Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Το "εμβολιο" για την Covid 19, είναι το ΧΑΡΑΓΜΑ του θηρίου χξς=666

 Χάραγμα. Η ανεξίτηλη  σφραγίδα ιδιοκτησίας.






Απίστευτες φρικαλεοτητες ακούγονται από τον γιατρό κ. Δημητρη Αντωνίου, ο οποίος κατακεραυνωνει την Εκκλησία, ότι  δέχεται εμβρυικα κύτταρα από  από εκτρώσεις, αποκαλώντας τον Ιερώνυμο σύγχρονο Ηρώδη, ενώ λέει ότι δρομολογειται η σύλληψη του.
1. Επικαλούμενος  απόρρητη  μελέτη κατασκευαστριας  εταιρείας  mRNA  σκευασματων,  λέει ότι το  RNA των σκευασματων, ενσωματωνεται  στο  DNA  των  σπερματοζωαριων  και ωαρίων!!!  Αρα;  και των γαμετων.
2. Επικαλούμενος  μελέτη του  ΜΙΤ,  λέει ότι  αυτοί  έχουν αποδείξει  ότι το  mRNA των σκευασματων,  ενσωματωνεται  στο ανθρώπινο DNA,  το οποίο  ονόμασαν  DNA  Χίμαιρα. 
Η Χιμαιρα,  ως γνωστόν, είναι ένα μυθικο;  πλάσμα, τέρας,  που τα διάφορα  μέλη του, προέρχονται  από διαφορετικά ζώα.
Τι γινεται; 
"...καὶ τὸ θηρίον ὃ εἶδον ἦν ὅμοιον παρδάλει, καὶ οἱ πόδες αὐτοῦ ὡς ἄρκου, καὶ τὸ στόμα αὐτοῦ ὡς στόμα λέοντος. καὶ ἔδωκεν αὐτῷ ὁ δράκων τὴν δύναμιν αὐτοῦ καὶ τὸν θρόνον αὐτοῦ καὶ ἐξουσίαν μεγάλην·..." (Αποκαλυψη 13).
Οι επίμαχες αναφορές του γιατρού, στο βίντεο που ακολουθεί, μετά το 19.30
Το ερώτημα λοιπόν είναι.
Εφ, όσον σύμφωνα με την μελέτη του ΜΙΤ, την οποία μας γνωστοποίησε ο γιατρός κ. Δημήτρης Αντωνίου,  το RNA  του ιου ενσωματωνεται στο DNA του ανθρώπου, φτιάχνοντας  DNA Χιμαιρα, εφ, όσον η Χιμαιρα αφορά και τους γαμετες, και τα ωαρια και τα σπερματοζωαρια,  αν  οι λαβοντες  την φολα, με την πάροδο του χρόνου, θα παρουσιάσουν  μορφολογικες αλλαγές  και αλλοιώσεις  ορατές, όπως έγινε  στην Χιροσίμα και το Ναγκασακι, αφου και τότε η ραδιενέργεια, αυτό έκανε. Άλλαξε πείραξε, το DNA  των ανθρώπων,  και με δεδομένο  ότι  σύμφωνα με τον γιατρό, όλο το πακέτο, των θραυσματων RNA,  εισάγεται σε εξασθενημένο ιο Χιμπατζή, ο οποίος εμπεριέχεται στις φολες.
Τι ακριβώς  είναι το ελκος κακόν και πονηρον;
Τι θα συμβεί  στα δυστυχή  θύματά  του διαβολου;
Ένα είναι σίγουρο, ότι αυτά έβλεπε ο Ιωάννης, όταν περιέγραφε το κτήνος, ως παρδαλη, με πόδια αρκούδας, και στόμα λέοντος  στην κυριολεξία, εκτός και των συμβολισμων που αναφέρονται.
Ξεκάθαρα πλέον, το "εμβολιο" για την Covid 19, είναι το χάραγμα του θηρίου, αφου εκτός όλων των άλλων, εμπεριέχει και λιπιδικα νανοσωματιδια, μαγνητισμενα, σύμφωνα με τον Στέφανο Μονταναρι, καθηγητη  φαρμακολογιας με ειδικευση στην μικροχημεια,  αλλά και άλλους, τα οποία αποτελούν  πομποδέκτες, πληροφοριών, του ανθρώπινου σώματος,  και επομένως, μπορούν  να υλοποιήσουν την πατέντα WO2020060606 του Μπιλ Γκειτς,  με διακίνηση  της τεράστιας ποσότητας δεδομένων, από τους δορυφόρους  5G, του Ελον Μασκ, γι αυτό και η απόσταση των 2 μέτρων, για να μην μπερδεύονται τα σήματα.
Έτσι λοιπόν μπορούν να γίνονται πληρωμές με κρυπτονομισματα, αέρα κοπανιστό δηλαδή, που θα έρχονται από τους δορυφόρους,  στους χαραγμενους, οι οποίοι θα πληρώνουν μέσω Covid pass.
Η λέξη χάραγμα, υποδηλώνει το ενεξιτηλο της σφραγίδας ιδιοκτησίας, που αποκτούν οι χαραγμενοι,  στον νέο τους χριστο, τον αντιχριστο Μπιλ Γκειτς, στον οποίο υπακουνε οι πάντες πλέον επι της γης, επιβάλλοντας  την φαρμακεία τους, στους πάντες.
Όσο περνάει ο καιρός, ξεκαθαρίζουν όλα,  και βέβαια, ξέρουμε που θα καταλήξει όλο αυτό.
Για τους φίλους που έπεσαν θύματά  αυτής της φρικτης απάτης, να μην απογοητευονται.
Δεν φταίνε, όπως δεν έφταιγαν και τα θύματά της Χιροσίμας. 
Ο Θεός, θα το αλλάξει όλο αυτό. Αρκεί να του το ζητήσουμε, και να μετανοησουν από την φαρμακεία τους, τώρα που αποκαλύφθηκαν  όλα,  και θα φανούν σε λίγο και οι ολέθριες συνέπειες.
Ι. Τ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου