Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Το γονίδιο Gadem 2

Gadem από το "γκαντεμιά"
Ανησυχία έχει προκαλέσει στους Επιτελείς της Πολεμικής Αεροπορίας, η απερίσκεπτη πρόσκληση στον Πρωθυπουργό, να πετάξει με μαχητικό αεροσκάφος, ιδίως μετά τα απανωτά φυσικά φαινόμενα, που μαστίζουν την Χώρα τις 11 μέρες διακυβέρνησής του.
Σε σύσκεψη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, οι Επιτελείς μιλούν πλέον ευθαρσώς για το επίμαχο κληρονομικό γονίδιο του Πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Γ.Ε.Α. ήδη προχωράει στην αγορά ειδικού εξοπλισμού, που θα χρησιμοποιηθεί στο αεροσκάφος που θα πετάξει τον Πρωθυπουργό, σκόρδα (αρσενικά κατά προτίμηση), μάτια, χαντρούλες & λαγοπόδαρα.
Πρόταση να του εμφανίσουν εν πτήσει, στην οθόνη του ραντάρ του αεροσκάφους, τον Τσίπρα με φωτοστέφανο, απορρίφθηκε ως επικίνδυνη, δυνάμενη να προκαλέσει βίαιες αντιδράσεις μέσα στο κόκπιτ, που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της πτήσης.
Άλυτο όμως παραμένει το πρόβλημα με τους υποψήφιους πιλότους Αξιωματικούς, οι οποίοι δήλωσαν ότι εάν κληθούν να πετάξουν τον Πρωθυπουργό θα ζητήσουν χαρτί Ιατρού "ελεύθεροι Υπηρεσίας" προφασιζόμενοι ξαφνική αδιαθεσία..
Οπως αναφέρουν πληροφορίες από την Τουρκία, οι Τουρκικές Υπηρεσίες πληροφοριών έχουν τεθεί σε συναγερμό, προκειμένου να πληροφορηθούν έγκαιρα την ακριβή ημερομηνία πτήσης του Ελληνα Πρωθυπουργού, ώστε εκείνη την ημέρα να μην εκτελεστούν πτήσεις της Τουρκικής Πολεμικής αεροπορίας στο Αιγαίο, & να τεθούν σε επιφυλακή οι Ενοπλες δυνάμεις της γείτονος Χώρας.
Πληροφορίες που αναφέρουν ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο απόσυρσης των Τουρκικών πλωτών γεωτρύπανων & ερευνητικών σκαφών, ελέγχονται ως ανακριβείς, αν & δεν διαψεύστηκαν επίσημα από τις Τουρκικές Αρχές.
Ψυχραιμία συνιστούν οι ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου