Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Server Condor Simulator

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕΡΒΕΡ.


Επειδή είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι η γνώση πρέπει να μεταδίδεται & επειδή παιδεύτηκα αρκετά μέχρι να βρω άκρη καθώς οι επαϊοντες ίσως έχουν παρεξηγήσει κάποια πράγματα δεικνύοντας εσωστρέφεια, & βέβαια με τον ίδιο τρόπο περίπου κατασκευάζονται όλοι οι servers, παραθέτω τις ακόλουθες οδηγίες για όποιον ενδιαφέρεται.
 1. Με οδηγίες από την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας που μας προμηθεύει internet απενεργοποιούμε το φίλτρο που εμποδίζει τις πόρτες.
2. Από τον browser στην γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογούμε την διεύθυνσή μας 192.168.κλπ & πατάμε enter. Μας ανοίγει ένα παράθυρο που ζητάει όνομα χρήστη π.χ. admin & κωδικό ....... που συνδεόμαστε στο internet & είναι διαφορετικός από τον κωδικό του mail. Ετσι μπαίνουμε στο ρούτερ του internet. Από τις ανάλογες ρυθμίσεις βάζουμε την πόρτα του Condor 56278 Start Port & End Port σε πρωτόκολλο UDP που παίζει το παιχνίδι & την διεύθυνση local IP που είναι η διεύθυνση που αποδίδει το ρούτερ στον υπολογιστή & φαίνεται από τις συδέσεις internet & κάνουμε save.
3. Από το τείχος προστασίας των windows επιτρέπουμε από τις εξαιρέσεις την πρόσβαση από την πόρτα του Condor 56278.
4. Ανοίγουμε το παιχνίδι &  από το setup option Enable ενεργοποιούμε Port COM1& πατάμε οκ. Από το multiplayer ανοίγουμε Host & βάζουμε τα στοιχεία που μας ζητάει χωρίς να πειράξουμε την πόρτα 56278 που την έχει από μόνο του.
Αφήνουμε το ping στο 600. Στο Advertise manual IP βάζουμε την διεύθυνση του διακομιστή του ΟΤΕ που φαίνεται στην κεντρική σελίδα του ρούτερ ως IP address. Προσοχή η διεύθυνση αυτή ενδεχομένως αλλάζει κάθε φορά που ανοίγουμε τον υπολογιστή. Πριν σηκώσουμε σέρβερ κάθε φορά τσεκάρουμε την διεύθυνση αυτή & την βάζουμε χειροκίνητα στο Advertise manual IP.
5. Πατάμε Host & μας βγάζει τις ρυθμίσεις τασκ καιρού ανεμοπτέρων κλπ. Οταν τελειώσουμε με τον σχεδιασμό της πτήσης, πατάμε Start server.
6. Αφού ανέβει ο server από την διεύθυνση http://www.condor-club.eu/port/152/ μπορούμε να τεστάρουμε την συνδεσιμότητά του η οποία εφ΄όσον είναι οκ θα μας το πει με πράσινα γράμματα.
7. Σε λίγο θα δούμε & "τον ρουφιάνο" των server list να μας επισκέπτεται & σε ένα λεπτό να φεύγει.
Οσο περισσότεροι Ελληνικοί σέρβερς σηκώνονται τόσο ποιό δημοφιλές θα γίνεται το υπέροχο Ελληνικό σενάριο Greece 2 (HD). Λίγη εξωστρέφεια χρειαζόμαστε & είμαστε εντάξει. Μπορούμε να φτιάξουμε μάλιστα & Ελληνικό Condor club & ίσως έτσι προστεθεί & η Ελληνική γλώσσα στο Condor club. Ας το κάνουν οι εμπειρότεροι.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου