Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Παγκοσμίου φήμης φυσικός μιλάει για τον Θεό (βίντεο)

Το αποδεικνύει λέει η όραση του Σύμπαντος



Όταν ο παγκοσμίου φήμης θεωρητικός φυσικός Michio Kaku (Μίχιο Κάκου) ισχυρίστηκε ότι έχει βρει τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπάρχει θεός, η συλλογιστική του προκάλεσε αντιδράσεις στην επιστημονική κοινότητα.

Ο Kaku εξέπληξε το κοινό όταν αποκάλυψε ότι οι περισσότεροι κορυφαίοι φυσικοί πιστεύουν στον Θεό βλέποντας πώς έχει σχεδιαστεί το σύμπαν. Ένα σύμπαν με τάξη, ομορφιά, κομψότητα και απλότητα…


Εξήγησε ότι το σύμπαν με τη λογική δεν θα έπρεπε να είναι έτσι – θα μπορούσε να ήταν άσχημο και χαοτικό. Εν ολίγοις, η τάξη που βλέπουμε στο σύμπαν είναι απόδειξη ύπαρξης ενός Δημιουργού. «Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι βρισκόμαστε σε έναν κόσμο που έχει φτιαχτεί σύμφωνα με τους κανόνες μιας ανώτερης νοημοσύνης», δήλωσε ο φυσικός στην έκθεση του στο «World Science».
Και καταλήγει με το ακατανόητο για μένα, (φαντάζομαι ίσως τι θέλει να πει):

«Πιστέψτε με, ό, τι αποκαλούμε ευκαιρία ή επιλογή σήμερα, δεν θα έχει νόημα σε λίγο καιρό. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουμε βάσει σχεδίου το οποίο διέπεται από κανόνες που δημιουργήθηκαν, διαμορφώθηκαν καθόλου τυχαία, από μια ανώτερη νοημοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου