Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Τα θανατηφόρα σκευάσματα mRNA, που πλασάρουν για εμβόλια, περιγράφονται εκπληκτικά στην Αποκάλυψη του Ιωάννη

 Η κρίση της Δικαιοσύνης 

 Η ψευδής υγειονομική κρίση που βιώνουμε παγκοσμίως, οφείλεται σε μια προτογνωρη και  πραγματική κρίση Δικαιοσύνης.


Εν αναμονή του εκ Θεού ταρακουνηματος, το οποίο θα είναι αβασταχτα  τρομακτικό για όλους αυτούς, της φάρμας των ζωών, της αυλής των τεράτων, του Μπιλ Γκειτς και του Κλάους Σβαμπ, ας δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, καθώς με εκπληκτικό τρόπο, περιγράφονται όσα σήμερα βιώνουμε, στα Βιβλικα κείμενα.

Στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, αναφέρεται πολλες φορές η λέξη “φαρμακεύς”: και φαρμακεία. Οι “φαρμακείς” περιλαμβάνονται  σε εκείνους που θα υποστούν την μεγαλύτερη οργή του Θεού, τον δεύτερο θάνατο.

Φαρμακεύς είναι ο μάγος, ο δηλητηριαστής, ο παρασκευαστής φαρμάκων. Όχι τυχαία, η εννοιολογική απόδοση διατρέχει κάθε γνωστή ιστορική εποχή και διατηρεί αυτούσιο το νόημά της στις ημέρες μας: Ο φαρμακεύς γνωρίζει τις δόσεις των συστατικών και των σκευασμάτων – που γιατρεύουν ή φέρνουν τον θάνατο. Είναι ο κύριος της γνώσης του ποιο συστατικό και ποιο σκεύασμα προκαλεί ποιο αποτέλεσμα. 
Ο φαρμακεύς είναι ο κύριος της γνώσης και της δόσης.

"καὶ οὐ μετενόησαν ἐκ τῶν φόνων αὐτῶν οὔτε ἐκ τῶν φαρμακειῶν αὐτῶν οὔτε ἐκ τῆς πορνείας αὐτῶν "
Αποκάλυψη 9.

“Τοῖς δὲ δειλοῖς καὶ ἀπίστοις καὶ ἐβδελυγμένοις καὶ φονεῦσι καὶ πόρνοις καὶ φαρμακοῖς καὶ εἰδωλολάτραις καὶ πᾶσι τοῖς ψευδέσι τὸ μέρος αὐτῶν ἐν τῇ λίμνῃ τῇ καιομένῃ ἐν πυρὶ καὶ θείῳ, ὅ ἐστιν ὁ θάνατος ὁ δεύτερος” (Αποκάλυψη Ιωάννου, 21,8).

“ἔξω οἱ κύνες καὶ οἱ φαρμακοὶ καὶ οἱ πόρνοι καὶ οἱ φονεῖς καὶ οἱ εἰδωλολάτραι καὶ πᾶς ὁ φιλῶν καὶ ποιῶν ψεῦδος” (Αποκάλυψη Ιωάννου, 22,15).


Αποκαλυψη 18
"καὶ φωνὴ κιθαρῳδῶν καὶ μουσικῶν καὶ αὐλητῶν καὶ σαλπιστῶν οὐ μὴ ἀκουσθῇ ἐν σοὶ ἔτι, καὶ πᾶς τεχνίτης πάσης τέχνης οὐ μὴ εὑρεθῇ ἐν σοὶ ἔτι, καὶ φωνὴ μύλου οὐ μὴ ἀκουσθῇ ἐν σοὶ ἔτι, 23 καὶ φῶς λύχνου οὐ μὴ φανῇ ἐν σοὶ ἔτι, καὶ φωνὴ νυμφίου καὶ νύμφης οὐ μὴ ἀκουσθῇ ἐν σοὶ ἔτι· ὅτι οἱ ἔμποροί σου ἦσαν οἱ μεγιστᾶνες τῆς γῆς, ὅτι ἐν τῇ φαρμακείᾳ σου ἐπλανήθησαν πάντα τὰ ἔθνη, 24 καὶ ἐν αὐτῇ αἵματα προφητῶν καὶ ἁγίων εὑρέθη καὶ πάντων τῶν ἐσφαγμένων ἐπὶ τῆς γῆς." 

Όσο για την πραγματική κρίση Δικαιοσύνης που υπάρχει, ας δούμε τι θα συμβεί με αυτούς που την συντηρούν.

57 Δαυίδ ένας σκληρός και δύσκολος ψαλμός, γι αυτό βάζω κάτω από κάθε παράγραφο, αρχαιου κειμένου, την μετάφραση.

Εἰ ἀληθῶς ἄρα δικαιοσύνην λαλεῖτε; εὐθείας κρίνετε οἱ υἱοὶ τῶν ἀνθρώπων;

 Λαλείτε πράγματι την αληθεια  κριτες, και εφαρμόζετε δικαιοσύνην; Εκδίδετε σεις, οι υιοί των ανθρώπων, δικαίας αποφάσεις;

       καὶ γὰρ ἐν καρδίᾳ ἀνομίαν ἐργάζεσθε ἐν τῇ γῇ, ἀδικίαν αἱ χεῖρες ὑμῶν συμπλέκουσιν.

   Οχι. Διότι με την καρδίαν και τον νουν σας επεξεργάζεσθε την αδικίαν επι της γης. Τα δε χέρια σας εξυφαίνουν δολίας αδικίας εις βάρος των άλλων.

ἀπηλλοτριώθησαν οἱ ἁμαρτωλοὶ ἀπὸ μήτρας, ἐπλανήθησαν ἀπὸ γαστρός, ἐλάλησαν ψευδῆ.

Οι αμαρτωλοί αυτοί δικασταί απεξενώθησαν από τον Θεόν, από την εποχήν ακόμη κατά την οποίαν συνελήφθησαν έμβρυα εις την μήτραν. Επλανήθησαν εκ κοιλίας μητρός, ελάλησαν και λαλούν συνεχώς ψέματα.

θυμὸς αὐτοῖς κατὰ τὴν ὁμοίωσιν τοῦ ὄφεως, ὡσεὶ ἀσπίδος κωφῆς καὶ βυούσης τὰ ὦτα αὐτῆς,

Αγρία μανία τους κατέχει δια το κακόν, ώστε να ομοιάζουν με φίδια, με ασπίδα κωφήν,

ἥτις οὐκ εἰσακούσεται φωνῆς ἐπᾳδόντων, φαρμάκου τε φαρμακευομένου παρὰ σοφοῦ.

 που κλείει τα αυτιά της και δεν θέλει να ακούση τας γοητευτικάς ωδάς των μάγων, με τας οποίας ο πεπειραμένος γόης προσπαθεί να την καταπραΰνη.

ὁ Θεὸς συντρίψει τοὺς ὀδόντας αὐτῶν ἐν τῷ στόματι αὐτῶν, τὰς μύλας τῶν λεόντων συνέθλασεν ὁ Κύριος·

 Ο Θεός θα συντρίψη τα δόντια των ασεβών αυτών δικαστών μέσα στο στόμα των. Θα καταθρυμματίση τους οδόντας αυτών, οι οποίοι ώσαν άγριοι λέοντες επιζητούν να κατασπαράξουν και να αλέσουν τα θύματά των.

ἐξουδενωθήσονται ὡσεὶ ὕδωρ διαπορευόμενον· ἐντενεῖ τὸ τόξον αὐτοῦ ἕως οὗ ἀσθενήσουσιν.

Θα σβήσουν, θα περάσουν, θα εξαφανισθούν σαν το νερό, το οποίον τρέχει ταχέως και δεν επιστρέφει. Ο Κυριος θα τεντώση το τόξον του, και θα ρίψη εναντίον αυτών τα βέλη του, μέχρις ότου εξασθενήσουν τελείως.

 ὡσεὶ κηρὸς τακεὶς ἀνταναιρεθήσονται· ἔπεσε πῦρ ἐπ᾿ αὐτούς, καὶ οὐκ εἶδον τὸν ἥλιον.

  Οπως λυώνει το κερί, έτσι και αυτοί θα λυώσουν, θα διαλυθούν και θα εξαφανισθούν. Φωτιά της οργής του Κυρίου θα πέση επάνω τους, θα κατακαούν και έτσι δεν θα ιδούν ποτέ το φως του ηλίου, θα παύσουν να υπάρχουν μεταξύ των ζώντων ανθρώπων.

  πρὸ τοῦ συνιέναι τὰς ἀκάνθας αὐτῶν τὴν ῥάμνον, ὡσεὶ ζῶντας, ὡσεὶ ἐν ὀργῇ καταπίεται αὐτούς.

 Προτού αυξηθούν αι άκανθαι, ώστε να γίνουν ακανθώδεις θάμνοι, πριν εξανθίση και καρποφορήση εις κακά έργα η πονηρία αυτών, σαν με ασυγκράτητον κύμα οργής θα τους καταπίη η θεία δικαιοσύνη.

  εὐφρανθήσεται δίκαιος, ὅταν ἴδῃ ἐκδίκησιν· τὰς χεῖρας αὐτοῦ νίψεται ἐν τῷ αἵματι τοῦ ἁμαρτωλοῦ.

   Θα ευφρανθή ο δίκαιος όταν ίδη την θείαν αυτήν εκδίκησιν. Τοσον άφθονον θα χυθή το αίμα των αδίκων κριτών, ώστε εις αυτό θα νίψη τα χέρια του ο δίκαιος, ικανοποιημένος από την θείαν δικαιοσύνην.

καὶ ἐρεῖ ἄνθρωπος· εἰ ἄρα ἐστὶ καρπὸς τῷ δικαίῳ, ἄρα ἐστὶν ὁ Θεὸς κρίνων αὐτοὺς ἐν τῇ γῇ.

  Και τότε κάθε άνθρωπος θα πη· Πράγματι υπάρχει στον δίκαιον η αμοιβή δια τα καλά του έργα. Πράγματι υπάρχει ο Θεός, ο οποίος κρίνει και κατακρίνει τους αδίκους κριτάς επάνω εις την γην
Ιακωβος Τιγκας 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου