Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ψηφιακή Οικονομία & Ψηφιακός έλεγχος

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ



Η Ψηφιακή Οικονομία είναι πλέον πραγματικότητα
Κυρίες & κύριοι, η ψηφιακή Οικονομία & ο ψηφιακός έλεγχος της λαθρομετανάστευσης, από το μεσημέρι της σήμερον είναι πραγματικότητα. Ο φερόμενος ως Πρωθυπουργός της Χώρας από την Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. το ανακοίνωσε επίσημα. Δεν πρόκειται πλέον για συνωμοσιολογία, δεν πρόκειται για φαντασιώσεις ενός ή περισσότερων θρησκόληπτων, αλλά απτή πραγματικότητα με ότι αυτό συνεπάγεται. Και αυτό που συνεπάγεται ευθαρσώς & χωρίς περιστροφές είναι το χάραγμα του Θηρίου της Αποκάλυψης.
"Και ποιήσει πάντας & πλουσίους & φτωχούς & ελευθέρους & δούλους ίνα δώσουσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς, ή επί των μετώπων αυτών, ίνα μή τις δύναται αγοράσαι ή πωλείσαι ή μη ο έχων το χάραγμα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού. Ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου, αριθμός γαρ ανθρώπου εστίν & ο αριθμός αυτού χξς" στο Ελληνικό αριθμολόγιο που στο λεγόμενο "Αραβικό" που χρησιμοποιούμε είναι τα τρία εξάρια 666. (Αποκάλυψη κεφ. ΙΓ)
Ετοιμαστείτε λοιπόν για την υποδοχή του χαράγματος είτε με την μορφή εμφυτεύσιμου μικροτσίπ, είτε με την μορφή ηλεκτρονικού τατουάζ είτε με άλλη μορφή που δεν γνωρίζω.
Στο σημείο αυτό πρέπει να γίνει μία διευκρίνηση βασική. Δεν πρόκειται & δεν μπορεί να σφραγίσει κανέναν εν αγνοία του ή με το ζόρι. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι εκβιασμός ή το παίρνεις ή δεν μπορείς να κάνεις την δουλειά σου σε κανένα επίπεδο, ούτε ακόμη στο Σούπερ Μάρκετ, κόβοντας έτσι τα υλικά αγαθά.Αυτά που λένε για μωρά στα μαιευτήρια είναι χαζάδες. Για τα μωρά υπεύθυνοι είναι οι γονείς, οι οποίοι θα δώσουν & λόγο.
Εδώ & 20 χρόνια τα λέω & εγώ & άλλοι. Εκεί λοιπόν αποσκοπούσε η μπλόφα της Οικονομικής Κρίσης. Επειδή δεν φτάνει όμως μόνον αυτή, σίγουρα θα ακολουθήσουν & καταστροφές είτε "φυσικές" είτε πολεμικές είτε "διαστημικές" είτε όλα μαζί, τα οποία θα αποτελειώσουν κάθε αντίσταση & ότι έχει ακόμη μείνει όρθιο. Σε μιά κατεστραμένη ανθρωπότητα πάνω στα αποκαίδια της πολύ σύντομα θα στηθεί η ψηφιακή Οικονομία & ο ψηφιακός έλεγχος της εγκληματικότητας. Και όλοι θα ευγνωμωνούν τον Αρχοντα που σύντομα θα ηγηθεί της "Σωτηρίας" της Ανθρωπότητας.Ο φερόμενος ως Πρωθυπουργός της Χώρας & αυτοί που τον στηρίζουν συμπολιτευόμενοι & αντιπολιτευόμενοι, συνειδητά γνωρίζουν τι κάνουν & που οδηγούν την Χώρα. Δεν πρόκειται για Εθνικούς Προδότες αλλά για κάτι πολύ χειρότερο. Πρόκειται για Αποστάτες του Θεού & Υπηρέτες του Αρχοντα του Σκότους.Καλό κουράγιο σε όλους μας & ο Θεός να είναι μαζί μας.
Ιάκωβος Τίγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου