Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Τι θέλει να πει ο "ποιητής";

Η πτώση της Βαβυλώνας ή συνωμοσιολογία;
Την εμφάνιση στην ιντερνετική σκηνή έχει κάνει τις τελευταίες ώρες μία ιστοδελίδα η οποία χρησιμοποιεί αντίστροφη μέτρηση με τίτλο "Η τελευταία εκλογή 14"
Στο φόντο της σελίδας παρακολουθούμε το γνωστό σε όλους μας έμβλημα της NSA ( National Security Agency - Μυστική Υπηρεσία Των ΗΠΑ ) αναποδογυρισμένο ,ενώ η εικόνα γράφει με μεγάλα γράμματα United States of America
Το περίεργο στην όλη υπόθεση είναι πως υπάρχει και ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης στο οποίο, την στιγμή που το παρακολουθούμε , απομένουν 6 ημέρες , 8 ώρες (κτλ)
Σύμφωνα με έναν γρήγορο υπολογισμό το ρολόι μηδενιζει ΑΚΡΙΒΩΣ στις 24.00 ώρα Ελλάδος ξημέρωμα Παρασκευής 21/3/2014 ...
Δέν μένει άλλο παρά να περάσουν οι ημέρες και να έχουμε τα αποκαλυπτήρια !!!
Πολεμικό Ημερολόγιο
Πιθανόν να πρόκειτε για κάποια φάρσα ή για ένα κακόγουστο αστείο όμως η εικόνα της NSA που χρησιμοποιεί θέτει το θέμα σε συνωμοσιολογική βάση...
Ας το κρατήσουμε στην άκρα του μυαλού μας και να δούμε τι θα μπορούσε να συμβεί με την λήξη της αντίστροφης μέτρησης .

Και κάπου αλλού το είδα σήμερα & δεν μπορώ να θυμηθώ που, καθώς δεν έδωσα σημασία.
Είναι γνωστό πλέον σε όλους ότι βρισκόμαστε μπροστά σε παγκόσμιες αλλαγές που βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν για το 2014. Είναι γνωστή επίσης σε όλους η επικοίμενη κατάρευση των ΗΠΑ. Από καιρό έχω γράψει ότι η κατάρευση των ΗΠΑ είναι θέμα χρόνου.
Πρόκειται άραγε για την πτώση της Βαβυλώνας, της πόρνης της μεγάλης, ή για ένα κακόγουστο αστειάκι; Θα δείξει. Δείτε ζωντανό το ρολόϊ χρονόμετρο, να μετρά αντίστροφα..
http://www.thelastelection14.com/ 
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου