Ρώσους ορθόδοξους ιερείς να ευλογούν τα "όπλα της Αποκάλυψης" λίγο πριν αυτά αφιχθούν στις περιοχές διασποράς τους. Είναι ένα ντοκούμέντο που δείχνει ότι μπορεί να βρισκόμαστε πολύ πιο κοντά στον όλεθρο απ'ότι πιστεύουμε.
Στην περιγραφή αναφέρεται ότι τα πυρηνικά βλήματα μετακινούνται δήθεν για την παρέλαση της ... 9ης Μαΐου, αλλά αυτό όλοι αντιλαμβάνονται ότι είναι απλή πρόφαση.Μετά τις πληροφορίες ότι το ΝΑΤΟ συγκάλεσε έκτακτη διάσκεψη με αντικείμενο την ουκρανική κρίση, αλλά και το αίτημα της "κυβέρνησης" του Κιέβου προς το ΝΑΤΟ να "μελετήσεις τρόπου αντίδρασης στην ρωσική εισβολή" η Ρωσία έθεσε σε κατάσταση "πορτοκαλί" συναγερμού της πυρηνικές της δυνάμεις με διασπορά των αυτοκινούμενων πυρηνικών διηπειρωτικών όπλων της στα προκαθορισμένα σημεία εκτόξευσης.
Βρισκόμαστε ενώπιον ενός πιθανού πυρηνικού Αρμαγεδόνα; Ας ελπίσουμε πώς όχι.
Αλλά η ευλογία των ορθόδοξων ιερέων στην μέση του δρόμου στο απόλυτο όπλο της Αποκάλυψης και η περιφορά της εικόνας του Ιησού Χριστού και ο αγιασμός του όπλου, είναι πραγματικά ότι πιο συγκλονιστικό μπορεί να υπάρξει, ειδικά αυτές τις στιγμές.Πάντως η εικόνα που έδωσε ο ίδιος ο Λευκός Οίκος στην δημοσιότητα από την συνομιλία του Ρώσου προέδρου Μ.Ομπάμα με τον Ρώσο ομόλογό του Β.Πούτιν, είναι χαρακτηριστική της κατάστασης:
Ο Μ.Ομπάμα δείχνει αγχωμένος και πιεσμένος από αυτά που ακούει απο τον Β.Πούτιν σε σημείο που έχει σηκωθεί από το γραφείο του, έχει βάλει το χέρι του στην μέση, σφίγγει τα χείλη του και έχει σκύψει το κεφάλι του.
Η συνομιλία διήρκεσε 90 λεπτά. Η απάντηση του Β.Πούτιν στον Αμερικανό πρόεδρο είναι ότι "η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να προστατεύσει τα συμφέροντά της στην Ουκρανία"
Η φωτογραφία ανέβηκε στον λογαριασμό του Λευκού Οίκου στο flickr.
Δείτε και το απίστευτο βίντεο το οποίο έδωσε η Μόσχα στην δημοσιότητα.
Η ονομασία του "Topol" σημαίνει "Δρεπάνι" στα ρωσικά. Ίσως δεν υπάρχει καταλληλότερη ονομασία για να περιγραφεί ο θάνατος που κουβαλάει.
Είναι σαφές πλέον ότι ζούμε σκηνές Αποκάλυψης. Δείτε το βίντεο!!!


Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου