Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Βαρύτατο επιτίμιο αφορισμού από τον Μητροπολίτη κ. Αμβρόσιο, κατά Κεραμέως, Μητσοτάκη, Χαρδαλιά.

Βαρύτατο κατηγορητήριο του Μητροπολίτη ενώπιον του Θεού, για μυστικούς διαλόγους, βλασφημίες & 10000000 τσιπάκια.

Τον αφορισμό των Κυβερνητικών παραγόντων  Κεραμέως, Μητσοτάκη, Χαρδαλιά, κήρυξε ο Μητροπολίτης κ. Αμβρόσιος, με βαρύτατες & μετά θάνατον επιπτώσεις, κηρύττοντας αυτούς ασυγχώρητους, άλιωτους & τυμπανιαίους.
Στο κατηγορητήριο που εκφώνησε ενώπιον του Θεού, αναφέρει την απαγόρευση λειτουργίας των Ναών, ιδίως την Μεγάλη Εβδομάδα, τις βλάσφημες δηλώσεις Κεραμέως ότι η Θεία Κοινωνία μεταδίδει τον ιό Covid 19 (& άρα & άλλα μικρόβια) αφού μεταδίδεται με το σάλιο.
Αναφέρει ακόμη μυστικές συνομιλίες μεταξύ Πρωθυπουργού Χαρδαλιά, οι οποίες υπέπεσαν στην αντίληψή του, κατά τις οποίες ο Πρωθυπουργός φέρεται να λέει: "Κουράστηκα, μου έχουν πρήξει τ@χ@δια με τον Χριστό τους..." & ο Χαρδαλιάς να του λέει ότι έχει παραγγείλει 10000000 τσιπάκια για να επιβληθεί το χάραγμα της Αποκάλυψης εν Ελλάδι.
Φρικιαστικά πράγματα & πρωτόγνωρα.


Ως επιστήμονας, ήμουν ο πρώτος ταπεινός κατώτερος Υγειονολόγος, στην Ελλάδα, που μίλησα δημόσια για το φιάσκο της πανδημίας απάτης.

Αλλά & ως άνθρωπος Χ.Ο. ήμουν επίσης ο πρώτος που ζήτησα με επιστολή μου στην Ιερά Σύνοδο, πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, τον προσωρινό αφορισμό του Πρωθυπουργού της Χώρας, του Υπουργού Υγείας, του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας & του καθηγητή κ. Τσιόδρα, & κατά παντός που θα παρεμποδίσει πιστό να προσέλθει στους Ιερούς Ναούς, με την επιφύλαξη άρσεως του μέτρου του αφορισμού, εφ΄όσον & αυτοί άρουν τα απαράδεκτα μέτρα δήθεν προφύλαξης, από μια ανύπαρκτη πανδημία, με σκοπό το χάραγμα της Αποκάλυψης.

Με αφορμή τον θόρυβο από τον αφορισμό του κ. Αμβρόσιου, λίγα λόγια απλά όπως βγαίνουν από την ψυχή μου.

Το μέτρο του αφορισμού προκύπτει όπως το καταλαβαίνω από τα λόγια του ιδίου του Χριστού προς τους Αποστόλους: "όσων τις αμαρτίες αφήνετε, αφημένες θα είναι & ενώπιον του Θεού, όσων τις αμαρτίες δεν αφήνετε, δεν θα είναι αφημένες & ενώπιον του Θεού".

Αφορισμός σημαίνει ακοινωνησία & πνευματική αποκοπή. Ισοδυναμεί δε με παραπομπή ενώπιον της κρίσης του Θεού.

Οπως η παραπομπή του κατηγορουμένου από τον Εισαγγελέα ενώπιον της βασάνου του ακροατηρίου.

Ο σκοπός είναι να έρθει στα συγκαλά του ο αφορισμένος & να σταματήσει να πράττει αυτά που προκάλεσαν τον αφορισμό του.

Εάν ο αφορισμός είναι δίκαιος, ο αφορισμένος τρέμει, όπως & ο παραπεμφθείς κατηγορούμενος.

Εάν είναι άδικος, δεν έχει να φοβηθεί κάτι περισσότερο.

Στην προκειμένη περίπτωση οι αφορισμένοι γνωρίζουν ότι έχουν προκαλέσει βαρύτατες βλασφημίες & δεινά στην Εκκλησία του Χριστού, αλλά & στους πολίτες αυτής της Χώρας, επίτηδες & με δόλο, αφού γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν είναι φιάσκο. Και επειδή είναι εωσφοριστές & υποκριτές, φοβούνται.

Γι αυτό έσπευσαν & έβγαλαν τον φερόμενο ως άθεο εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να τους καθησυχάσει ότι δεν πρέπει να φοβούνται την οργή του Θεού. Τι τον νοιάζει αυτόν; άθεος δεν λέει ότι είναι; Οχι δεν είναι άθεος, εωσφοριστής είναι & γνωρίζει όπως & όλοι τους τι τους περιμένει.

Ανατριχιαστικό. Εύχομαι ολόψυχα το έλεος του Μεγαλοδύναμου για όλους μας για το βαρύτατου αυτό επιτίμιο που θα έχει ολέθριες συνέπειες για όλους.
Θα μπορούσε να είναι προσωρινό;
Εάν αληθεύει όμως το κατηγορητήριο ως προς τα σημεία που δεν μας είπαν.....
Ο Θεός να μας βοηθήσει όλους.
Ιάκωβος Τίγκας
Επόπτης Δημόσιας Υγείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου