Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Η καταθεση μου στην κ. Ευα Μαυρογενη στην ΕΡΤ open, για το πρωτοφανές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

 

1 Οι παραβιάσεις του Ενωσιακού & του διεθνούς Δικαίου, & του Ελληνικού Συντάγματος, στον βωμό ,μιας ψεύτικης "πανδημίας" και η ταπεινωτικη και απάνθρωπη μεταχείριση μου από την Πταισματοδικη υπηρεσίας.
 2. Η παραχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας από το 2010
 3. Η παραβίαση του Δημοψηφίσματος του 2015 & η ΑΑΔΕ του 3ου μνημονίου. Επέλεξε η κ. Ευα Μαυρογενη , να ξεκινήσει την εκπομπή, με ένα σημαδιακό τραγούδι του Πολυχρονιαδη, κάπου στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης, στην μακρινή δεκαετία του 70, αν θυμάμαι καλά, που απευθύνεται στον Χριστό και του λέει, ότι αν ξαναερθεις Χριστέ στην γη, δεν θα σε σταυρώσουμε, ούτε θα σου βάλουμε ακανθινο στεφάνι, ούτε θα ανέβεις Γολγοθά. Είμαστε πια πολιτισμένο, έχουμε θάλαμο αερίων και άλλα καλούδια, και θα σε τελειώσουμε με μιας.
 Για το τέλος της εκπομπής, επέλεξε ένα τραγούδι του Βαβατσικου, κάπου εκεί κοντά χρονικά, επίσης στο φεστιβάλ τραγουδιού Θεσσαλονίκης, όπου αναρωτιέται ποιος να ξέρει ο Θεός τι κρύβει στο μυαλο του για εμάς. Ξεκινώντας από το τελευταίο εύλογο ερώτημα, του τελευταίου τραγουδιού, απαντάται και η πικρή διαπίστωση του πρώτου τραγουδιού, περι πολιτισμενων μέσων εκτέλεσης του Χριστού, αν ξαναέρθει στην γη.
 Τίποτα δεν μας κρύβει ο Θεός. Μας τα έχει αποκαλύψει όλα. Είναι απλά κρυμμένα, από τους πολλούς αγευστους ανθρώπους, λογω αποστασίας. Ναι, θα ξαναέρθει στην γη ο Χριστός, αλλά όχι ταπεινός αυτή την φορά, όχι για να κάτσει εκούσια να τον εκτελέσουν, αυτο μια φορά έγινε, και είχε τον σκοπό του, αλλά μετά δυνάμεως και δόξας πολλής, και τότε κόψονται όλες οι φυλές της γης. Θα κλίνει παν γονυ, και δεν θα υπάρξει, ούτε τρύπα, ούτε καταφύγιο, να κρύψει τους σημερινούς τυράννους, και αυτό το ξέρουν. Όπως ξέρουν ότι ο καιρός τους είναι λίγος. (Εκ παραδρομής αναφέρεται ότι την καταγγελία την έκανα το 2017, ενώ έγινε τον Ιούλιο του 2021).

Ι. Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου