Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Το χάραγμα της Αποκάλυψης χξς υλοποιήθηκε & βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η ολοκλήρωσή του.

(Χ)ριστού Ε(ξ)ωμότε(ς).
Πάντα αναρωτιόμουν γιατί στο κείμενο της Αποκάλυψης στο Κεφάλαιο ΙΓ όπου αναφέρονται τα του χαράγματος, ο αριθμός αυτός, το 666 δεν αναφέρεται ολογράφως όπως τόσα άλλα νούμερα στα κείμενα της Γραφής, αλλά δίνεται έμφαση στους χαρακτήρες του αριθμού χξς, σύμφωνα με το Ελληνικό αριθμολόγιο.
Είχα συμπεράνει λοιπόν, ότι η έμφαση αυτή, θέλει να τονίσει κάτι, & πιθανόν τα γράμματα αυτά να εμπεριέχονται στο όνομα του Θηρίου, ως αρχικά, χωρίς να αποτελούν τον λεξάριθμό του. Εψαχνα λοιπόν να βρω ένα νόημα, το οποίο επί της ουσίας βρέθηκε.
Εξωμότης λοιπόν σημαίνει αυτός που αρνήθηκε τη θρησκεία του και ασπάστηκε άλλη, ο αρνησίθρησκος.
Τι έχουμε σήμερα σε όλον τον κόσμο λοιπόν; Μια εκτεταμένη άρνηση της χρηστότητας, ανεξάρτητα από την θρησκεία ενός εκάστου. Καθώς το χάραγμα δεν αφορά μόνον τους Χριστιανούς αλλά όλον τον κόσμο. (Χ)ρηστότητας Ε(ξ)ωμότε(ς), έχει γεμίσει ο κόσμος.
Από την άλλη στο καθαρά τεχνικό & πρακτικό μέρος, έχει υλοποιηθεί η λήψη χρημάτων & διενέργεια συναλλαγών με την χρήση του αριθμού 666 ο οποίος βρίσκεται στις κάρτες, τα μπαρ κόντ, τους υπολογιστές κλπ. Πιθανόν να επιχειρηθεί η εμφύτευση ή άλλη προσάρτιση στο ανθρώπινο σώμα κάποιου ψηφιακού πορτοφολιού, μπορεί & όχι καθώς αυτό θα προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, οι οποίες ήδη εκδηλώνονται.
Η χρήση από μόνη της του αριθμού 666 για λήψη χρημάτων ή διενέργεια συναλλαγών είναι επιλήψιμη σαφώς υπό την έννοια ότι καθιστά τις συναλλαγές ανελεύθερες, δεν μπορεί όμως να δαιμονοποιηθεί, εκτός & αν μιλάμε για προσάρτηση στο ανθρώπινο σώμα.
Οταν όμως για να έχει κάποιος το δικαίωμα να ζήσει, να μην χάσει την θεσούλα του, αντί να μαχηθεί γι αυτό, γίνεται αρνητής της Χρηστότητας, υποτακτικός, τσιράκι, εργαλείο, διεφθαρμένος, επίορκος, δηλαδή γίνεται (Χ)ρηστότητας Ε(ξ)ωμότη(ς), τότε σαφώς έχει λάβει το χάραγμα, όχι μόνον επί της χειρός του, αλλά & επί του μετώπου του, δηλαδή στο μυαλό του.
Αυτό δεν είναι & το όνομα του θηρίου; Εκτός των άλλων χαρακτηριστικών εδώ:
Τα Βιβλικά χαρακτηριστικά του Αλέξη Τσίπρα: http://iaktigas.blogspot.gr/2017/03... , έχει κανείς αμφιβολία ότι είναι (Χ)ρηστότητας Ε(ξ)ωμότη(ς); έχοντας διαλύσει, ξεπουλήσει, προδώσει, εξευτελίσει τα πάντα; και όχι μόνον αυτός, αλλά & άλλοι.

Ιάκωβος Τίγκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου